Kızlar bi bakarsanız çok mutlu olucam

sabahla yap yarin bence ozaman netlesir cizgi eminim buna. Adet gectikten sonra sabah aksam farketmiyo ama adetten önce sabah yapilmali
Aynı saatlerden sonra Can'ım başka test yapmıştım onda bişey çıkmadı o yüzden umudumu kaybettim

Tamam Can'ım yani sen vardır diyorsun anladığım kadarıyla :)

Canim bende 4 5 tane test yaptim adet gunumde silik cizgi cikti adetim 2 3 gun gecince hic cizgi cikmadi yani testlere de guven olmuyo. Ama hamile olmadigindan emin oldugumuz birinin idrariyla da yaptik onda ne kadar beklerse beklesin 2. Cizgi ufacik bile olsa cikmadi. Ikinci cizginin cikmis olmasi silik de olsa gebelik var demek bence. Sen emin olman icin kan ver bidaha idrar bekleme bence.

Aynı saatlerden sonra Can'ım başka test yapmıştım onda bişey çıkmadı o yüzden umudumu kaybettim
Canım inşallah hamilesindir ama saatler sonra çıkan çizgiye güvenme. Benim geçen ay çoğu testlerim 1 saat sonra silik çıktı ama adet oldum. En iyisi adet gecikince test yapmak yada direk kan testi

Kızlar bat mart 4 üydü fakat gelen giden yok test yaptım yine ve hüsran

Eklentiler

• IMG_0899.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 59
Benim gözler artık iflas etti o zaman kızlar iki ye 1 olduğuma göre bende sorun gelmezse kana gideceğim mutlaka

Canım olmasa sılık cızgıde cıkmaz bugum bende yaptım 7 gun gectı saatler snra bıle en baba negatıftı yanı olmayınca cıkmıyor sen ya kan ver yada testı tekrarla

Kızlar çok teşekkür ederim ayrı ayrı yorumlarınız için peki biley daha soracağım neden net çıkmamış olabilir gördüğünüz ikinci çizgi düşük yaptığım geceliğimde 2 gün geçikmede net çıkmıştı o yüzden bu umutsuzluğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…