kızlar bir sn bakar mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sol olsaydı kalp olabilir derdim. .
Canım benim doktora bi danışın. .

Yaklaşık 3 saat önce sol elimde iğne batması gibi bir sizi oldu daha sonra karincalandi ve su an ara ara da uyusuyor.

Geçer diye düşündüm biraz şiddeti arttı. Eşimi aradım telaslandi gerçekten mi falan dedi. Kendisi görevde 1 saat sonra geleyim de gidelim doktora dedi. Gidicem ama sizce ne olabilir.

Internette saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu.

Cvp veren herkese çok teşekkürler

Bu arada hamile değilim takvimi kaldırmayı unuttum
Bu agri beline boynunada yayiliyormu?
Hareket etme belki cok onemsiz bir krampta olabilir.tedbiren dolasma en kisa zmanda hastahaneye git.

Boynunuzla ilgili sinirsel bir sıkıntı olabilir
Özellikle uzun süre başınızı öne eğdiyseniz bu tip belirti göstermesi muhtemel

Doktoru ihmal etmeyin
Geçmiş olsun...

Bu agri beline boynunada yayiliyormu?
Hareket etme belki cok onemsiz bir krampta olabilir.tedbiren dolasma en kisa zmanda hastahaneye git.

Yok boynumda hissetmedim sadece ara ara başım boşlukta gibi oluyor dengemi kaybediyorum. Kramp gibi değil sanırım 3 saattir var neredeyse

Boynunuzla ilgili sinirsel bir sıkıntı olabilir
Özellikle uzun süre başınızı öne eğdiyseniz bu tip belirti göstermesi muhtemel

Doktoru ihmal etmeyin
Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim. Doktora gidince ne gibi bi müdahale olur kan da falan mı bakarlar. Hiç bilgim yok çok endiseliyim

Hemen doktora git

Eşimi bekliyorum. Oğlum olmasa kendim de geçerim hastaneye ama nasıl müdahale edilecek bilgim yokki. Eses sanki iğneleri batırıp çekiyorlar sonra karincalanip uyusuyor

Yok boynumda hissetmedim sadece ara ara başım boşlukta gibi oluyor dengemi kaybediyorum. Kramp gibi değil sanırım 3 saattir var neredeyse
Belki cok onemsiz biseydir.yinede hareket etme pwncere onunde otur.bana sinir sikismasi gibi geldi.kalp krizinde daha cok sirt,kol,boyunda bicak saplanmasi gibi agri olur.miden bulaniyormu.bu arada panik atak krizleride kalp krizine benzer ozeliker gosterir.sizinki sanki sinir sikismasi gibi geldi belkide onemsiz bir kramptir.
Hastahaneden donunce bizi bilgilendirirseniz sevinirim

Teşekkür ederim. Doktora gidince ne gibi bi müdahale olur kan da falan mı bakarlar. Hiç bilgim yok çok endiseliyim
Bu saatte acil bakar size
Kan tahlili özellikle sol el dediğiniz için ekg isteyebilirler.
Çıkan sonuçlara görede ilgili bölüm polikliniğe yönlendirirler
Endişelenmeyin korkulacak birşey olduğunu zannetmiyorum

Belki cok onemsiz biseydir.yinede hareket etme pwncere onunde otur.bana sinir sikismasi gibi geldi.kalp krizinde daha cok sirt,kol,boyunda bicak saplanmasi gibi agri olur.miden bulaniyormu.bu arada panik atak krizleride kalp krizine benzer ozeliker gosterir.sizinki sanki sinir sikismasi gibi geldi belkide onemsiz bir kramptir.
Hastahaneden donunce bizi bilgilendirirseniz sevinirim

Umarim onemsizdir. Tabiki bilgilendirirm

Bu saatte acil bakar size
Kan tahlili özellikle sol el dediğiniz için ekg isteyebilirler.
Çıkan sonuçlara görede ilgili bölüm polikliniğe yönlendirirler
Endişelenmeyin korkulacak birşey olduğunu zannetmiyorum

Inşallah hiç böyle olmamıştı önce batma gibi hissettim daha sonra tüm elime yayıldı

Eşimi bekliyorum. Oğlum olmasa kendim de geçerim hastaneye ama nasıl müdahale edilecek bilgim yokki. Eses sanki iğneleri batırıp çekiyorlar sonra karincalanip uyusuyor

Eşin ne zaman geliyor?
Kalp ile ilgili olabilir. .
İnşallah birşeyin yoktur. .
Erteleme hemen git canım. .

Yaklaşık 3 saat önce sol elimde iğne batması gibi bir sizi oldu daha sonra karincalandi ve su an ara ara da uyusuyor.

Geçer diye düşündüm biraz şiddeti arttı. Eşimi aradım telaslandi gerçekten mi falan dedi. Kendisi görevde 1 saat sonra geleyim de gidelim doktora dedi. Gidicem ama sizce ne olabilir.

Internette saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu.

Cvp veren herkese çok teşekkürler

Bu arada hamile değilim takvimi kaldırmayı unuttum
Ya yoğun stres altinda oldugum bi zaman banada olmuştu anlattgniza benzer bisey 1 2 saat ıcınde gecti telaslanmayin gidin dr a tabiki ne oldugu bilinmiyor sonuçta dr a gitmekte fayda var

Eşin ne zaman geliyor?
Kalp ile ilgili olabilir. .
İnşallah birşeyin yoktur. .
Erteleme hemen git canım. .

Yarım saat önce konuştuğum da 1 saate gelirim demişti. Izin alicam mudurden dedi ama aramadi henüz

Ya yoğun stres altinda oldugum bi zaman banada olmuştu anlattgniza benzer bisey 1 2 saat ıcınde gecti telaslanmayin gidin dr a tabiki ne oldugu bilinmiyor sonuçta dr a gitmekte fayda var

Benim ki geçmiyor keşke geçse de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X