Kızlar bı bakıverin , evlilik ve görevler

Evet aynen dedıgın gibi pluyor ama hakaretleri unutamıyorım işte o edince bende hakaret ettim Zaman'ında geri kalmadım kalamam

Valla tatlim napsan unutulmuyo ama ya bosancan ya katlancan ucuncu bi secenek yok ne yazikki benim esim de bana ne hakaretler ediyo hem de yalan olarak unuttum mu hayir ama napalim
Degismesini bekleme degismez
Bu arada esin ve sen yaslariniz kac

Hayır Can'ım öyle düşünmüyorum yanı koca yeterınce ıyı olmasın kadın hep ıyı olsun oh ne ala oyle bır düşüncem yok Can'ım
senin bebek bakımından dolayı işe güce yetişememen normal. eşin de işte yoruluyordur. karşılıklı idare ve anlayışla geçecek bu zamanlar. yoksa böyle karşılıklı öfke nöbetleri evliliği saygıyı sevgiyi bitirir.

Acaba gecer mi ? Okadar hakaret edildi söylendı acaba unutulur mu ? Burda bası arkadaşlar yüzüne bakmam oyle eşin diyor lar valla ıyıce öfkeleniyorum . Habire kavga ıcındeyız mutsuzum cok Hemde . Bekarken ne guzeldı

Valla tatlim napsan unutulmuyo ama ya bosancan ya katlancan ucuncu bi secenek yok ne yazikki benim esim de bana ne hakaretler ediyo hem de yalan olarak unuttum mu hayir ama napalim
Degismesini bekleme degismez
Bu arada esin ve sen yaslariniz kac
O 30 ben 28

Tamam dinimizde koca emrettıgı şeyi yapmalıyız evet biliyorum koca razı olmayınca kadın cennete gıremıyor .

Kesinlikle alakası yok oyle düşüncem hıc olmadı

e işte görüyosun
koca razı olmayınca neden sen cennete giremeyesin?
sen iyi bi insansan, dini görevlerini yerine getiriyosan Allah bir erkeğin rızasını senin niyetinden ve amellerinden üstün mü görecek yani?
çıkın şu kafadan.
evlisiniz, birbirinizin üzerinde haklarınız var ama bu demek değil ki o sana emir verebilir.

ben olsam böyle bir kişiyi eş olarak seçmezdim.

Yaptıramazsın ancak işine gelecek. Benim eşimde titizlik manyağıdır. Orası temiz olsun burası temiz olsun ev toplu olsun mutfak kesinlikle toplu olucak. Gelin görünkü söylediği hiç birşeyede kendi uymaz. Kıyafetleri bir yanda mutfqkta kahve yapmış kahve dökülmüş o öylece durur vs vs.. Kendi kusurlarını görmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…