Kızlar Bir Asimetrik Etek Aldım Nasıl Kombin Yapsam Yardım Edermisiniz Acil :)

beyaz askılı bi bluz güzel olabilir topuklu ayakkabı giyersin bide
özel bi yerde mi giyeceksin yoksa günlük mü

badem yeşili,narçiçeği,hardal sarısı kolsuz, dökümlü bluz ve bu renklerde topuklu ayakkabı ile de hoş olabilir.

geniş byle beyaz bluz içinene sokarsn eteğın byle krem takılar takılarla hemen hemen aynı renk bı topuklu mumkunsse stıletto çok hoş olurdu.

Canım bende de var bu etekten ben şu şekilde kombin yapıyorum beyaz atlet body +kedi kolye ya da uzun herhangi bir kolye takabilirsin bu dedigim kolye euromoda da satılıyor+asimetrik etek+siyah balerin babet

beyaz askılı bi bluz güzel olabilir topuklu ayakkabı giyersin bide
özel bi yerde mi giyeceksin yoksa günlük mü

Canım Kuzenin Kına Gecesinde Giyicem topluluk var Şık Görünmek Lazım Uyumsuz Giyinipte Komik Görünmek İstemiyorum Bende Beyaz Askılı Bluz Düşünüyodum Vede Siyah topuklu Ayakkabı

Canım Kuzenin Kına Gecesinde Giyicem topluluk var Şık Görünmek Lazım Uyumsuz Giyinipte Komik Görünmek İstemiyorum Bende Beyaz Askılı Bluz Düşünüyodum Vede Siyah topuklu Ayakkabı

bence öyle yap
bluzun kumaşı güzel olursa çok şık durur ama çok dökümlü olmasın bence

canım o foto hangi markanın kızın üstündeki hoşuma gitti almak istiyorum

Ben daha dün gece H&M den sıparış ettım bu bluzu
Product Detail | H&M DE

Ama bence o etekle olmaz.
Aynı etek bendede var hemde renk renk
sıyah olanı sıyah beyaz çızgılı dar askılı bı body ıle tamamlıyorum
altına sıyah topuklu ayakkabı bırde sıyah çanta.
Kına olcağı ıçın bırde dağınık topuz ve hafıf koyu göz makyajı yaptın mı tamamdır

çok sağol canım ben de sipariş edeyim

ama bence de o etekle olmaz
en iyi askılı beyaz body ya da bluz olur o eteğe

kızlar siyah asimetrik bir etek aldım fakat nasıl ayakkabı ve bluz gider karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Eki Görüntüle 804181

Canım ben birkaç fotoğraf ekliyorum çeşitli kombinler edebilirsin. Bu eteği böyle düz giyerken yana çevirerekte giyebilirsin bu yönü hoşuma gitti. Bende yandan kullanmayı seviyorum. Ben kullanırken ince askılı tercih ediyorum.

Canim cok hos bi etek gule gule giyin. Bak simdi beyaz askili badi ten rengi stiletto az topuklu guzel bir ayakkabi takilarin ise altin rengi, beyaz renkte bilezikler olabilir. Portfoy canta. Cantan siyah olabilir veya guzel bir renkle de kombinleyebilirsin ornegin mint yesili. Saclar uzunsa dogal gozuken dalgali fön cok hos olur. Yine kupe kucuk gold rengi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…