• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim instagramdan kız eklemeye başladı.

Yani insanı cok rencide ve kötü hissettirici davranışları gerçekten eşinizin hatta eski eşiniz demeliyim. Kesinlikle iy tatafından bakın galiba çocuğunuz yok gerçekten süper koyun g… tekmeyi size koca mı yok hem olmasa da olur çok mu şart hayatınızı yaşayın 5 sene evet ama bu 10 sene ve artık çocuk hatta çocuklarda olabilirdi işin içinde

Boşanma yoluna girdiyseniz artık ne haltlar karıştırıdığına odaklanmayın. Bu sizi yıpratır bırakmak zaman alacak bunlarla meşgul olmamak zaman alıcak evet pat diye bırakamazsın. Ama sana olan saygısı bitmiş ve kafasına bunu sokmuş bekar hayatı istiyor salı vereceksin. Elinden sabun gibi kayıp gittiğini şuan anlamıyor çoook sular akıp gidecek de iş işten geçecek sen kendini kurtarmaya bak. Kendine odaklan.

Evlilik adamı değil, saygısı yok. Özür dilemekten bile gocunan birine yeterince zaman harcamışşsın. Elinden geleni yapıp sabır göstermişsin. Bunları unutma ve sakın geri adım atma mutsuz olursun. Tek taraflı ilişji yaşar durursun. Bilincindesin zaten.

Kendine yep yeni hayat kur en önemlisi lütfen çalış elin ekmek tutsun. Çocuk varmı bilmiyorum yoksa büyük şans senin için. Hiç bir bağ olmayacak aranızda sizi bağlayan bişey olmayacak en azından.

Çook daha güzel geleceğin olcağını hissediyorum. Hatta ilerde sevmekten çok sevileceksin. Hayat böyledir şimartıp başına çıkardığın, g*tünü kaldırdığın herkes ama herkes terk edip gider. Bu tüm ilişkilerde öyle fazlasını verdiğin hiç biyerde değerin kalmıyor. Biraz ulaşılmaz bir inci gibi olmak iyidir bende çok geç öğrendim.
Yaa ne güzel yazmissiniz❤️❤️

Boşa geçen 1 saniye bile yok.

Ders almasını öğrenip, kendinizi geliştirmişseniz.

Yazın eşimle büyük bir kavga yaşadık ve beni çok kırdı hatta olay aileme felan da sıçradı kendisi her kavga ettiğimizde ailemi arayıp beni şikayet eder ailem hem aramızı bulmaya yapıcı olmaya çalışır fakat bu olayda artık dayanamadılar onun bana yaşattıklarına ve biletimi aldılar hemen türkiyeye ailemin yanına gittim 2 ay Türkiye’de kaldım ne özür diledi ne bir pişmanlık aksine hala kendisini haklı beni suçlu görüyor neyse tatilimizi 3 ay önceden planlamıştık ve Türkiye’ye geldi yeni bir iş düşünüyor o yüzden network yapmaya çalışıyorum artık kızlarla takipleşebilirim felan dedi ve birden kız eklemeye başladı neyse dedim sonra eve geri döndükten 3 ay kadar sonra aramızda büyük bir tartışma çıktı ve ayrılmaya karar verdik fakat resmiyette bazı sebeplerden ötürü 2-3 ay sonra bitereceğiz ve kendisi sürekli instagramdan kız ekliyor gerçekten hiç yakıştıramıyorum bugüne kadar 1 kez bile benim gönlümü almadı defalarca kalbimi kırdı yokmuş gibi davrandı böyle bir insandan kurtulacağım için seviniyorum ama bir insan 5 sene içerisinde bir kez bile mi özür dilemez veya gönül almaya çalışmaz gerçekten boşa giden 5 sene çok yazık
o evliliği kafasında bitirmiş
yeni maceralara yelken açmaya çalışıyor

