- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- 133
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Benmde 65 canm 51 e kadar dusucem ama spor konusunu bi nette dr a sorayimda zaten spor yapmadanda veririm oglum hic inmiyorki kucaktan yeni yeni gece uyumaya basladiOo iyi bari. Boy kac canim ben 165
Ne kadarlik oglun canimBenmde 65 canm 51 e kadar dusucem ama spor konusunu bi nette dr a sorayimda zaten spor yapmadanda veririm oglum hic inmiyorki kucaktan yeni yeni gece uyumaya basladi
Iki ay sekiz günlük olduk cok şükürNe kadarlik oglun canim
Canim çocuğunu emziriyorsan gerek yok zaten hani derlerya 40 cikana kadar diye aynen cikana kadar bekle zaten kilo vereceksin tüm aldigin kilolar gidiyor fazlasiyla hemde ben dogum yaptigimda 67 kiloydum 3 veya 4 ay icerisinde 50 kiloya dustum simdi 49 kiloyum.sen bu anın tadını çıkar.keyfine bak bence.kimseyede kulak asma bol bol ye süt olsun bebiseMerhaba sevgili kk üyeleri
45 gun once dogum yaptim. Cok dikisim oldu bildiginiz iki hafta oturamadim. Hafif gobegim var oncedende spor yapiyodum mekik falan cekiyodum. Acaba simdi tekrar baslasam bi sorun olur mu yoksa biraz daha beklemeli miyim ?
bende normal doğum yapamadım zorunlu sezaryan oldum diye üzülüyordum. sezaryan düşündüğüm gb kötü değilmiş. hemende sütüm geldi şükür. normalin de zorlukları varmış.İki hafta oturamamak mı
Anam iyiki sezeryanla doğurmuşum
Çok zorlamadan başlayabilirsin ben sezeryanla doğum yaptığım halde bir ay sonra başlayabilirsin dedi doktorum ama kendimi çok zorlamadım açıkcası. Hatta doğumdan önce göbekliydim doğurduktan bir ay sonra göbek falan pek kalmayınca arkadaşlarım herhalde doktor doğumla beraber estetik de yaptı göbeğinin yağlarını mı aldırdın diye dalga geçiyorlardı.
Yok Cnm. Büyük ve bir beden küçük 2 adet almıştım. 2 gün belki 2 saat giydim :)Cok mu kucuk aldiniz acaba...bilemedim simdi.
Dikisler icin degil ama karninizin iyiligi icin bir sure beklemenizi tavsiye ederim. Birakin once gobek kendini bir toplasin, kaslar kendini toplasin.. Henuz daha vucudunuz adapte olmaya calisiyor o bosluga; hemen mekige baslarsaniz karin kaslariniz icin iyi olmaz, zorlamayla iyice ayrilir kaslar. En az 3 ay bekleyin ve 3 ay sonra da yavas yavas baslayin. (Doula Ozge Dundar Taskin'i takip ediyorum, onun yazilarinda okumustum).Merhaba sevgili kk üyeleri
45 gun once dogum yaptim. Cok dikisim oldu bildiginiz iki hafta oturamadim. Hafif gobegim var oncedende spor yapiyodum mekik falan cekiyodum. Acaba simdi tekrar baslasam bi sorun olur mu yoksa biraz daha beklemeli miyim ?
Bilemiyr ki cnm. Normal dogum yapamadigim icin.Degilmi tum korse olursa dikislerim zorlanir
Benimkide mi kolik acaba. Hep kucak istiyo kucak yetmiyo hoplatmami istiyo uyanikken bi turlu durmuyo
O cok iyi. Sezeryanda gobek kalir genellikle. Evet canim normal dogumda cok dikisin varsa iki haftasi zor sadece. Sonra geciyoİki hafta oturamamak mı
Anam iyiki sezeryanla doğurmuşum
Çok zorlamadan başlayabilirsin ben sezeryanla doğum yaptığım halde bir ay sonra başlayabilirsin dedi doktorum ama kendimi çok zorlamadım açıkcası. Hatta doğumdan önce göbekliydim doğurduktan bir ay sonra göbek falan pek kalmayınca arkadaşlarım herhalde doktor doğumla beraber estetik de yaptı göbeğinin yağlarını mı aldırdın diye dalga geçiyorlardı.
Allah bagislasin canim benimkide 47 gunluk canimIki ay sekiz günlük olduk cok şükür
Oyle yapayim. Siz ne yaptiniz peki ? Oluruna mi biraktinizDaha 45 gün olmuş çok erken.
Birkaç ay bekleyin bence.
Iki uc saat kesilmeden aglamak miBen de dogumdan hemen sonra korse kullanmistim. 10-15 gun falan kullandim haziranda dogum yaptim ben tabi cok sicakti daraliyodum suan gobek falan yok. Spor konusunda 6 aya kadar bekle derim ben de , Korse kullanabilirsin.
Ayy benim bebegim de kolikti. Haftada en az 3 gun ve 2-3 saat kesilmeksizin aglamalari oluyosa buyuk ihtimalle kolik. Doktor yardimci olucaktir. Biz zinco kullanmistik. Tabi bi de hamak seklinde carsafta sallayarak..
Kimileri hemen spora basliyo cok yanlis o zamanDikisler icin degil ama karninizin iyiligi icin bir sure beklemenizi tavsiye ederim. Birakin once gobek kendini bir toplasin, kaslar kendini toplasin.. Henuz daha vucudunuz adapte olmaya calisiyor o bosluga; hemen mekige baslarsaniz karin kaslariniz icin iyi olmaz, zorlamayla iyice ayrilir kaslar. En az 3 ay bekleyin ve 3 ay sonra da yavas yavas baslayin. (Doula Ozge Dundar Taskin'i takip ediyorum, onun yazilarinda okumustum).
Tamam canimm icim rahat o zaman. Yok basiyorum yiyorum zaten ne gorduysemCanim çocuğunu emziriyorsan gerek yok zaten hani derlerya 40 cikana kadar diye aynen cikana kadar bekle zaten kilo vereceksin tüm aldigin kilolar gidiyor fazlasiyla hemde ben dogum yaptigimda 67 kiloydum 3 veya 4 ay icerisinde 50 kiloya dustum simdi 49 kiloyum.sen bu anın tadını çıkar.keyfine bak bence.kimseyede kulak asma bol bol ye süt olsun bebise
Oo canim gercekten bosuna dememisler cennet annelerin ayaklari altinda. Sen olmediysen bana biseycik olmaz valla iyi dayanmissin gel opiyim seni annenin dibiiBilemiyr ki cnm. Normal dogum yapamadigim icin.
Kolik soyle.tarif edeyim...
Tam 4 saat hic durmadan aglidigini bilirim. Nefesi kesilip morarana kadar. Kesinlikle oturtmuyr size. Kucakta geziyrz. Kendi basina hic bir sekilde gazini atamiyor. 99 gun yasadik biz bunu. Gece de 1saat uyusa 2 saat ayakta geziyrdum. Iste oyle boyle 18ay bitmem uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?