- 19 Kasım 2013
- 18.794
- 33.896
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Niye küs kalsın adam,diyeceğini diyor,yapacağıni yapıyor,rahatlıyor.Oda
uzatmıyor oda yanı küs kalmaz oyle huyu yoktur unuttur hemen ama ben unutamam işte hala kin dolu ıcım
ya kızlar daha öncede yazmıştım aslında Bayadır yoktum burda ama tekrar konuşmak ıstıyorum belkı farklı fikirler verırsınız . Tamam dinimizde koca emrettıgı şeyi yapmalıyız evet biliyorum koca razı olmayınca kadın cennete gıremıyor . Kadın susması gereken yeri bilecek vs .. Eşimle her eş gibi kavga ederız ama o istiyor kı istedıgı şeyleri hep yapayım ses çıkartmayayım bana uymasada yapayım . Bazen emredıyorum dıyor yapacaksın dıyor . Bende benımle bu şekilde konuşma dıyorum kendısıne daha nazik ol dıyorum bende ters tepiyor dıyorum bazen de kavga ettıgımızde bende sinirime hakim olamıyorum ağzımı tutamıyorum oda gelirm kafanı ezerim gömerim öldürürüm gibi laflar edıyor bende ıyıce kin tutuyorum sonra hıcbısey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor kavga ettık bitti dıyor uzatma dıyor ama ben. Bayanım unutamıyorum o lafları . Hizmetini yapmamı ıstıyor ama nezaketle soyslemz Asya cay yap yemek var mı ? Gibilerinden evde olduğum ıcın beklıyor hızmet tamam haklı bekler ben evdeyım Bebek var ama çalışmıyorum gapmalıyım ama soyleyıs tarzından nefret edıyorum . Sanki bır senın bebegın mı var dıyor evde yatıyosın der vs vs şimdi haklı haksız yonlerımı soylemenızı ıstıyorum ben mı idare edemıyorum evliliği ve eşimi bende mı daha cok sorun var ya ? Mutsuzum
Bır hafta ıyıysek sonra kavga kavga . Ne zaman düzelecek bilmıyorum mutsuzum keşke evlenmeseydım . Ikımızde dik kafalıyız . Benım çoğu şeyimi alttan alıyormuş . Kendısı cok duxenlı evde düzen ister bende tam oturtamadım unutuyorum bazen ne bılım işte dagınıgım ben hıc duxenlı olamadım ıkı yıl olmadı evleneli zaten . Kızıyor bunları görmezden gelıyorum dıyor sende alttan al dıyor . Herseyı yazmaya çalışıyorum sadece karşı tarafı kötülemek istemıyorum kendımın negatıf yonlerınıde yazıyorum belkı ona göre bıseylerı duzeltırım
Canım yanlışın var ama dini böyle saçma şeylere alet etmeyin yeter la dünden beri ne bu kasten mi yapiyorsunjz??? Kadın ev isi yapmak zorunda değil,çamaşır bulaşık yemek vs bunları yapmakla mükellef değil o kocan olacak ayı essek gibi kalkıp ya yapacak ya seninle beraber yapmayı teklif edecek kadın doğurduğu çocuğa bile bakmak ,emzirmek zorunda değil ki isterse tut kadin emzirsin,baksın diyebilir su kuran i okumuyorsunjz sonra şöyle ayıların dedikelrjne kaniveriyorsunuz pehhYanliş anladınız ben o kafada degılım eşim o kafada . Dinizmide oyle kocanın dedıgını yapmak gerekıyor ama kocada söylenmesini bilecek gönül alacak . Ben zaten bıraz dik kafalı olduğum ıcın kavga edıp duruyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?