kızlar bir teselli verin...

Kendisi ek iş bulsun o zaman..hayret birşey ya sinir oldum şimdi...:47: sizin zaten bir işiniz var... evli barklı çocuklu kadınsınız, fazlasıyla sorumluluğunuz var zaten... eşiniz sizi hiç düşünmüyor bence... para hırsı yapmış bariz..:19: işinizden de sakın ayrılmayın... düzeninizi bozmayın...

yok canım böyle bir konu yüzünden eşten ayrılınırmı hiç...iniş çıkışlar oluyor evlilikte bu da onlardan birisi heralde.bilmiyorum tayin dilekçemi verdim zaten bakalım birkaç hafta içinde belli olur.

siz nöbet tutucaksınız,daha çok çalışacaksınız eşiniz yatacak mı?evlilikte öyle yan gelip yatılmaz :) söyle kocana :) kendisi de ek işe başlasın o zaman,geceleri taksiye çıksın ya da gece vardiyalı işe girsin mesela..ek iş çok..beraber fedakarlık yapın derim ;) o zaman birbirinizi görmeye vaktiniz kalmayacak hele de bebeğinizin büyümesini izlemeye fırsatınız kalmayacak..bunları gördükçe paranın anlamını yitirdiğini umarım görür eşiniz,Allah yardımcınız olsun..insanoğluyuz biz hiç azla yetinmiyoruz şükretmiyoruz halimize..hep şuyum eksik buyum yok derdindeyiz..biraz da yaşadığımız anın tadını çıkarmalıyız,geriye gelmeyen tek şey o çünkü..

küçük bir sağlık ocağında çalışıyorum kızlar .nöbetim yok 8-5 mesaim var kızıma evime eşime yeterince vakit ayırıyoyorum yani ben öyle düşünüyorum..2 aydır eşimle büyük hastaneye tayin istemem konusunda sorun yaşıyoruz.o maddi açıdan düşünüyor borçlarımız var biraz rahatlarız diyor nöbet filan tutacağım ek ücret alacağım ordan.ama şuanki rahatım bozulacak ..birde şöyle bir durum var çalıştığım kurumda biraz ortalık karışık yönetim şekli olarak .eşimin 2 aydır konuşmaları aynen şu şekilde" ailemiz için fedakarlık yapmıyorsun,daha cok para kazanmak varken niye az kazanasın" falan filan.bende gittim tayin istedim bugün ama eşimle yine kavga ederek,bu defada ordan alacağım döner sermayeyi nöbet parasını az buldu beyefendi.beni ne olarak görüyor çok merak ediyorum..paylaşmak istedim kızlar.:(

Off ya bu erkeklerin derdi nedir anlamıyorum. Bizim kafamızdaki erkek formatı şimdiki erkek formatına hiç uymuyor artık.

Uzun zamandır kk’daki çeşitli konuları takip ediyorum da. Eşi ile cinselliği paylaşmak istemeyen mi dersiniz, çalışmayıp karısının parasına tamah eden mi dersiniz yada bu örnekteki gibi daha fazla kazansın diye zorlayan mı dersiniz. Hepsi gırla gidiyor.

Hem dışarıda çalışmak hem ev işlerine hem de çocuklara yetişmek kolay mı zannediyorlar acaba ?

Genelleme yapmıyorum ama kadınlar verdikçe daha fazlasını isteyenlere de sinir oluyorum ya. :47:

Off ya bu erkeklerin derdi nedir anlamıyorum. Bizim kafamızdaki erkek formatı şimdiki erkek formatına hiç uymuyor artık.

Uzun zamandır kk’daki çeşitli konuları takip ediyorum da. Eşi ile cinselliği paylaşmak istemeyen mi dersiniz, çalışmayıp karısının parasına tamah eden mi dersiniz yada bu örnekteki gibi daha fazla kazansın diye zorlayan mı dersiniz. Hepsi gırla gidiyor.

Hem dışarıda çalışmak hem ev işlerine hem de çocuklara yetişmek kolay mı zannediyorlar acaba ?

