kızlar bıktım artık çare de bulamıyorum

demesi gerekir tabi. yok canım sakin değilim çok kavga ettim ama evliliğimi yıprattı sadece. artık objektif bakıyorum eskiden ailemi dinlerdim

mesela o kadar komikki. hastaneden çıktık eşim arabayı almaya gitti. yanımda annem var. eşim benim kapımı açtı koltuğu geri aldı rahat oturayım diye. oturttu beni sonra kendi oturdu. annem diyo ki benim kapımı da açar insan. ben ortada kaldım.niye açsın senin kapını.bir an önce beni oturtum hemen ordan gitmemiz gerekmez mi evimize sen de geç otur hemen

ben de öyle diyorum kendiniz konuşun ama olmuyo işte

annemlerde haklı. eşim bunu her zaman yapmaz. bu sefer yaptı. ama yapmaması gerekirdi

e$in anneyin kapisini neden açsinki, ozel $oforumu
ke$ke e$inin hg demedigini gordugunde ilk seferde uyarsaydin,oturup sohbet etmesede ho$geldiniz derdi en azindan
tamam tarti$malar i$e yaramiyorda, onlara çakdirmadan desen kabul etmezmiydi
senle iyiyse seni uzmemek istemesi lazim aslinda
hg deyince agzi a$inmaz ya
e$inin senin için $ehoir degi$tirmesi gerçekten fedakarlik

benim e$imde geldi evlendgimizde , iki uç sene sonra onun $ehrine ta$indik i$ nedeniyle
orta yolu bulmayip e$ini o $ehirden kaçirirsaniz çok zorlanirsin
benimkini ben kaçirmadim ama ayleden uzakda olmak zor ..

walla ben kv lerin yanında tıkanıyorum çünkü beklentilerinn yüksek olduğunu biliyorum, hissediyorum, eşim de benmle kavga ettiği oldu. sıcak davranmıyorusn dieye ama ben senin eşin kadar da soğuk davranmakta ısrarcı değilim. elimden geldiğince iyi olmaya çalışyıorum ama biliyorum ki yetmiyor onlara. beklenti içindeler bu da beni çok ama çooooook geiryor. kzıları yok ben güleyim ilgileneyim konuşayım vs çok istekliler ama ben bunu bildkçe geriliyorum. ben de daha donuğum yanlarında kendimi zorlamam rağmen.

ben onu hemen söylesem eşim daha beter surat sardı. ben de o yüzden uyramıyorum. çünkü hemen der siz benim davranışlarımı yönlendiriyorsunuz diye.

e$in $ehir degi$tirmekden sandigindan daha fazla etkilenmi$ galiba ..:26:
nerden geldi ve siz nerdesiniz merak ettim

işte tamda senin anlattığın gibi benim eşim. ne yazıkki o da kasılıp hiç tepki vermiyo bazen. benim ailemde istiyoki anne baba diye etraflarında dönsünler. ben de tekim. yani her şeyi bizden bekliyorlar

bir de ailen çok içinizde mi bu da eşini gerer ve bence bir daha bariz bir saygısızlığını görmedkçe eşinle kavga etme ailen yüzünden inada binebilir.eğer eşin de benm gibi baskı hissediyorsa bu da onu iyice soğutur, üstelik senin memlekete gelmiş senin için aynen benm gibi. ailen yüzünden kavga etme bence. eşin gibi hissettim kendimi ama asla saygıszlık yapmadım. araba kapısı örneğinden anladığım kadaryla da özellkle annenin beklentisi yüksek. sıkmayın adamı rahat bırakın. sana incelk yapıyor gayet. demek ki öküz değil. rahat hissederse ailene de yapar. isterse yapsın istemezse yapmasın. üstüne gitme asla.

yok canım çok içli dışlı değiliz.ben de pek istemiyorum öyle olmayı. hafta 1 ve ya 2 haftada 1 çay içer döneriz ya da yemek yeriz. gündüzleri de ben uğrarım arada.

Büyük ihtimalle eşini değiştiremez annenleride bu şekilde memnun edemezsin.

Eşinle konuş, kendini benim yerine koy, senin annenler evimize gelse ve oturduğum yerden kalkmasam, bana ne tepki verirler, ve sen benim yüzümden ne kadar zor duruma düşersin de. Çok sık görüşmeyelim haftada bir görüşelim sadece ama o 2 saat içinde biraz saygılı ve ilgili davranmasını rica edebilirsin.

Eşinde de hata var ama yok değil.

