merhaba kızlar ben bı konuda sıze danışmak ıstedım ben cok seferdir uykumdan böcek hayalı gıbı bıseyler görerek uyanıyorum.. yanı nasıl dıyım rüyamda gormuyorum sankı yastığımda yürürken yada karsımdakı koltukta yada duvarda goruyorum bır suru böcekler uzerıme geliyor gıbı oluyo sureklı esımde sahıt oldu uykumdan böcekler gelıyo orda ordaa dıye bağırarak uyanıyorum ve cok korkuyorum orda olmadığına ınanana kadar yatmıyorum yerıme . ve sadece bızım ewımızde olmuyo kendı annem ve babamın ewınde de oldu ıkı kez yastığımda böcek gordum ve korkudan salona kadar kosmusum orda kendıme geldım yıne hayal gorudugumu anladım.. :S bu neden olabılır ? duvarda yerde yanı en son bu gece yıne oldu esımı uyandırmışım böcek var dıye yasstıklarda esım gozumun onunde yastıkları salladı ancak ole ınanıp o sekılde uyudum geri. off neden olabılır bu ? sureklı okuyup uyuyorum. uc harflıler korkuutuyo olabılır mı .. bı kez de ewde tek basımaydım gunduz ısten gelmısdım cok yorulmuştum araba bekliyodum uyudum yatak odasında. rüyamda ama gerçekte gıbı sankı başka aleme geçer gıbı bırden gece oldu ve evın ıcınde bısıler gezındıgını duydum pıtı pıtı odalarda kosan bısey sonra kendıme geldım gunduz olduğunu hatrladım ama odadan dışarıya çıkamadım sankı yatak odasının kapısında bısey beklıyo gıbı bı hıs oluştu? bole bsey yasayan var mı ? nolur bı bılgı verın:
Yarım psikolog diyebiliriz; psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim.
Sanırım anlamak istemeyen için gereğinden fazla cümle sarfettik. Biz kendi bilimselliğimizde boğulalım bence.
Ben yeterli sabrı kazanana kadar seninkilerden az buçuk gönderiversen?Gelecekte sana sabir diliyorum arkadasim
Şu konularda bilim ve din çatışması olmuyor mu yeminle yastigimi picahlayasim geliyor.
Sevgili uye, nicedir buralara pek ugramadim lakin bu konu zamanında cok cektigim hala da ara sira tekrar eden bir durum olduğundan cevap yazmak istedim. Anlattigin olaylarin daha beterlerini yasadim. Anlatamam sonra vay efendim korktuk ay efendim gece yatamadik diyenler olur.
Bilim, doktor diyenlere cevaben; gittigim iki psikiyatr beni hocaya yonlendirdi :) zira mevcut durumum şizofreni alameti iken esasinda sizofren degildim. belirli bir zaman gecince de gittigim hoca beni psikiyatra yonlendirdi :))
Yani diyorum ki durumunuz psikolojik de olabilir inanca gore değişkenlik gosteren baska bir durum da olabilir. Siz önce psikiyatra gidin. korkmayin şizofren teshisi pat diye yapıştırılmaz. Stres kaynakli halusilasyon deme ihtimalleri yuksek. Ancak bu teshis ilaclarin etkilerine gore degiskenlik gosterebilir. Sayet teshis ve tedaviden sonra duzelmezseniz birçok kisinin safsata dedigi ancak benim bizzat yasadigim ve bilime kendini adamis uc doktorun aciklayamadigi durumdasinizdir. Yine de korkmaniza luzum yok. Yaratilmis hicbir canli insandan daha guclu degildir. Velhasili ister bilimi tercih edin ister hocayi her turlu bu durumdan kurtulabilirsiniz.
hayır cin olduğunu düşünüyor,söylesek de gitmeyecek bence bu yüzden yorum yapmayı kestim..Doktora gorundunuzmu bununla ilgili?
