- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Hayır yok olsa zaten durmam ki bunu oda bilir ama sinirlenınce cok kullanır bu lafları bende ıyıce kinlenirim nefret edıyorum bu laflardan ama ona göre o anlıktı uzatmamak lazım tamam doğrudur uzatmamak lazım ama inanın unutamıyorumKafanı ezerim , öldürürüm mü? Şiddet var mı ?
Yanliş anladınız ben o kafada degılım eşim o kafada . Dinizmide oyle kocanın dedıgını yapmak gerekıyor ama kocada söylenmesini bilecek gönül alacak . Ben zaten bıraz dik kafalı olduğum ıcın kavga edıp duruyoruz işteKocam emreder bende yaparım kafasında olmaya devam edin..birgun sorunun ne olduğunu belki çözersiniz. .
O zaman kocanızi eğitin..iyi bir eğitime ihtiyacı var..Yanliş anladınız ben o kafada degılım eşim o kafada . Dinizmide oyle kocanın dedıgını yapmak gerekıyor ama kocada söylenmesini bilecek gönül alacak . Ben zaten bıraz dik kafalı olduğum ıcın kavga edıp duruyoruz işte
Bakın yanlış anladınız dinizmizde karşılıklı yapmak gerekıyor kadın kocayı koca kadını hoşnut etmesı lazım neyse dini bır kenara bırakalım en ıyısı bana deneyınlerınızden bahsedın yetwrAyrıca kocan sana her türlü saygısızlık yapacak hakaret tehdit bilmemne savuracak buna rağmen o razı olmadı diye sen cennete giremeyeceksin öylemi?Dini bilgilerinizi olduğu kadar sosyal bilgilerinizi de bir gözden geçirin isterseniz..
Daha çok şey yazardım ama burada yasak..neyse..
Belli ki siz ondan hoşnut değilsiniz. .normal tabi..kafanı ezerim döverim ederim diyen bir kocadan kimse hoşnut olmaz..sürekli emreden olmayınca kabalasan biri...Bakın yanlış anladınız dinizmizde karşılıklı yapmak gerekıyor kadın kocayı koca kadını hoşnut etmesı lazım neyse dini bır kenara bırakalım en ıyısı bana deneyınlerınızden bahsedın yetwr
Esinizde dik başlı demek ki anlamıyor. Bence erkeklerden konuşma tarzlarını vs. değiştirmelerini istemek yanlış . Cünkü hiç bi erkeğin değişceğine inanmıyorum. Kocsnın tarzı bu yani bence kavga cıktığı halde hala devam ediyorsa yapacak bişe yok. Siz sakince tatlı tatlı oturup konuşun . Dik başlılık yapmayın . Sert bi dille konuşmadan aşkım , canım lütfen daha kibarca konuşsan ben daha mutlu olurum diyin hiç denediniz mi?Hayır yok olsa zaten durmam ki bunu oda bilir ama sinirlenınce cok kullanır bu lafları bende ıyıce kinlenirim nefret edıyorum bu laflardan ama ona göre o anlıktı uzatmamak lazım tamam doğrudur uzatmamak lazım ama inanın unutamıyorum
Başım agrıyor herseyı yazamadım evet sinirli yapısı var benden cok cok beklentısı yok ama eve gelınce yemegını çayını ıster bşr çorba olsada evde yemek olsun der bende derım kı sende benım ıcın bısey yap bir gün hanım sende yorulmuşsundır çocukla ben yapayım sana çayını kahvenı de dıyorum ben zaten hergun seve seve yaparım ama oda yapmaz sıkıldım yapmaktan bekarken dıyor sen evdesın yatıyosın zaten dıyor böyle oluncada kavga edıyoruzBelli ki siz ondan hoşnut değilsiniz. .normal tabi..kafanı ezerim döverim ederim diyen bir kocadan kimse hoşnut olmaz..sürekli emreden olmayınca kabalasan biri...
Razı olmayın gitsin yansın cehennemde..
Evet denedım . Kötu biri degıl tatlı dille soyleyınce tamam dıyor bazen ama . Ama ıstıyorum kı bır kez oda düşünsün bır cay bır yemek hapsın ne olacak yani . Evdesın yap dıyor cok şey ıstemıyorum dıyor salata çorba çay vs herkesın bebegı var dıyor . Bende sinirlenıyorum anlamıyor ki ne demek ıstedıgımı sureklı kavga edıyoruz . Annem herseyı yapardı dıyor bana ben annen değilim dedımKafanı ezerim , öldürürüm mü? Şiddet
Esinizde dik başlı demek ki anlamıyor. Bence erkeklerden konuşma tarzlarını vs. değiştirmelerini istemek yanlış . Cünkü hiç bi erkeğin değişceğine inanmıyorum. Kocsnın tarzı bu yani bence kavga cıktığı halde hala devam ediyorsa yapacak bişe yok. Siz sakince tatlı tatlı oturup konuşun . Dik başlılık yapmayın . Sert bi dille konuşmadan aşkım , canım lütfen daha kibarca konuşsan ben daha mutlu olurum diyin hiç denediniz mi?
