ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Çok teşekkür ederim ilginiz içinBen biraz istisnalardan oldum sanirim. 11 kg alip 30.gunde 15kg verince bisi kalmadikorseyi az kullandim. Suan hala dogum kilomdan asagidayim. Regl oldukca vucut sekline almaya basliyor. Merak etmeyin. Endiselenmeyin...gule gule huzurla buyutun yavrunuzu
Yanlis bilmiyrsam 1 yil spor bize yasak. Öyle denmisti. Yine de bi dr.a danisin isterseniz.Bende mekik cekmek istiyorum sezaryen oldm iyiki acmissin konuyu canm ya alti aydan snra baslayim bende kaç kilosun ben yirmi kilo aldm dogum yapana kadar
Rica ederimÇok teşekkür ederim ilginiz için
Öylemi dr a hic sormadm gidersem sorarim yineYanlis bilmiyrsam 1 yil spor bize yasak. Öyle denmisti. Yine de bi dr.a danisin isterseniz.
Cok mu kucuk aldiniz acaba...bilemedim simdi.Korse mi taktın. Ben nefes alamadım hiç takamamıştım
Karnin icinde dikislerimiz oldugu icin 1 yil yasak denmisti.. mekik dahil. Ama siz yine de bilgi alin.Öylemi dr a hic sormadm gidersem sorarim yine
Doğumdan hemen sonra mı kullandın? Faydasini gordun mu canim
Ben dogumdan kemen sonra kullanmaya baslamistim korsenin kilot kismini kestim ama korseyle durmak bunaltici oluyor cok sıkı , benim 2 dogumumda normal oldu dogumdan sonra 5 aylik hamile gibiydim epey toparlanmisti
yorgunluk ve uykusuzlukla toparliyorsun canim.enerjin simdi sana lazimAnladim canim. Sonrasinda nasil toparlandin peki canim
Ben 10 kilo aldim canim. Simdi 58 kiloyum sen suan kac kilosun peki ? Ne kadarini verdin dogumdan sonraBende mekik cekmek istiyorum sezaryen oldm iyiki acmissin konuyu canm ya alti aydan snra baslayim bende kaç kilosun ben yirmi kilo aldm dogum yapana kadar
Hic sorma canim yaa bu minik cook fenayorgunluk ve uykusuzlukla toparliyorsun canim.enerjin simdi sana lazim
Ben platesle spor yapamiyorum düşüyorum genellikleDikisleriniz fazlaysa mekik icn acele etmeyin. Daha onceden spor yaptiysaniz zaten hizla toparlanirsiniz. Pilatesle vucut cok guzel toparraniyo bence.
Degilmi tum korse olursa dikislerim zorlanirBir de tüm korse giyemeyen arkadaslr..
Alti olmayan yarim korseler var. Hem kış geldi belinizi korur, bebek tasimak kolay degil yine belinizi destekler. Bir de onlara bakin isterseniz. Sonra tüm korseye gecersiniz.
Ben iki hafta falan carsaf bagladim ama cok sikamadim dikisler zorlaniyoduEn az 40 gün korse. Gerçi ben 25 gün anca sabredebildim yine de fark etti.
:)) kilomuz ayni canim dun saglik ocagnda tartildim 58 geldim 71 den düştüm :)Ben 10 kilo aldim canim. Simdi 58 kiloyum sen suan kac kilosun peki ? Ne kadarini verdin dogumdan sonra
Benimkide mi kolik acaba. Hep kucak istiyo kucak yetmiyo hoplatmami istiyo uyanikken bi turlu durmuyoVallahi oglum kolikti. Gece gunduz kucakda gezdirdigim icin hic oturamadimo nedenle kendiliginden topladi vucut tabi ben sezeryanliyim, normal dogum yapanlarin vucudu cokkk daha rahat toparliyor.
Oo iyi bari. Boy kac canim ben 165:)) kilomuz ayni canim dun saglik ocagnda tartildim 58 geldim 71 den düştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?