kızlar bir sn bakar mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinir sıkışması olabilir bileğinize öbür elinizin parmak uçları ile kapı tıklatır gibi yaptığınızda elektriklenme gibi bir his yaşıyor musunuz?

Sinir sıkışması olabilir bileğinize öbür elinizin parmak uçları ile kapı tıklatır gibi yaptığınızda elektriklenme gibi bir his yaşıyor musunuz?

Evet yaptım şuan parmak uclarimda karıncalanma hissi artti

Evet yaptım şuan parmak uclarimda karıncalanma hissi artti
Çok büyük ihtimalle sinir sıkışması o Zaman, bugün market poşeti falan taşıdınız mı yada cam silme küvet ovma vs bilek gücü gerektiren birşey? Yine de eşiniz gelince gidin tabiki muayene olun ama gidene kadar da panik yapmayın içinizi ferah tutun

elinizi fazla zorladiysaniz ondanda olabiliyo gecen sene ev tasimistik temizlik yerlestirme derken cok yordum galiba bendede sizin sikayetlerinizden olmustu rontgen bile cektiler doktor en son zorladiysaniz ondandir kremleri kullanin gecmezse yine gelin demisti ama kremlerden sonra bisey kalmadi umarim sizinkide onemli bisey degildir

Zorlamissinidmzdir muhtemelen, bekleyip yarin poliklinige gitseydiniz keske.
Ozel hastaneye mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama devlet hastanesiyse uzayli muamelesi gormeniz olasi su durumda.

Yaklaşık 3 saat önce sol elimde iğne batması gibi bir sizi oldu daha sonra karincalandi ve su an ara ara da uyusuyor.

Geçer diye düşündüm biraz şiddeti arttı. Eşimi aradım telaslandi gerçekten mi falan dedi. Kendisi görevde 1 saat sonra geleyim de gidelim doktora dedi. Gidicem ama sizce ne olabilir.

Internette saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu.

Cvp veren herkese çok teşekkürler

Bu arada hamile değilim takvimi kaldırmayı unuttum
canım telaş yapma internetten okuduklarınada inanma
Orada en kötü senaryolar yazar
Evde var ise bir kan sulandırıcı iç
Coraspirin vb
Eşinle acile gidersin
Sonrasında ne olur ne olmaz
Hem kardiyoloji hem nöroloji kontrolüne git

Bence de sinirlerle alakali bi durum. Cunku ben de cok fazla yasiyorum bunu. Hatta surekli doktora gidiyordum sonra farkettimki fazla tlfn kullandgm zamanlar kolumdaki sinirler sapitiyor. Ama ilk defa oluyorsa gitmekte fayda var. Merakla bekliyoruz iyi haberlerini.

Boynunuzu zorlamış olabilirsiniz uyurken oluyor bazen hele de çocuklu olunca insan sızıp kalıyor. Boyun pert tabi. Geçmiş olsun.

Bende hep oluyor aynısı genelde agır bişey kaldırdıgımda zorlattıgımda ooluyor..Korkacak bişey yoktur..

Bence de sinirlerle alakali bi durum. Cunku ben de cok fazla yasiyorum bunu. Hatta surekli doktora gidiyordum sonra farkettimki fazla tlfn kullandgm zamanlar kolumdaki sinirler sapitiyor. Ama ilk defa oluyorsa gitmekte fayda var. Merakla bekliyoruz iyi haberlerini.
Ben yazacaktim sinir sıkışması olabilir yada telefonla cok.uğraştığım gunlerde bende de oluyor.yada kansizlik olabilir ins onemli borsey degildir canim

Yaklaşık 3 saat önce sol elimde iğne batması gibi bir sizi oldu daha sonra karincalandi ve su an ara ara da uyusuyor.

Geçer diye düşündüm biraz şiddeti arttı. Eşimi aradım telaslandi gerçekten mi falan dedi. Kendisi görevde 1 saat sonra geleyim de gidelim doktora dedi. Gidicem ama sizce ne olabilir.

Internette saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu.

Cvp veren herkese çok teşekkürler

Bu arada hamile değilim takvimi kaldırmayı unuttum
Eğer can sıkıntısı yaptıysa çok o yapıyor.psikolojik . Ufak dozda sakinleştirici veriyorlar.yine de nörolojiye gidebilirsiniz içim rahat eder

Doktora git tabikide.benim fikrim sinirsel olduğu...geçmiş olsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X