- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal ben olsam bende bakarım.![]()
İlginç bir alışkanlık.
Vakit bulabiliyorsunuz demek ki...
Ben buraya bile zor bakıyorum.
Ki benim için en kıymetli sosyal ağ KK!![]()
Kızlar Selamlaraklıma takılan bir durum var kendi kendime cevabını bulamıyorum özel bir sektörde tekstil mühendisi olarak çalışmaktayım masa başındayım müşterilerle mail yolu üzerinden sürekli görüşmekteyiz kimin ile görüşüyorsam maillerin sol alt köşelerinde bilirsiniz imzası mevcut yani isim soy isim çalıştığı departman vs. hemen sosyal ağlardan kendisine bakıyorum nasıl biri görüştüğüm kişi diye, kişinin tipini merak ediyorum bu durum kadın erkek diye ayırmıyorum yanlış anlamayın erkekte oluyor bu kadında çoğu zaman buluyorum isim soy isimden görüyorum sonra kendi ana sayfama geri dönüyorum ama hep bir merak konusu bende bu bundan sonra bakmayacağım kendime diyorum ama merak işte
nasıl engel olabilirim bu duruma bir fikriniz var mıdır acaba?
amaan bak gitsin herkeste vardır o merak,hem bir yandan bakmanızda iyi aslında sonuçta öail yoluylada olsa görüşme yapılıyor,görüşme yapılan kişinin kim olduğunu bilmek ister insan :)
amaan bak gitsin herkeste vardır o merak,hem bir yandan bakmanızda iyi aslında sonuçta öail yoluylada olsa görüşme yapılıyor,görüşme yapılan kişinin kim olduğunu bilmek ister insan :)
Sürekli altta açıktır facebook alışkanlık sanırım 15 saniyemi almıyor bu durum bakıyorum buluyorum kadını mesela he buymuş demek ki diyorum hoop çıkıyorum![]()
Bazen bakıyorum bakıyım diyorum şu hatuna bakıyorum tamamen hayal kırıklığı felan oluyor mesela![]()
Fazla iş güç yok heralde. Dolu dolu mail gelse bakacak vaktin olmaz.
Doğrudur...
Benim de beraber çalıştığımız halde şu an karşıma gelse hiç tanıyamacağım iş arkadaşlarım var mesela.
Hergün defalarca karşılıklı telefonlaştığımız,mailleştiğimiz,faxlaştığımız...
Ama hiç aklıma bile gelmez tiplerini merak etmek.
Neyse herkesin tarzı farklı işte.
Nedense bana komik geldi. Yani ben de şirket maili kullanıyorum ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi senin merak ettiğin şey.Kızlar Selamlaraklıma takılan bir durum var kendi kendime cevabını bulamıyorum özel bir sektörde tekstil mühendisi olarak çalışmaktayım masa başındayım müşterilerle mail yolu üzerinden sürekli görüşmekteyiz kimin ile görüşüyorsam maillerin sol alt köşelerinde bilirsiniz imzası mevcut yani isim soy isim çalıştığı departman vs. hemen sosyal ağlardan kendisine bakıyorum nasıl biri görüştüğüm kişi diye, kişinin tipini merak ediyorum bu durum kadın erkek diye ayırmıyorum yanlış anlamayın erkekte oluyor bu kadında çoğu zaman buluyorum isim soy isimden görüyorum sonra kendi ana sayfama geri dönüyorum ama hep bir merak konusu bende bu bundan sonra bakmayacağım kendime diyorum ama merak işte
nasıl engel olabilirim bu duruma bir fikriniz var mıdır acaba?
Komple sosyal ağlarını iptal et, totem yap,şansının iyi gideceğini düşün .Belki bir süre alışırsın :)
hahaha bir çok insan yapıyodur bence bunu![]()
Aa sizde misevindim tek olmadığıma
![]()
Nedense bana komik geldi. Yani ben de şirket maili kullanıyorum ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi senin merak ettiğin şey.
Kendini Google arama yapar durumda bulduğun an kapat sayfayı, bir iki üç beynin bu sistemi kabul eder.
ben 10 yıldır çalışıyorum daha bir kişiye bakmadım doğrusu.Aa sizde misevindim tek olmadığıma
![]()