- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
sabahla yap yarin bence ozaman netlesir cizgi eminim buna. Adet gectikten sonra sabah aksam farketmiyo ama adetten önce sabah yapilmaliHayır canım sabah idrarıyla yapmamıştım bu testi
Aynı saatlerden sonra Can'ım başka test yapmıştım onda bişey çıkmadı o yüzden umudumu kaybettimsabahla yap yarin bence ozaman netlesir cizgi eminim buna. Adet gectikten sonra sabah aksam farketmiyo ama adetten önce sabah yapilmali
tamamda sabah yapmamissin. Ayrica daha batina var. Cikmaya bilir sabah yapmazsan.Aynı saatlerden sonra Can'ım başka test yapmıştım onda bişey çıkmadı o yüzden umudumu kaybettim
Tamam Can'ım yani sen vardır diyorsun anladığım kadarıyla :)tamamda sabah yapmamissin. Ayrica daha batina var. Cikmaya bilir sabah yapmazsan.
bende senin kadar heyecanlıyım hala sonuc alamadım nsabah kan verdımSağol canım Umut oluyorsunuz bana yazdıklarınızı okumak çok iyi geliyor inşallah vardır teşekkür ederim yorum ve ilgine ❣
Tamam Can'ım yani sen vardır diyorsun anladığım kadarıyla :)
Eczaneciler verdikleri 4 tl lk 15 tl lkler iyiymis bende duydm :) en guzeli kanCanım bu testlere çok güvenilmiyormuş istersen sen su erken gebelik testleri var yine idrarla yapılıyor fiyatı 20-30 tl arasında onunla yap onda yanılma payı olmuyormus
Canım inşallah hamilesindir ama saatler sonra çıkan çizgiye güvenme. Benim geçen ay çoğu testlerim 1 saat sonra silik çıktı ama adet oldum. En iyisi adet gecikince test yapmak yada direk kan testiAynı saatlerden sonra Can'ım başka test yapmıştım onda bişey çıkmadı o yüzden umudumu kaybettim
Kızlar bat mart 4 üydü fakat gelen giden yok test yaptım yine ve hüsran
Gerçekten var mı Can'ım ya ben bişey göremiyorumCanım sanki çizgi var gibi ya sabah tekrarlasana adetin geçtiyse
Ya ben görüyorum alla alla yanlışmı görüyorumkiiGerçekten var mı Can'ım ya ben bişey göremiyorum
Benim gözler artık iflas etti o zaman kızlar iki ye 1 olduğuma göre bende sorun gelmezse kana gideceğim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?