- Konu Sahibi Canansever
-
beyaz askılı bi bluz güzel olabilir topuklu ayakkabı giyersin bide
özel bi yerde mi giyeceksin yoksa günlük mü
badem yeşili,narçiçeği,hardal sarısı kolsuz, dökümlü bluz ve bu renklerde topuklu ayakkabı ile de hoş olabilir.
geniş byle beyaz bluz içinene sokarsn eteğın byle krem takılar takılarla hemen hemen aynı renk bı topuklu mumkunsse stıletto çok hoş olurdu.
Canım Kuzenin Kına Gecesinde Giyicem topluluk var Şık Görünmek Lazım Uyumsuz Giyinipte Komik Görünmek İstemiyorum Bende Beyaz Askılı Bluz Düşünüyodum Vede Siyah topuklu Ayakkabı
Canım bende de var bu etekten ben şu şekilde kombin yapıyorum beyaz atlet body +kedi kolye ya da uzun herhangi bir kolye takabilirsin bu dedigim kolye euromoda da satılıyor+asimetrik etek+siyah balerin babet
http://www.prensesce.com/wp-content...yaz-çizgili-gömlek-ayakkabı-çanta-kombini.jpg
böyle bir gömlekle harika olabilir.
bunun dışında daha günlük bir şey isterseniz klasik bir body ile giyebilirsiniz
bilmiyorum canım ama ben aynısını batikten aldımcanım o foto hangi markanın kızın üstündeki hoşuma gitti almak istiyorum
canım o foto hangi markanın kızın üstündeki hoşuma gitti almak istiyorum
Ben daha dün gece H&M den sıparış ettım bu bluzu
Product Detail | H&M DE
Eki Görüntüle 804220
Ama bence o etekle olmaz.
Aynı etek bendede var hemde renk renk
sıyah olanı sıyah beyaz çızgılı dar askılı bı body ıle tamamlıyorum
altına sıyah topuklu ayakkabı bırde sıyah çanta.
Kına olcağı ıçın bırde dağınık topuz ve hafıf koyu göz makyajı yaptın mı tamamdır
kızlar siyah asimetrik bir etek aldım fakat nasıl ayakkabı ve bluz gider karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Eki Görüntüle 804181
Canım ben birkaç fotoğraf ekliyorum çeşitli kombinler edebilirsin. Bu eteği böyle düz giyerken yana çevirerekte giyebilirsin bu yönü hoşuma gitti. Bende yandan kullanmayı seviyorum. Ben kullanırken ince askılı tercih ediyorum.
Eki Görüntüle 804243 Eki Görüntüle 804244 Eki Görüntüle 804245 Eki Görüntüle 804246
Eki Görüntüle 804247 Eki Görüntüle 804248
bence öyle yap
bluzun kumaşı güzel olursa çok şık durur ama çok dökümlü olmasın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?