• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim instagramdan kız eklemeye başladı.

lilypink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-53
Puanlar
28
Yazın eşimle büyük bir kavga yaşadık ve beni çok kırdı hatta olay aileme felan da sıçradı kendisi her kavga ettiğimizde ailemi arayıp beni şikayet eder ailem hem aramızı bulmaya yapıcı olmaya çalışır fakat bu olayda artık dayanamadılar onun bana yaşattıklarına ve biletimi aldılar hemen türkiyeye ailemin yanına gittim 2 ay Türkiye’de kaldım ne özür diledi ne bir pişmanlık aksine hala kendisini haklı beni suçlu görüyor neyse tatilimizi 3 ay önceden planlamıştık ve Türkiye’ye geldi yeni bir iş düşünüyor o yüzden network yapmaya çalışıyorum artık kızlarla takipleşebilirim felan dedi ve birden kız eklemeye başladı neyse dedim sonra eve geri döndükten 3 ay kadar sonra aramızda büyük bir tartışma çıktı ve ayrılmaya karar verdik fakat resmiyette bazı sebeplerden ötürü 2-3 ay sonra bitereceğiz ve kendisi sürekli instagramdan kız ekliyor gerçekten hiç yakıştıramıyorum bugüne kadar 1 kez bile benim gönlümü almadı defalarca kalbimi kırdı yokmuş gibi davrandı böyle bir insandan kurtulacağım için seviniyorum ama bir insan 5 sene içerisinde bir kez bile mi özür dilemez veya gönül almaya çalışmaz gerçekten boşa giden 5 sene çok yazık

Yazın eşimle büyük bir kavga yaşadık ve beni çok kırdı hatta olay aileme felan da sıçradı kendisi her kavga ettiğimizde ailemi arayıp beni şikayet eder ailem hem aramızı bulmaya yapıcı olmaya çalışır fakat bu olayda artık dayanamadılar onun bana yaşattıklarına ve biletimi aldılar hemen türkiyeye ailemin yanına gittim 2 ay Türkiye’de kaldım ne özür diledi ne bir pişmanlık aksine hala kendisini haklı beni suçlu görüyor neyse tatilimizi 3 ay önceden planlamıştık ve Türkiye’ye geldi yeni bir iş düşünüyor o yüzden network yapmaya çalışıyorum artık kızlarla takipleşebilirim felan dedi ve birden kız eklemeye başladı neyse dedim sonra eve geri döndükten 3 ay kadar sonra aramızda büyük bir tartışma çıktı ve ayrılmaya karar verdik fakat resmiyette bazı sebeplerden ötürü 2-3 ay sonra bitereceğiz ve kendisi sürekli instagramdan kız ekliyor gerçekten hiç yakıştıramıyorum bugüne kadar 1 kez bile benim gönlümü almadı defalarca kalbimi kırdı yokmuş gibi davrandı böyle bir insandan kurtulacağım için seviniyorum ama bir insan 5 sene içerisinde bir kez bile mi özür dilemez veya gönül almaya çalışmaz gerçekten boşa giden 5 sene çok yazık
Özür dileyecek bir insan mı karşınızda sizce? Yani o kişilikte mi? Pek öyle anlaşılmıyor da yazılanlardan.

Peki bi insan 5 sene içinde bir kez mi gurur yapmaz kendi kendine affetmeyi bırakmaz ?

yoluna bak, kurtulmuşsun böyle birinden ne güzel.

Ayrılık kararı alınmıs sadece bazı gereklilikler yüzünden resmiyette boşanılmamış ( muhtemelen yurt dışı oturum falan bi sebebtir ) ilgilenmeyin artık naptıgıyla sonuçta bitmiş bi evlilik zorunluluktan hala nıkah var diyorsunuz ?o zorunluluk olmasa şuan eşiniz olmayacaktı .