Nolursa olsun karşındaki eşinin anne babası.Bi hoşgeldini hakeden insanlar.

Bu tip durumlarda sessizliğinden ödün vermesi gerekir.

Aksi halde böyle yanlış anlaşılır işte.

Annenler eşinle konuşmasınlar çok fazla yüz göz olunur. .

Sen söyle eşini uyar annemler gelince hoşgeldin de diye.

Artik sen eğiteceksin bazı yerlerde madem kendi görmüyor.

e$in $ehir degi$tirmekden sandigindan daha fazla etkilenmi$ galiba ..:26:
nerden geldi ve siz nerdesiniz merak ettim

aslında etkilendi. ama bu olayların sebebi bu değil. çünkü önceden de vardı. memleketleri söylemeyeyim de baya uzak 20 saat uzaktan

ben daha önce eşimle çok konuştum bu sessizliğini canım. konuşcak konu bulamıyorum diyodu saygısızlık etmiyorum diyodu. ama bu sefer bunu da yaptı

işte tamda senin anlattığın gibi benim eşim. ne yazıkki o da kasılıp hiç tepki vermiyo bazen. benim ailemde istiyoki anne baba diye etraflarında dönsünler. ben de tekim. yani her şeyi bizden bekliyorlar

yaş geçtikçe büyüklerde beklentiler artıyor. evleriniz yakın olduğu için belki bu kadar çok beklenti oluyor. siz sık sık eşinize hatırlatın bence. ailenizin beklentilerinizi azaltması zor. belli yaştan sonra büyükler ilgiyi daha fazla artıyor. sizde elinizden geldiğince orta yolu bulmaya çalışıp her iki tarafı mutlu edin. hep arada kalan biz oluyoruz ama ...başka çare de yok gibi

işte bu beklentilerini hissetmesi çok kötü olmuş. nihayetnde o senle mutlu olmak için evlendi aileni mutlu etmek için değil. yok ama içinden gelirde jestler vs yaparsa o tamamen ona kalmış.bunu hissettrmezsen bu iş yoluna girmez ve eşin bu moda grdiyse ona zaman vermelisinz. ailene saygıszlık yapmadığı ve seni hırpalamadığı sürece ailenin eşinin üstüne gelmeye hakkı yok. ben de aynı hislerdeym aslında biraz da içimi döküyorum sanki yazarken. eşim de en büyük ve iki oğulları var. diğernden hayr yok zaten bize çok odaklı ailesi ve bu beni inanılmaz geriyor. eşimle birlkte olmak için geldm yaşadığım çalıştığım ve memnun olduğm şehrden ama ailesinin beklentileri yüzünden eşimle çok kavga ettik ve gitmeyi çok ama çok düşündüm.

ben daha önce eşimle çok konuştum bu sessizliğini canım. konuşcak konu bulamıyorum diyodu saygısızlık etmiyorum diyodu. ama bu sefer bunu da yaptı

sen üstüne gittikçe saygıszsın modunu ona hissettrdikçe o belki de bu sıfata layık olmaya çalışacak.

Her soruya cevapları her konuya yorumları var. Insanlara bu kadar yorum yapıyorsunuz da sizin kendinize faydanız oluyor mu acaba bu psikolog edasındaki fikirlerinizle? :d :d

canım daha önce çok konuştum. bu sefer diyo sen benim annemin yanında ne kadar rahatsın dimi kendini sıkmıyosun diyo. doğru çünkü kayınvalidem öyle sorun eden bi tip değil. mesela eşimin hep elinde ya pc si ya da telefonu vardır. annem bunu sorun ediyo. halbuki ben de kayınvalidemlerde öyleyim ama hiç bişey demez buna.

zaten sık görüşmüyoruz. ameliyatlı olduğum için oldu böle

ben annemler haksız demiyorum . canımı sıkan benim bu hasta halimde bu sorunla uğraştırmaları. eşime kızdı diye benle de ilgilenmiyo

Her soruya cevapları her konuya yorumları var. Insanlara bu kadar yorum yapıyorsunuz da sizin kendinize faydanız oluyor mu acaba bu psikolog edasındaki fikirlerinizle? :d :d

olsun öyle deme arkadaşım. benim bunu konuşacak kimsem yok. keşke kardeşim olsa da ailemin sıkıntılarını paylaşsaydım onla

o da aynen öyle. ben buraya gedlim hem yeni çevreye alışmaya çalışıcam hem de aman kimse kırılmasın diye uğraşıcam diyo. biraz da siz bana yardımcı olun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…