Genelleme yapmıyorum ama kadınlar verdikçe daha fazlasını isteyenlere de sinir oluyorum ya. :47:

malesef:( evlenince evrim geçiriyorlar resmen tamam bizde eskisi gibi kalmıyoruz ama cok yorgun hissediyorum artık kendimi burda kimsemde yok 3 yaşındaki kızımdan başka..ne yapacağını bilemiyor insan bunalınca.

kızlar 3 gündür tavır aldım.konuşmuyorum eşimle. kendimi tamammn çektim nereye kadar gider bilemiyorum.ama son zamanlarda iyice bunaltmıstı beni ne yapayım yani hiç bir lüks hayatım yok çevremdeki bazı kadınlar gibimi yapsam kendi kazandıgımı kendim yesem günümü gün etsem lüks içinde yaşasam o avm den bu avm ye mi koşsam yada sorumsuz mu olsam ne yapacağımı bbilmiyorum hiç bir belirti kalmadı evde evliliğe dair yatak odası dahil:26: ah bu para neymiş yahu..keşke ev hanımı olsaymışım. oysa ne kadar büyük bir aşkla evlenmiştik.şimdi kör topal bir ilişki yürütüyoruz.bu bana göre hiç değil.

küçük bir sağlık ocağında çalışıyorum kızlar .nöbetim yok 8-5 mesaim var kızıma evime eşime yeterince vakit ayırıyoyorum yani ben öyle düşünüyorum..2 aydır eşimle büyük hastaneye tayin istemem konusunda sorun yaşıyoruz.o maddi açıdan düşünüyor borçlarımız var biraz rahatlarız diyor nöbet filan tutacağım ek ücret alacağım ordan.ama şuanki rahatım bozulacak ..birde şöyle bir durum var çalıştığım kurumda biraz ortalık karışık yönetim şekli olarak .eşimin 2 aydır konuşmaları aynen şu şekilde" ailemiz için fedakarlık yapmıyorsun,daha cok para kazanmak varken niye az kazanasın" falan filan.bende gittim tayin istedim bugün ama eşimle yine kavga ederek,bu defada ordan alacağım döner sermayeyi nöbet parasını az buldu beyefendi.beni ne olarak görüyor çok merak ediyorum..paylaşmak istedim kızlar.:(

Ne demek fedakarlık yapmıyorsun.Beyfendi ikinci bir iş yapsın.Bu neya!Hakkaten çok sinirleniyorum böyle erkeklere.Birçok kadın evinde rahat rahat oturuyo , çatır çatır kocasının getirdiği paraları yiyo , geziyo , alışverişe çıkıyo......Bir de çalışan kadınların haline bak.Nasıl alıştırırsan öyle gider.Bu konuda sana söz söyleme hakkı yok.Evi geçindirmek onun işi.O istiyor diye düzenini bozma.Zaten evde de işin var.Çalışıyoruz diye evimiz pislenmiyo mu .Yemek yapıl mıyo mu .Çamaşır yıkanmıyo mu ? pes....Bu konuda kararlı olun.Her işi siz hallederseniz alışır daha fazlasını ister.Böyle sorumsuz , insafsız bir adamla çocuğunuzu büyütmeyin.Allah ım Sen bu kadınları çocukları koru ya:(

bence kendinizi kovdurun iş yerinden tayin filanda alamazsınız evde oturun keyfinize bakın :) eşinizde nasılsa size bakmak zorunda kendisi ek iş yapsın madem kullandırmayın kendinizi. Eskiden hamallık yaparım karımı çalıştırmam diyolardı şimdikiler kazanılanı da beğenmiyo valla erkeklerde rahata alıştı

yok canım böyle bir konu yüzünden eşten ayrılınırmı hiç...iniş çıkışlar oluyor evlilikte bu da onlardan birisi heralde.bilmiyorum tayin dilekçemi verdim zaten bakalım birkaç hafta içinde belli olur.

Tabiiki ayrılma sebebi değildir; heleki aranız iyiyse.

