- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
benimde gitmeme düşüncem daha ağır basıyor
Eee yani..bin tane bahane sıralamış size hep.K
benimde gitmeme düşüncem daha ağır basıyor
Biz 10 senedir tanışıyoruz,benim peşimden 8 sene koştu çabaladı,kalma konusunda em başta ayarlıycam dedi sonra böyle yaptıBidaha okudum..hayır yani adam istemiyor neden diretiyorsunuz ki.sanki roller değişmiş.o kız sen erkek...niye bu kadar ısrar kalmak için.
Ki kendisi hep özledim seni diyen taraf,hevesle bekleyen tarafEee yani..bin tane bahane sıralamış size hep.
Parası falan mı yok acabaBiz 10 senedir tanışıyoruz,benim peşimden 8 sene koştu çabaladı,kalma konusunda em başta ayarlıycam dedi sonra böyle yaptı
Yok durumları çok iyi aslında öyle bişey olsa ben zaten hayatta teklif sunmam,bende anlmadım inan ki,teşekkür ederim cevap verdiginiz için bu aradaParası falan mı yok acaba
Rica ederim :) bence sen gitme bir süre ozlesin seniYok durumları çok iyi aslında öyle bişey olsa ben zaten hayatta teklif sunmam,bende anlmadım inan ki,teşekkür ederim cevap verdiginiz için bu arada
Parasida varmis. Biz olsak kiz halimizle araba kiralar giderizAyy bu ne naz niyaz
Altı üstü totosunu yumuşacık otobüs koltuğuna koyacak ya
Otobüs yolculuğu yapamazmış paşaya bak
Şadırvanla gelseydi ahaha
Parasida varmis. Biz olsak kiz halimizle araba kiralar giderizben genc iken babamin arabasini alip dunya turuna cikiyordum. Gitmedigim gezmedigim yer kalmiyordu. Yazik canım babam günlerce arabasini göremiyordu. Insan isteyince herseyi yapabiliyor demekki
Hahahaha güldürdünüz beni yaAyy bu ne naz niyaz
Altı üstü totosunu yumuşacık otobüs koltuğuna koyacak ya
Otobüs yolculuğu yapamazmış paşaya bak
Tahtırevanla gelseydi ahaha
Aynen öyle bencede burnu sürtsün birazRica ederim :) bence sen gitme bir süre ozlesin seni
Hakikaten ya biz olsak neler yaparız,hahahaha sizinkide iyiymiş yalnızParasida varmis. Biz olsak kiz halimizle araba kiralar giderizben genc iken babamin arabasini alip dunya turuna cikiyordum. Gitmedigim gezmedigim yer kalmiyordu. Yazik canım babam günlerce arabasini göremiyordu. Insan isteyince herseyi yapabiliyor demekki
Hiç saçma degil aslında valla,olması gereken şeyler bence,iyi yapmışsınızBen kız halimlen kalkıp Francoforte lere mi gitmedim be hemi de uçakla hahahah
Ne saçma şeyler yapmışım aşk uğruna
Gitmemem için bahane üretse inanın anlarım, çünkü zaten kalmasamda gelirim diye düşünüyordu, fazla yüz verdim sanırım zamanında,benden hevesli bide buluşma konusunda genelde,ama benim yorulacagımı düşünmeyip bu şekilde davranması çok düşündürdü,bende insanım sonuçta.Cevabınız için teşekkür ederim :))Otobüs yolculugu kendisine kötü sana degil
Sen o zahmeti çekebilirsin ona göre
Kalmamak için bahane üretmemiş gitmemeniz için üretmiş
Giderseniz bir sekilde gelir yanınıza kalmaya
Ben hiç sevmedim bu arkadasın davranış şeklini bence biraz daha düşün tart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?