Sorunuza gelecek olursak , siz nie 5 sene boyunca sizi kırmış özür dilememiş umursamamış biriyle yenıden barışıp devam etmeye çalıştınız nie böyle birini 5 sene hayatınızda tuttunuz ,? tek sorun 3 aydır ınstegrama kız eklemesi değil anlaşılan, öyle olsaydı eklemeye başladığında neyse diyip barışıp evlılıge devam etmezdiniz

Zaten ayrılmaya karar vermişsiniz, eşiniz bile değil artık sadece resmi olarak evlisiniz. Bu sebepten kız eklemiş gönül almamış özür dilememiş hepsi boş bence. Bitmiş gitmiş geçmiş olsun.

Özür dilese ya da gönül alsa ne değişecek ki? Boşa gitsin, sanki altın varaklı da eklediği bütün kızlar buna mı bakacak. Bilerek yapıyor işte kanma.
zaten bu saatten sonra ne yaparsa yapsın bir şey değişmeyecek biz insanlara henüz duyurmadık resmi boşanma olana kadar barıştırmaya çalışırlar diye çünkü kararım kesin bu şekilde insanlar evli olduğumuzu bildiği için şuan beni eşi deli dana gibi kız ekleyen bir pozisyona düşürdü halbuki ben hala hiçbir yanlış bir şey yapmıyorum instagramda snapchatte bekleyen bir sürü erkek isteği var kabul dahi etmiyorum resmi olarak ayrılana kadar onun da beni bu pozisyona düşürmesini istemezdim ama yapacak bir şey yok

Zaten ayrılmaya karar vermişsiniz, eşiniz bile değil artık sadece resmi olarak evlisiniz. Bu sebepten kız eklemiş gönül almamış özür dilememiş hepsi boş bence. Bitmiş gitmiş geçmiş olsun.
evet öyle fakat henüz kimse bu kararımızı bilmiyor beni şuan düşürdüğü durumdan rahatsızım insanlar ayrıldığımızı bilse sorun değil benim için biz hala davetlere vs birlikte gidiyoruz sadece arkadaş gibiyiz duygusal bir bağ yok ama bunu kimse bilmiyor en azından insanlara duyurduktan sonra yapabilirdi.

zaten bu saatten sonra ne yaparsa yapsın bir şey değişmeyecek biz insanlara henüz duyurmadık resmi boşanma olana kadar barıştırmaya çalışırlar diye çünkü kararım kesin bu şekilde insanlar evli olduğumuzu bildiği için şuan beni eşi deli dana gibi kız ekleyen bir pozisyona düşürdü halbuki ben hala hiçbir yanlış bir şey yapmıyorum instagramda snapchatte bekleyen bir sürü erkek isteği var kabul dahi etmiyorum resmi olarak ayrılana kadar onun da beni bu pozisyona düşürmesini istemezdim ama yapacak bir şey yok
Kim sizin eşinizin takip ettiği kızları bilecek?
Siz eşiniz diye peşine düşüp bakıyorsunuz sadece.
Derdiniz sadece buysa kocanızın kimi eklendiğinden insanların haberi olmaz.
5 yılda size insan gibi davranmamış kocadan da beklentiniz gereksiz.

Ayrılık kararı alınmıs sadece bazı gereklilikler yüzünden resmiyette boşanılmamış ( muhtemelen yurt dışı oturum falan bi sebebtir ) ilgilenmeyin artık naptıgıyla sonuçta bitmiş bi evlilik zorunluluktan hala nıkah var diyorsunuz ?o zorunluluk olmasa şuan eşiniz olmayacaktı .

Sorunuza gelecek olursak , siz nie 5 sene boyunca sizi kırmış özür dilememiş umursamamış biriyle yenıden barışıp devam etmeye çalıştınız nie böyle birini 5 sene hayatınızda tuttunuz ,? tek sorun 3 aydır ınstegrama kız eklemesi değil anlaşılan, öyle olsaydı eklemeye başladığında neyse diyip barışıp evlılıge devam

