ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Onceden gunde 60 tane mekik cekiyodum 30 tane cekip ara veriyodum sonra yine devam. Ve benzeri. Daha mi az yapsam kiDikisler dusmustur artik zaten.Yavas yavas zorlamadan basla...
Uu çok önemli duydugum iyi oldu saol6 ay dolmadan spora başlarsan sütün kalitesi düşer. Dr um demişti. + diyetisyenim
Ben aşırı takıntılıyım kiloya. Ama en azından 6 ay terlemek vs istemedim. Sonra yavaştan başladım. Bence biraz sabret. 6 ay göz açıp kapanana kadar geçiyorUu çok önemli duydugum iyi oldu saol
Tamam canim. Insallah hayirlisi ile gecer bu minik cadiylaBen aşırı takıntılıyım kiloya. Ama en azından 6 ay terlemek vs istemedim. Sonra yavaştan başladım. Bence biraz sabret. 6 ay göz açıp kapanana kadar geçiyor
korse kullanmistim
Saol canim kanamam bitti hic agrim kalmadi. Onceden baklavalarim vardi hafif simdi fazla bisey yok ama eskisine nazaran gozume batiyo tabiNormal doğum yapmadım ama bence erken, 40 yeni çıkmış kanaman falan bitti mi, zorlama kendini emzirmene bak bedenin kendini toparlıcak yavaş yavaş hayırlı olsun bu arada
Saol canim kanamam bitti hic agrim kalmadi. Onceden baklavalarim vardi hafif simdi fazla bisey yok ama eskisine nazaran gozume batiyo tabi
Buna çok sevindimmOlacak o kadar anne
Spor geçmişin olduğu için toparlanman çok kolay olur zaten
Peki faydasini gordunuz muBen sezeryanla dogum yaptim..dr korse önermisti. Dikisleriniz iyise belki kullanabilirsiniz.
Ben biraz istisnalardan oldum sanirim. 11 kg alip 30.gunde 15kg verince bisi kalmadiPeki faydasini gordunuz mu
Anladim canim. Sonrasinda nasil toparlandin peki canimsut enerjiyle olusuyor.mekik felanda yorucu hareket.enerjini su an bebegine kanalize etmekisin.kaldi ki yeni dogum yapmis biri karin basincini artirmamali.
Vallahi oglum kolikti. Gece gunduz kucakda gezdirdigim icin hic oturamadimAnladim canim. Sonrasinda nasil toparlandin peki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?