Yazın eşimle büyük bir kavga yaşadık ve beni çok kırdı hatta olay aileme felan da sıçradı kendisi her kavga ettiğimizde ailemi arayıp beni şikayet eder ailem hem aramızı bulmaya yapıcı olmaya çalışır fakat bu olayda artık dayanamadılar onun bana yaşattıklarına ve biletimi aldılar hemen türkiyeye ailemin yanına gittim 2 ay Türkiye’de kaldım ne özür diledi ne bir pişmanlık aksine hala kendisini haklı beni suçlu görüyor neyse tatilimizi 3 ay önceden planlamıştık ve Türkiye’ye geldi yeni bir iş düşünüyor o yüzden network yapmaya çalışıyorum artık kızlarla takipleşebilirim felan dedi ve birden kız eklemeye başladı neyse dedim sonra eve geri döndükten 3 ay kadar sonra aramızda büyük bir tartışma çıktı ve ayrılmaya karar verdik fakat resmiyette bazı sebeplerden ötürü 2-3 ay sonra bitereceğiz ve kendisi sürekli instagramdan kız ekliyor gerçekten hiç yakıştıramıyorum bugüne kadar 1 kez bile benim gönlümü almadı defalarca kalbimi kırdı yokmuş gibi davrandı böyle bir insandan kurtulacağım için seviniyorum ama bir insan 5 sene içerisinde bir kez bile mi özür dilemez veya gönül almaya çalışmaz gerçekten boşa giden 5 sene çok yazık
Sizi sevmiyor. O yüzden özür dilemiyor. Boşverin kurtulun siz de ne yaparsa yapsın o

Niye tek erkek suclu olsun o herifin ne halt oldugunu bile bile bes sene harcamis kendi akli yok mu iradesi yok mu neden dönmüs mesela nerde gurur bana göster bakalim

Herif sevmiyor zira hadi bosanmayalim bir sans daha dese konu sahibi kabul modun da

Hem cinslerinin bu kadar saftirik olmasina katlanamiyor olabilir Dimi

Ha ivit Ben avukatiyim 🥸
Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş size sadece bunu söylüyorum çünkü bu zihniyetteki bir insana ne dense boş o yüzden kendimi yormayacağım. Bir daha sen ve avukatlığını yaptığın kişi benim içeriklerime yorum yapmazsanız sevinirim hiç kimse siz yargılayın eleştirin diye buraya derdini yazmıyor.

sizi her konu altında görüyorum ve farketttim ki konu ne olursa olsun kadınları aşağılama derdindesiniz. hiçbir zaman teselli edip erkeklere yüklenmiyorsunuz hep kadına hakaret :)kadının kadına bunu yapması da muazzam. bence kadınlarla bir derdiniz var. konu sahibine sesleniyorum bu kişinin yorumunu kafaya takmayın her yorumda görüyorum bu tarz hakaretlerinii yani size özel değil.!!!!
Merak etme ben onun gereksiz yorumundan hiç etkilenmedim ciddiye alıp cevap dahi vermedim her insan kendi içini yansıtır ben şahsi algılamadım bu tarz başkalarının mutsuzluğundan ve onları eleştirmekten yargılamaktan beslenen insanların yorumu benim için geçersiz hükmünde , zaten kullanıcı ismi onun ne olduğunu çok güzel açıklıyor😀 umarım iyileşirler

Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş size sadece bunu söylüyorum çünkü bu zihniyetteki bir insana ne dense boş o yüzden kendimi yormayacağım. Bir daha sen ve avukatlığını yaptığın kişi benim içeriklerime yorum yapmazsanız sevinirim hiç kimse siz yargılayın eleştirin diye buraya derdini yazmıyor.

Sana ne istedigim yere yorum yaparim sana mi soracam

Git o kayik hayatinla ilgilen get lost

Sana ne istedigim yere yorum yaparim sana mi soracam

Git o kayik hayatinla ilgilen get lost
Senin hayatının ne kadar iyi olduğu yaptığın yorumlardan belli oluyor insanların söyledikleri kendi içini yansıtır o yüzden gereksiz yorumlarını hiç üstüme alınmıyorum, neyle ilgilenip ilgilenmeyeceğimi sana sormadım kendi işine bak benim yazılarıma yorum yapıp yapmayacağına ben karar veririm. Başına gelen kötü olaylarda bu yorumlarını hatırla ve karmanı yaşadığını bil. Bu tarz yorumlarınla hiç tanımadığın insanların hakkına giriyorsun ve kendi karmanı kirletiyorsun.

Back
X