Kızlar bı bakıverin , evlilik ve görevler

Oda

uzatmıyor oda yanı küs kalmaz oyle huyu yoktur unuttur hemen ama ben unutamam işte hala kin dolu ıcım
Niye küs kalsın adam,diyeceğini diyor,yapacağıni yapıyor,rahatlıyor.
Kusura bakmayın ama hatanın büyüğü sizde. Konunun başında söylediklerinizden eşinize karşı tutumunuz belli az çok. Erkektir yapar kafasından kurtulun önce zira karşinızda sizi zerre kadar anlamayan,size zerre kadar saygısı olmayan bir adam var. Emretmek nedir yani. Yaparmısın,edermisin dese dili mi aşınır?
Önce kafa yapınızı değiştirin. Kafanı ezerim vs diyen adama erkektir yapar diye susmayın.
 
Yok ya. Senin cennete gidip gitmeyeceğine kocan mı karar verecekmiş. Allah gelip saracak yani senin hatunu cennete alayımmı Hüseyin ne dersin?

Cidden bunlara inanıyomusunuz ya? Hadi sen kocandan önce öldün diyelim. Kocan ölene kadar cehennemin dibinde mi bekleyeceksin? Yoksa allah kocana yaşarken mi soracak napayım diye?

Az mantık, az akıl ya..

Erkekler cahil kadınları böyle ele geçiriyo işte. Yazık.
 
Siz bu kafa yapisinda oldukca esinizin yaptigi az bile.

Esiniz tanri kompleksine girmis cennete girmen bile benim elimde gozuyle bakiyor. Azicik totosunu indirin.
 

işte dinde aşırılığa kaçılırsa böyle saçmalıklar olur. kuranın neresine yazıyor böyle şeyler. uydurma hadislere inanıp kendinizi erkeğe köle gibi hissediyor kadınlarımız işte. yok öyle bir şey. kendinizi böyle saçma şeylerle yıpratmayın. aaah ah köklü bir din reformu lazım bu ülkede. başka türlü bu şeyler düzelmeyecek...
 
Evlilik akdini satın alma sözleşmesine çevirmiş sanki köle almış canım en başında müsade etmemen gerekirdi sana emirle bişeyleri yaptırmasına cicim aylarında rica etmesini öğretmeliydin çünkü erkekler güdülmesi gereken varlıklar ve malesef bizim baktığımız çerçeveden bakamıyolar olaylara.
 
Evlenmeyen kadınlar için kim onay verecek? Yoksa onlar evlenmediği için direk cehenneme mi gidecek?

İşte şuna hayat evlilik falan diyo bazıları, mutsuz kırışık gergin kadınlar güruhu var ülkenin her yerinde

Benim de var böyle bi arkadaşım hem kocaya itaat lazım der hem de didişir kıyasıya,itaat et o zaman razı ol
 
Valla dinimizde ...dinimizde...diyenler once bir acsin da,peygamberlerin esleriyle nasil gecindiklerine baksinlar..
Koca ,karisini memnun etmek zorundadir. Onu incitmeyerek gonlunu ederek hos tutmak zorundadir. Zaten esi kendine iyi olan.bir kadin kocasina neden kotu davransin ki..Kadinin birincil gorevi bebegine bakmak buyutmek hem..
 

Iyi de evlenen herkes aman aman cok mu duzenli sanki. Oyle olmak zorunda mi tum kadinlar. Bence degil. Esiniz duzen istyorsa biraz yardim etsin. Tum gun evdesin demekle olmuyo. Bebekle ilglenmek kolay mi tum gun. Bi de camasrlar bulasiklar,yemek yapilacaksa o..zaten gun bitti iste. Ortalik toparlama falan da kocanizda olaun. Yada birseyler bi gunde degil de 1haftaya yayilir oyle yapilir. Huzur olsun gerisi cok onemli de degil. Duzen hastasi kocalara da snir oluyorum. Cok biliyosaniz kendiniz yapin. Bazisi hastalik derecesinde oluyor. Cam sil toz al diye kadinin basinin etini yiyor. Master yapiyorum dediniz. Bi an once bitirip is bulun en iyisi. Cenesinden kurtulursunuz biraz esinizin..
 
Düşündüm düşündüm, bu konuyu eşine itaat et diyelim diye açtığına karar verdim. Evet küfürde etse, dövsede, sevsede kocandır yapar ses etme hatta gülümse. Kocan beni tatmin etmiyorsun dese 2.,3.,4. eşi getirsin eve yine ses etme. Çünkü onun rızası lazım. Prangalarınızı adamın eline vermişsiniz adam sizi nereye çekerse gitmek zorundasınız. Bir adım daha ileri gidelim size sorum. Zina günahtır değil mi? Peki kocanız size fuhuş yaptırmak isterse cennete gidip gitmeyeceğinize tövbe haşa eşiniz karar veriyorsa fuhuş yapacak mısınız? Allah'ın yasakladığını kocanız istiyor diye yapıo cennete gidebileceğinize mi inanıyorsunuz? Günahsız insan yokken adamın size dayattığı şeylerin doğru olduğuna nasıl inanabiliyorsunuz? Bu örnek çok uçtu kabul ediyorum. Fakat aslolanın ne oldugunu hatırlamanız gerek.
 
Kendinize neden ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz ya. Ne demek o istemezse ben cennete giremiyorum. Siz bu düşünceye devam ettiğiniz sürece birşey değişmez ki.
 
Baştan sona saçmalık.Emir kipi ile konuşulduğunda karşımdakini yerin dibine sokasım ve hiç çıkarmayasım geliyor,kralı bile olsa.Dini muhabbete asla dalmıyorum ama birilerinin dini yanlış anladığı kesin.
Sorun tamamen senden kaynaklı yani.Emrediyorum dediğinde höst diyemediğin için.
Rabbime sonsuz şükürler olsun gayet övündüğüm annemin tabiriyle PABUÇ KADAR DİLİM ve kimseye emir vermeyecek ve almayacak kadar da aklım var.
 
Dinimiz soyle demis boyle demisi bi birakin allah askina. Kopek gibi davranin mi demis. Emrediyorum ne demek. Az ye de hizmetci tut kendine diyemiyo musuz? Onun rizasina mi kalmis sizin nereye gideceginiz.
Bu kadar dinden dem vururken acik acik ayetlerde eslerinize merhametli olun guzel sozlu olun dendigini gormediniz mi.
Esim bana kafani ezerim oldururum dese sikiyosa yap derim. O kim ki bana el kaldiracakmis. Eve uc kurus getiriyo diye ne saniyo kendini. Bununda mi dinde yeri varmis.
Siz bunlara sustukca bu adam daha da beterini yapar.
 
Canım yanlışın var ama dini böyle saçma şeylere alet etmeyin yeter la dünden beri ne bu kasten mi yapiyorsunjz??? Kadın ev isi yapmak zorunda değil,çamaşır bulaşık yemek vs bunları yapmakla mükellef değil o kocan olacak ayı essek gibi kalkıp ya yapacak ya seninle beraber yapmayı teklif edecek kadın doğurduğu çocuğa bile bakmak ,emzirmek zorunda değil ki isterse tut kadin emzirsin,baksın diyebilir su kuran i okumuyorsunjz sonra şöyle ayıların dedikelrjne kaniveriyorsunuz pehh
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…