Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

konuşması,kendine güveni

fiziksel özellik olarak da gözleri,bakışları,yüzü,totosu,baldırları,hafif kası seviyorum

önce dişlerine sonra efendiligine baktımm tabi şimdi eşim kendisii

tabiki boyuna posuna ağzına burnuna dudaklarına ve dürüstlüğüne bakarım ve de bakımlı olmalı temizlik gerçekten önemli bir ayrıntı

ilk ben sölim kaydirigubbakcemile3 ayakkabılarına bakarım nedense

Kesinlikle ya yazsam mı yazmasam mı bilemedim şimdi yazarsam insanlar dalga geçer diye kararsız kaldım dedim ilk bir yorumları okuyayım ilk çıkan ayakkabı oldu. Dost başa düşman ayağa bakarmış Ardından da kaslar ilgimi çeker

Son düzenleme:
Tipine bakarım.
Saçına, kaşına, gözüne, ağzına, burnuna, boyuna, boynuna, tenine, vücuduna ...
Sonra bakışı, duruşu, gülümseyişi gibi davranış durumları, tutumlar falan geliyor.

öncelikle boyuna bakarım .benden kısa ise zaten hıc bır yerıne bakmadan
"oldu o zaman gorusuruz "der ceker gıderım .uzatmaya gerek yok .olmazsa olmaz krıterım cunku .
boydan gecer ıse,sac sakal trasına bakarım ,ozellıkle fualları kontrol ederım ,bıcımsız uzunluk varsa anlarım bakımsız bu adam .
sonra ayakkabısına bakarım.

ilk olarak tip boy pos
daha sonra SES TONU.
nedense ses tonu hoşuma giden erkekleri çok beğeniyorum özelliklede telefonda konusurken sesi güzel gelıyorsa tamamdır :)

Bence "bir derdim var " bölümünü okuyun,
ondan sonr bakmadan kacacaginizi düsünüyorum :))))

oturuşuna bakarım
nefret ederim bacağını otoyol gibi açıpta oturan erkekten
öyle görünce yüzüne bile bakmaya gerek kalmadan veririm notunu: sıfır

Bence boy ve diştir. Kırık,dökük sararmış dişli ve kısa boylu erkekler benden uzak dursun. Bi de göbekli sevmem.

valla bi aralar deli gibi asıktım biseyine bakmıyodum kusurlu ya da değil umrumda değildi.
simdi her seyine bakarım ama her seyine. şöyle sıralayayım. giyimi, temizliği, dişlerini beğenmezsem aman uzak dursun amannnnn, güzel kokmalı, ve sıska yapısız olmamalı,
çene yapısı güzel olmalı, burnu da öyle. tamam ben biraz daha psikopatım bu bi gerçek

Herkes genellikle belden yukarısına bakıyor. Nedense bilmem ama biraz gerçekçi olursam ben erkeklerin direkt iki bacak arasında olan yerine bakarım. Sportif, dar giyimli ve iki bacak arasındaki şeyin belirgin ve büyük olması beni cezbeder.Öyle bir erkek görürsem gizliden gizliye onu tüm hatlarıyla incelerim. İnanın geceleri fantezim olur. Vücut hatlarının kaslı ve güçlü bir şekilde kavrayıp güvende hissettirmesi ve tatmin ettirmesi önemli!!!... Zaten öyle bir insan ya hayvan gibi olur...Yada bakımlı ve sevgi dolu olur. Nedense bir bayan olarak bayan arkadaşlarımda konuşmalarımızda şunu gördüm. Şurada yazdıklarının tersine hayvansı erkekleri ve peşinde koştukları zor olan erkekleri tercih ediyorlar. Genel anlamda çabuk elde edilen erkekleri pek tercih etmiyorlar.

Arkadaşlar genellikle belden yukarısına bakıyor. Nedense bilmem ama biraz gerçekçi olursam ben erkeklerin direkt iki bacak arasında olan yerine bakarım. Sportif, dar giyimli ve iki bacak arasındaki şeyin belirgin ve büyük olması beni cezbeder.Öyle bir erkek görürsem gizliden gizliye onu tüm hatlarıyla incelerim. İnanın geceleri fantezim olur. Vücut hatlarının kaslı ve güçlü bir şekilde kavrayıp güvende hissettirmesi ve tatmin ettirmesi önemli!!!... Zaten öyle bir insan ya hayvan gibi olur...Yada bakımlı ve sevgi dolu olur. Nedense bir bayan olarak bayan arkadaşlarımda konuşmalarımızda şunu gördüm. Şurada yazdıklarının tersine hayvansı erkekleri ve peşinde koştukları zor olan erkekleri tercih ediyorlar. Genel anlamda çabuk elde edilen erkekleri pek tercih etmiyorlar.

Arkadaşlar genellikle belden yukarısına bakıyor. Nedense bilmem ama biraz gerçekçi olursam ben erkeklerin direkt iki bacak arasında olan yerine bakarım. Sportif, dar giyimli ve iki bacak arasındaki şeyin belirgin ve büyük olması beni cezbeder.Öyle bir erkek görürsem gizliden gizliye onu tüm hatlarıyla incelerim. İnanın geceleri fantezim olur. Vücut hatlarının kaslı ve güçlü bir şekilde kavrayıp güvende hissettirmesi ve tatmin ettirmesi önemli!!!... Zaten öyle bir insan ya hayvan gibi olur...Yada bakımlı ve sevgi dolu olur. Nedense bir bayan olarak bayan arkadaşlarımda konuşmalarımızda şunu gördüm. Şurada yazdıklarının tersine hayvansı erkekleri ve peşinde koştukları zor olan erkekleri tercih ediyorlar. Genel anlamda çabuk elde edilen erkekleri pek tercih etmiyorlar.

bende nedendir bilmem popolarına bakarım erkek arkadasım olduğu halde bilmiyorum ama ilk dikkat ettiğim yerleri orası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…