Özlemisim seni Yoknaz :)
Katiliyorum..
iki psikiyatr bir hastayı hocaya mı yönlendirmiş ben mi yanlış okudum
bazılarınının gercekten ağır psikolojik problemleri var
merhaba kızlar ben bı konuda sıze danışmak ıstedım ben cok seferdir uykumdan böcek hayalı gıbı bıseyler görerek uyanıyorum.. yanı nasıl dıyım rüyamda gormuyorum sankı yastığımda yürürken yada karsımdakı koltukta yada duvarda goruyorum bır suru böcekler uzerıme geliyor gıbı oluyo sureklı esımde sahıt oldu uykumdan böcekler gelıyo orda ordaa dıye bağırarak uyanıyorum ve cok korkuyorum orda olmadığına ınanana kadar yatmıyorum yerıme . ve sadece bızım ewımızde olmuyo kendı annem ve babamın ewınde de oldu ıkı kez yastığımda böcek gordum ve korkudan salona kadar kosmusum orda kendıme geldım yıne hayal gorudugumu anladım.. :S bu neden olabılır ? duvarda yerde yanı en son bu gece yıne oldu esımı uyandırmışım böcek var dıye yasstıklarda esım gozumun onunde yastıkları salladı ancak ole ınanıp o sekılde uyudum geri. off neden olabılır bu ? sureklı okuyup uyuyorum. uc harflıler korkuutuyo olabılır mı .. bı kez de ewde tek basımaydım gunduz ısten gelmısdım cok yorulmuştum araba bekliyodum uyudum yatak odasında. rüyamda ama gerçekte gıbı sankı başka aleme geçer gıbı bırden gece oldu ve evın ıcınde bısıler gezındıgını duydum pıtı pıtı odalarda kosan bısey sonra kendıme geldım gunduz olduğunu hatrladım ama odadan dışarıya çıkamadım sankı yatak odasının kapısında bısey beklıyo gıbı bı hıs oluştu? bole bsey yasayan var mı ? nolur bı bılgı verın:
O bazıları ben oluyorum direkt isim verebilirsin sikinti yok :) evet ciddi psikolojik problemlerim vardi onlar ilac ve terapiyle duzeldi ancak duzelmeyen ve aciklanamayan bazi durumlar icin evet iki psikiyatr hocaya yonlendirdi. Hani "bazilarinin" yobaz diyebilecegi tipler de degildi. Hatta birisi neredeyse inancsizdi. Buna rağmen evet "durumunuz bilimle aciklanamaz. Baska yollari denemelisiniz" dedi. Diyecegim odur ki hicbir hususta keskin cizgiler yoktur. Türlü ilaclar türlü teshisler sonucunda yine de cozulemedi sorunum. Bu sorunun sebep oldugu psikolojik sikintilarim giderildi lakin sorunu farkli sekilde çözdüm.
Cok yobaz ve cahilim allah da kahretmesin beni :)
Aman efenim unutulmamak ne guzel :) evlenmeye calisiyorum ondan oturu pek giremiyorum foruma.
bir bilim adamı bilimle açıklanamaz diyosa bilimi bıraksın bence
onun dışında yazdıklarınızı malesef farklı pencereden baktığım için anlamam mümkün değil daha cok hikaye okuyomusum gibi geliyo kusura bakmayın sizi de kırmak istemem.
hayır cin olduğunu düşünüyor,söylesek de gitmeyecek bence bu yüzden yorum yapmayı kestim..
Kirilgan bir tip degilim efem elbette inanmak zorunda degilsiniz :) bu tur vakalar inanmayanlarin başına gelmedigi icin psikolojik bir etkisi elbette var. Size yasadiklarimi kanitlayamam ki boyle bir istegim de yok :) gerci hala sakladığim bir fotograf var lakin elbetteki sosyal medyada paylasmayacagim :)
Dedigim gibi inanmamakta ozgur, hikaye olduğunu dusunmekte kendi bakis acinizla haklisiniz. Zaten bu konular sitede kilitlenir. Ben kendi tecrubelerim ile yardimci olmak istedim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?