Sorunuza gelecek olursak , siz nie 5 sene boyunca sizi kırmış özür dilememiş umursamamış biriyle yenıden barışıp devam etmeye çalıştınız nie böyle birini 5 sene hayatınızda tuttunuz ,? tek sorun 3 aydır ınstegrama kız eklemesi değil anlaşılan, öyle olsaydı eklemeye başladığında neyse diyip barışıp evlılıge devam etmezdiniz
çok önceden alınması gereken bir karardı zaten kendisi ayrılmak istemediğini dile getirmek yerine araya hep başkalarını sokup ayrılık için büyük sebepler olmadığından beni bu evliliğe devam etmeye ikna ettirdi ve aramız iyiyken gerçekten çok iyi davrandığı için ama sinirlenmesi o kadar kolay ki birden çirkinleşiyor ve kadınlara değer veren bir insan asla değil artık sabrım tükendi kimse zaten ikna etmeye çalışmasın diye resmi boşanma olana kadar gizliyoruz sadece benim kendi ailem biliyor onlar da beni destekliyor zaten onlar da bıktı neyse herkes bizi şuan birlikte bildiği için beni düşürdüğü durumdan rahatsız oldum çünkü ben hala evli bir kadın gibi dikkatli bir şekilde yaşıyorum

Kurtulduğunuza şükredin eşiniz yeni av aramaya başlamış bile bulduğu kadına acıdım şimdiden

Kurtulduğunuza şükredin eşiniz yeni av aramaya başlamış bile bulduğu kadına acıdım şimdiden
ben de bir kadını mutlu edebilecek bir erkek asla değil sadece ilk başta kendini muhteşem beyfendi ve kibar gösteriyor ne yazık ki ben de ona kandım ama bir süre sonra gerçek yüzü çıkıyor ben kurtuldum allah sıradakilerin yardımcısı olsun ara sıra düşünüyorum kime ne kötülük yaptım da bu insanla evlendim diye geçmiş karmalarımı temizlemek istiyorum

Şükür namazı kılın yol yakınken dönmüşsünüz böyle insanlar çok var birisi de size denk gelmiş herhata bir öğretidir

Dilemez niye dilesin zaten anlasamiyorsunuz sürekli aileniz araya giriyor sizde bu olmamış evliliği git gel ile sürüklüyorsunuz.Evliligin dinamiği bu olmuş belki ayrı ayrı iyi yada başka kişilerle evlenseniz iyi olurdu olmamış birbirinizi bulmuşsunuz inatla devam etmiş ama olmuyor özür de ise yaramaz özür hicbirseyi kavgadan önceki haline döndürmez o kırgınlıklar la insan en başa dönemez.Bence insan olmuyorsa bir kişide ömür bitirmek için ömrünü yemesin .Her boşanan zaten karşıdakini suçluyor olabilir hatanın tümüde onda olabilir sonuç değişmez o öyle biri siz böyle daha kendinize göre olana rast gelin dilerim

Boşanma yoluna girdiyseniz artık ne haltlar karıştırıdığına odaklanmayın. Bu sizi yıpratır bırakmak zaman alacak bunlarla meşgul olmamak zaman alıcak evet pat diye bırakamazsın. Ama sana olan saygısı bitmiş ve kafasına bunu sokmuş bekar hayatı istiyor salı vereceksin. Elinden sabun gibi kayıp gittiğini şuan anlamıyor çoook sular akıp gidecek de iş işten geçecek sen kendini kurtarmaya bak. Kendine odaklan.

Evlilik adamı değil, saygısı yok. Özür dilemekten bile gocunan birine yeterince zaman harcamışşsın. Elinden geleni yapıp sabır göstermişsin. Bunları unutma ve sakın geri adım atma mutsuz olursun. Tek taraflı ilişji yaşar durursun. Bilincindesin zaten.

Kendine yep yeni hayat kur en önemlisi lütfen çalış elin ekmek tutsun. Çocuk varmı bilmiyorum yoksa büyük şans senin için. Hiç bir bağ olmayacak aranızda sizi bağlayan bişey olmayacak en azından.

Çook daha güzel geleceğin olcağını hissediyorum. Hatta ilerde sevmekten çok sevileceksin. Hayat böyledir şimartıp başına çıkardığın, g*tünü kaldırdığın herkes ama herkes terk edip gider. Bu tüm ilişkilerde öyle fazlasını verdiğin hiç biyerde değerin kalmıyor. Biraz ulaşılmaz bir inci gibi olmak iyidir bende çok geç öğrendim.

Back
X