http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729840
Konumdaki son 5 sayfaya bakabilirsiniZ
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim resim yuklersen sevinirim
Cok zor boyle bakmak
Canim resim yuklersen sevinirim
Cok zor boyle bakmak
Eki Görüntüle 1191558 Eki Görüntüle 1191559 Eki Görüntüle 1191560
Tek tek yuklemek zor oluyor bu sekilde koydum.Sifir mi bakiyordunuz farketmemisim,kolay gelsin
kizlar basligimda da belirttigim
gibi bikini ariyorum 38 beden ust olursa sadece daha cok isimi gorur.siyah olmasin renkli tercihim desenli olabilir straplez ya da ip olabilir.ama kalipli olsun ici silikonlu olsun yani sutyen seklindeki modellerde olur.sadece takasla alabilirim.
Eki Görüntüle 1192128 Eki Görüntüle 1192129 Eki Görüntüle 1192130 elimde bunlar var benim tanesi 5 tl ama beğenirsen bende senden bakarım birşeyler
şuanda evde değilim maalesef 1 hafta sonra dönücemTuruncu olanin ici destekli mi daha detayli gorebilir miim
Onu
şuanda evde değilim maalesef 1 hafta sonra dönücem
acil değilse ozaman tüm detayıyla yollarım sana
tatlım bursadayım ben, en geç salı çarşamba gibi ankaraya dönüyor olucam sanırım sende ankaradasın elden teslimatla kargo zamanını da aşmış oluruzCanim haftaya persembe aksami yola cikicam ne zaman donuyosun sen ona gore yani degisir aciliyeti var yani
tatlım bursadayım ben, en geç salı çarşamba gibi ankaraya dönüyor olucam sanırım sende ankaradasın elden teslimatla kargo zamanını da aşmış oluruz
anlaştık o halde bu arada aksilik çıkmazsasalı günü çıkıyor olabilirmişiz burdanOlabilir canim eger o zamana kadar bulmassam turuncuyu dusunebilirim kesin bisey demiyim ama
anlaştık o halde bu arada aksilik çıkmazsasalı günü çıkıyor olabilirmişiz burdan
görüşmek üzereTmm canim ben bakiniyim biraz bulabilirsem alirim yoksa seninki elden dusunebilirim tesekkur ediyorum iyi gunler
Eki Görüntüle 1192128 Eki Görüntüle 1192129 Eki Görüntüle 1192130 elimde bunlar var benim tanesi 5 tl ama beğenirsen bende senden bakarım birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?