Kavga ettık hala kavgalıyız o geldı konuşmak ıstedı ama ben atamıyorum ıcımden soyledıllerını . Kavga ettık bıttı dıyor kendısı ama ben unutamıyorım . Laf olsun dıye poça yapım sana dedı tatlı yapım yapacağından degıl de laf olsun dıye . Bana hıc samımı gelmıyor kavga etmedıgınız Zaman hıc demez hıc yapmaz bende sınırlenıyorumKafanı ezerim , öldürürüm mü? Şiddet
Esinizde dik başlı demek ki anlamıyor. Bence erkeklerden konuşma tarzlarını vs. değiştirmelerini istemek yanlış . Cünkü hiç bi erkeğin değişceğine inanmıyorum. Kocsnın tarzı bu yani bence kavga cıktığı halde hala devam ediyorsa yapacak bişe yok. Siz sakince tatlı tatlı oturup konuşun . Dik başlılık yapmayın . Sert bi dille konuşmadan aşkım , canım lütfen daha kibarca konuşsan ben daha mutlu olurum diyin hiç denediniz mi?
Sorun bunları yapmaması değil. .sorun siz olan tavrı. .ve sizin buna fırsat vermeniz.dini kullanarak çok güzel idare ediyor sizi hala anlamadınız mı?koca hizmet bekler koca emreder koca razı olmazsa cennetlik olamazsın vs..bunları sizin kafanıza sokan o değilmi?ve siz onu haklı gormuyormusunuz?Başım agrıyor herseyı yazamadım evet sinirli yapısı var benden cok cok beklentısı yok ama eve gelınce yemegını çayını ıster bşr çorba olsada evde yemek olsun der bende derım kı sende benım ıcın bısey yap bir gün hanım sende yorulmuşsundır çocukla ben yapayım sana çayını kahvenı de dıyorum ben zaten hergun seve seve yaparım ama oda yapmaz sıkıldım yapmaktan bekarken dıyor sen evdesın yatıyosın zaten dıyor böyle oluncada kavga edıyoruz
Hayır ben farkındayım dinin ve evlilikte yerının bende islama önem verırım ama islamda zaten bellidir koca da karısına yumuşak olmalı Rıca etmeli Allah oyle emreder . Ben sinirliyim dıyor bende sinirliyim dedım benı çileden çıkartıyorsun bende oyle konuluyorum dıyor mazeret degıl dedım . Sabah iş yapıyordu bende bıraz şaka yapmak ıstedım oda cok kızdı bağırdı resmen . Ben iş yaparken bana dokunma dedı . Sonra gönül alacak güya . Dedım asla yanına yaklaşmam artık demek oyle dedım Okadar kızdım kı hala kızgınım affedemıyorum bana dese Can'ım işim var şaka kaldıracak halim yok tamam der cıkarım ama yaptığı ıyıce soğuttu benı . Dizlerimi dizilerine vurdum yaptığımda buyduSorun bunları yapmaması değil. .sorun siz olan tavrı. .ve sizin buna fırsat vermeniz.dini kullanarak çok güzel idare ediyor sizi hala anlamadınız mı?koca hizmet bekler koca emreder koca razı olmazsa cennetlik olamazsın vs..bunları sizin kafanıza sokan o değilmi?ve siz onu haklı gormuyormusunuz?
Bence ikinizinde biraz torpulenmeniz gerekiyor..
Birde sınırlı bir yapısı var demişsiniz..bütün gün ona buna doluyor sizden çıkartıyor acısını. .siz bebekle yan gelip yatiyorsunuz sanki..ne hakla yani..
peygamberimiz hiç bir hanımına eşinizin size davrandığı gibi davranmamıştır. erkeğin hakkı varsa kadınında hakkı var. islama göre zaten kadın bebeğine bakmak , ev işi yapmak zorunda değil.eşinin eve hizmetçi tutması gerekiyor.bunları konuna ilk başta islami olarak girdiğin için yazdım.ya kızlar daha öncede yazmıştım aslında Bayadır yoktum burda ama tekrar konuşmak ıstıyorum belkı farklı fikirler verırsınız . Tamam dinimizde koca emrettıgı şeyi yapmalıyız evet biliyorum koca razı olmayınca kadın cennete gıremıyor . Kadın susması gereken yeri bilecek vs .. Eşimle her eş gibi kavga ederız ama o istiyor kı istedıgı şeyleri hep yapayım ses çıkartmayayım bana uymasada yapayım . Bazen emredıyorum dıyor yapacaksın dıyor . Bende benımle bu şekilde konuşma dıyorum kendısıne daha nazik ol dıyorum bende ters tepiyor dıyorum bazen de kavga ettıgımızde bende sinirime hakim olamıyorum ağzımı tutamıyorum oda gelirm kafanı ezerim gömerim öldürürüm gibi laflar edıyor bende ıyıce kin tutuyorum sonra hıcbısey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor kavga ettık bitti dıyor uzatma dıyor ama ben. Bayanım unutamıyorum o lafları . Hizmetini yapmamı ıstıyor ama nezaketle soyslemz Asya cay yap yemek var mı ? Gibilerinden evde olduğum ıcın beklıyor hızmet tamam haklı bekler ben evdeyım Bebek var ama çalışmıyorum gapmalıyım ama soyleyıs tarzından nefret edıyorum . Sanki bır senın bebegın mı var dıyor evde yatıyosın der vs vs şimdi haklı haksız yonlerımı soylemenızı ıstıyorum ben mı idare edemıyorum evliliği ve eşimi bende mı daha cok sorun var ya ? Mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?