Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

önce gözlerine , kendinden emin mi diye
sonra boy kilo oranına ve kıyafetlerine, kendine yakışanı biliyor mu diye
:)

Tabi ki burnuna sağlam burun fetişiym Tüm sevgililerimin fındık kadar burnu vardır çok şanslı oldum bu konuda Bir de dudaklarına ve dişlerine :) Bir de esmer boyu posu yerindeyse tadından yenmez tutmayın anammm

Gözlerine ve ellerine bakarım. Başım bağlı olmasaydı parmağına bakardım yüzüğü var mı diye

hadi kızlar bu yopiği hareketlendirelim biraz güzel bir topic gerçi erkeğin çok fazla bakılacak yeri yok ama biz yaratucu kadınlar buluruz bakacak bir yer ))))))))))

ben mesela çaktımadan gözlerine bakarım

Tabiki de gözler, ama daha da önemlisi bakışlar
Ve saçlar :78:

eeeee gözüne kaşına baktık daha sonra neler dikkat çeker

mesela bir kafede restoranda davranışlarına dikkat ederim bazıları var kendisini oranın sahibi zanneder tavirlari çalışanlara karşı davranışları çok kaba olur nefret ederim öyle erkeklerden

Ben ilk esmer mi sarışın mı olduğuna bakıyorum esmerse koşarak kaçarım Sarışınlara zaafım var

Sonra da gözlere ve boy posa

Bazi erkeklerin popolari cok guzel oluyor cikik cikik jennifer lopez gibi bakmamak elde degil
Erkek bakimli olacaknheryeri tertemiz ve guzel kokmali,akilli,karizma ve lider olmali ,esmer saclarda beyazliklar olsun inceden,gur sacli olmasin ve kibar olsun ben siparisimi verdim heheheayni erkek arkadasimi tarif ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…