Demek ki maddi yönden eşiniz çok sıkıntılı ve sizden daha fazla destek bekliyor.

Sadece size uslubu yanlış eşinizin, belkide bu yüzden bu kadar kırılıyorsunuz.

Eğer her zaman böyle davranmıyorsa eşiniz, size anlatmadığı sıkıntısı vardır belkide.

Lütfen gücenmeyin kırılmayın ama eşinizin tavrı çok çirkin ve tuhaf cidden bu adam sizi ne olarak görüyor? daha çok çalış daha fazla para getir eve borçlar varda ne demek! siz zaten çalışarak fedakarlık yapıyorsunuz eve para getirmek sizin göreviniz değil ki eşinizin görevi siz güvenipte mi evlenmiş ! kazancı yetmiyorsa ikinci bir işte çalışsın çok sinirleniyorum yaa böyle erkeklere kadınların çektiği nedir böyle! erkek milleti verdikçe ister bide bunu kadın yapmak zorunda gibi görür erkeği fazla rahata alıştırmak iyi değildir...Sizin evladınıza zaman ayırmanız kendinize zaman ayırmanız daha önemli para her türlü kazanılır ama bu günler geri gelmez... umarım kızmadınız bana sadece size kıyamadım :26:

Son düzenleme:
kızlar bana kızmayın ama bugün okuduğum konulardan sonra bu kadarı da fazla deyip bu erkekleri çok mu aradınız da kendinize koca yaptınız anlamıyorum diyesim geldi yani. evin geçimi birinci olarak kocanın işidir. kendine güvenmeyen evlenmesin kardeşim. bende çalışıyorum eşimde ama maaşıma kocam asla karışmaz. kendi masraflarımı karşılarım artanı biriktiririm. hatta ben biriktirdiğim için bana harçlık bile verir. içinden gelir beğendiğim bir şeyi alır ama beni evin geçimine karıştırmaz çocuklarıma da kendime de istediğim gibi alışveriş yaparım o da alır. ben bir kurumda çalışıyorum ilk çocuğumdan önce başka bir kuruma daha yüksek bir ücretle transfer teklifi aldım çok istedim gitmeyi eşim aman boşver burda huzurumuz var az olsun öz olsun tanıdığın bir yer daha fazla çalışıp yorulmanı istemem diye izin vermedi o zamanlar yükselmeme engel oluyor zannıyla kızmıştım bile şimdi iyiki gitmemişim diyorum. arkaarkaya 2 çocuk doğurup yaklaşık 3 sene ücretsiz izinle evde çocuklarım 15'er aylık olana kadar baktım. biraz kendinizi düşünün derim gerçekten burda huzurunuz yerindeyse hiç bozmayın. çok istiyorsa eşiniz ek iş yapsın. ek iş yapmak için illaki gündüz işte gece başka işte demiyorum şimdi insanlar oturdukları yerden ek iş yapıyorlar masa başında.

haklıısn.ama biraz özel durumumuzda var ev aldık onun taksidini ödüyoruz zannedersem sizin böyle bir durumunuz yok.birimizin maaşının büyük bölümü o krediye gidiyor .yani senin maaşın benim maaşım durumu yok bizim maaşımız var.artık şu tayin sonucu açıklansada rahat etsem..allah herşeyin hayırlısını versin..sadece sabrediyorum.eşimle aramız biraz düzeldi ama konu acılınca yine laf vurduracagına yine hastaneye gec diyecegıne eminim artık bilinçaltıma girmiş olmalıki bende işyerimi değiştirmek ister oldum.

bence kendinizi kovdurun iş yerinden tayin filanda alamazsınız evde oturun keyfinize bakın :) eşinizde nasılsa size bakmak zorunda kendisi ek iş yapsın madem kullandırmayın kendinizi. Eskiden hamallık yaparım karımı çalıştırmam diyolardı şimdikiler kazanılanı da beğenmiyo valla erkeklerde rahata alıştı

devlet memuruyum öyle kolay kolay atmıyorlar işten yüzkızartıcı birşey yapmam gerek:))))))))

