Kızlar bir akıl verin lütfen :(

benim anlamadığım;senin annen baban yok mu?bu konuları neden seninle çözmeye çalışıyorlar.madem düğün istiyorsun söyle annene ve babana gelip onlara anlatsınlar nedenlerini ve niçinlerini.kızlar anne ve babalarının önüne geçince karşı tarafta böyle istedigini yaptırıyor..canım sen dediğim gibi topu ailene at bak nasıl yapıyorlar düğünü..hem sana ödetecekler hem de düğün yaptırmayacaklar..sonra düğününden kıstıgın paraların daha nice gün parası ve bilgisayar olarak gittiğini görünce kahrolursun..kötü gelin olmaktan da korkma ayrıca..asıl öyle olursan saygı görüyorsun,öteki türlü yaranamıyorsun ne kadar iyi olsan da...

evet arkadaşlar haklı ailen arkanda olsun benim babam yoktu annem de çok ılımlı anlayışlı bir insan aman üzmeyelim onları diye diye ben ezildim inan nişanlıyken kayınpederim benle annemi kendi evinde ağlattı düğün yüzünden nişan attım da annem yalvar yakar barıştırdı ama asıl suçlu eşimdi o hiç beni korumadı savunmadı benim düşüncelerimi önemsemedi ailesine saygızıslık olacak diye hep pasif kaldı şimdi olanları hiç unutmuyorum ve hep ağlıyorum bunu görüyor ne yapayım ailem idare et diyor idare ede ede hal oldum zaten

canım benim üzüldüm gerçekten senin adına olanlara. umarım eşinle şu an mutlusundur da yaşananlar üzüldüklerin zmanla senin için azalır:çok üzgünüm:

yok evi bize veriyo canım yani ankarada yaşadığımız sürece biz oturacağız. evin geri ödemeleri var şuan ben diyorum işlerimizi yoluna koyarsak ödemesini de yaparız üstlerinden yükü alırız die. böle dediğim zaman benden iyisi olmuyo da iş parke yaptıracam meselesine gelince benm dediğim olsun dio çünkü biraz dediğim dedik bir kadın. hala evli olan diğer çocuklarının da evlerine karışıyo. kadının yapısı bu değiştirmesini bekleyemem de benm sinirimi bozuyo yani..hep derlerdi bu işler karışık işler çok sorun çıkar die ama inanmazdım meğer doğruymuş:çok üzgünüm:

ben anneme babama yansıtmak istemiyorum bu sefer kafaya takarlar ailemden uzak bi ilde yaşayacağım için acaba bi sorun mu var die hep tedirgin olurlar:1no2:anne babamın önüne asla geçmem de işte onlar tedirgin olmasın die ben böle gergin oluyorum hep kafaya takıyorum:1no2:

düğünü ne zaman yapacağımıza karar vermedik daha canım çünkü düzgün iş bulması lazım nişanlımın şu anki işiyle pek evlenmemiz ve geçinebilmemiz mümkün değil:1no2: iş meselesini halletsek pek beklemeden 1 2 ay içinde herşeyi halledip evlenmeyi düşünüyoruzyerimseniben kış dönemine denk gelecek büyük ihtimalle düğün o yüzden rezervasyon falan gerekmez die düşünüyordum ama pek emin de değilim doğrusufisfisfis
ama düğün yeri bakmak falan bunları bi şekilde çıtlatmak çok mantıklı gerçekten çok teşekür ederim canım şimdiden araştırayım da bide bunu deneyim bakalım ne diyceklerryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…