Kızlar bi bakın normal doğum yapmışlar.

Çok teşekkür ederim ilginiz için

Bende mekik cekmek istiyorum sezaryen oldm iyiki acmissin konuyu canm ya alti aydan snra baslayim bende kaç kilosun ben yirmi kilo aldm dogum yapana kadar
Yanlis bilmiyrsam 1 yil spor bize yasak. Öyle denmisti. Yine de bi dr.a danisin isterseniz.

Bir de tüm korse giyemeyen arkadaslr..
Alti olmayan yarim korseler var. Hem kış geldi belinizi korur, bebek tasimak kolay degil yine belinizi destekler. Bir de onlara bakin isterseniz. Sonra tüm korseye gecersiniz.

Dikisleriniz fazlaysa mekik icn acele etmeyin. Daha onceden spor yaptiysaniz zaten hizla toparlanirsiniz. Pilatesle vucut cok guzel toparraniyo bence.

Bende mekik cekmek istiyorum sezaryen oldm iyiki acmissin konuyu canm ya alti aydan snra baslayim bende kaç kilosun ben yirmi kilo aldm dogum yapana kadar
Ben 10 kilo aldim canim. Simdi 58 kiloyum sen suan kac kilosun peki ? Ne kadarini verdin dogumdan sonra

Dikisleriniz fazlaysa mekik icn acele etmeyin. Daha onceden spor yaptiysaniz zaten hizla toparlanirsiniz. Pilatesle vucut cok guzel toparraniyo bence.
Ben platesle spor yapamiyorum düşüyorum genellikle. Insallah toparlanir karin bolgem iyi bari

Bir de tüm korse giyemeyen arkadaslr..
Alti olmayan yarim korseler var. Hem kış geldi belinizi korur, bebek tasimak kolay degil yine belinizi destekler. Bir de onlara bakin isterseniz. Sonra tüm korseye gecersiniz.
Degilmi tum korse olursa dikislerim zorlanir

Vallahi oglum kolikti. Gece gunduz kucakda gezdirdigim icin hic oturamadim o nedenle kendiliginden topladi vucut tabi ben sezeryanliyim, normal dogum yapanlarin vucudu cokkk daha rahat toparliyor.
Benimkide mi kolik acaba. Hep kucak istiyo kucak yetmiyo hoplatmami istiyo uyanikken bi turlu durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…