çocuğunuz henüz çok küçük. nöbetlerinizden mutlaka etkilenecektir. Eşiniz siz olmadığınız zamanlarda ona dört dörtlük bakabilecek karakter ve beceriye sahip mi? Bunu kendisine mutlaka sorun. Benim annem de hemşire emeklisi. bu nedenle sağlık ocağında kalmanız daha iyi olur diyorum. Çünkü nöbetlerde onu ziyarete gittiğimiz zamanlarda acil kapısından girerdik. Zaman zaman orda gördüğüm şeyler hala aklıma gelir. Hayatta herşey para değil. Başka yerlerden kısarak sorunu çözmeye çalışmalısınız bence.
Erkeklerin bu tür bencilliklerine çok kızıyorum. arkadaşımın eşi e devletten istifa et özel okula başvur diyor sürekli. Böylece çocuklarına aynı okuldan indirim alacaklarmış. Mantığa bak. Boş gün olmaması, her an işsiz kalma korkusu , akşamın körüne kadar süren toplantılar, hafta sonu seminerler ve şımarık velilerle yüz göz olma sorunları onu hiç ilgilendirmiyor tabii. Şu çocuğu yarım saat oynatıver yada kahvatısını yaptırıver deyince binbir surat yapan bir adam bu. Erkeklerin mantığı ve lafıyla hareket edilmez. Bunu bilir bunu söylerim. rahatınız iyiyse hiç bozmayın. O kendine ek iş bulsun.Günümüz şartlarında ek iş yapmayan erkek neredeyse yok. Sizin önceliğiniz çocuğunuz.

çocuğunuz henüz çok küçük. nöbetlerinizden mutlaka etkilenecektir. Eşiniz siz olmadığınız zamanlarda ona dört dörtlük bakabilecek karakter ve beceriye sahip mi? Bunu kendisine mutlaka sorun. Benim annem de hemşire emeklisi. bu nedenle sağlık ocağında kalmanız daha iyi olur diyorum. Çünkü nöbetlerde onu ziyarete gittiğimiz zamanlarda acil kapısından girerdik. Zaman zaman orda gördüğüm şeyler hala aklıma gelir. Hayatta herşey para değil. Başka yerlerden kısarak sorunu çözmeye çalışmalısınız bence.
Erkeklerin bu tür bencilliklerine çok kızıyorum. arkadaşımın eşi e devletten istifa et özel okula başvur diyor sürekli. Böylece çocuklarına aynı okuldan indirim alacaklarmış. Mantığa bak. Boş gün olmaması, her an işsiz kalma korkusu , akşamın körüne kadar süren toplantılar, hafta sonu seminerler ve şımarık velilerle yüz göz olma sorunları onu hiç ilgilendirmiyor tabii. Şu çocuğu yarım saat oynatıver yada kahvatısını yaptırıver deyince binbir surat yapan bir adam bu. Erkeklerin mantığı ve lafıyla hareket edilmez. Bunu bilir bunu söylerim. rahatınız iyiyse hiç bozmayın. O kendine ek iş bulsun.Günümüz şartlarında ek iş yapmayan erkek neredeyse yok. Sizin önceliğiniz çocuğunuz.

eşimle herşeyi konustum.çocuga bakabilirde ancak ben zaten tayinim buraya cıktıgı zaman kendimi çok üzmüştüm cunku büyük bir hastaneden g
elmiştim bosluga düşmüştüm yani eee tam alıstım ortamımı kurdum rutini olusturdum yeni bir or:23:tam yeni insanlarda beni cok yoracak bu boyutuda var bunların hepsini anlattım kendine .tabi çocugumun nöbetlerde babasıyla işin ayrı boyutu eşim zaten nöbet tutan birisi hem anne nöbet tutacak hem baba bir gün birisi cocuk bocalayacak.ha eşim ek iş yapamaz zaten çünkü askeri personel ek iş yapması yasak ki zaten ben böyle bir teklifte bulunmam zaten yoruluyor diye.ama keske erkeklerde bu kadar anlayıslı olsalar.

Back
X