- Emoji Skoru
- -53
- Puanlar
- 28
Yazın eşimle büyük bir kavga yaşadık ve beni çok kırdı hatta olay aileme felan da sıçradı kendisi her kavga ettiğimizde ailemi arayıp beni şikayet eder ailem hem aramızı bulmaya yapıcı olmaya çalışır fakat bu olayda artık dayanamadılar onun bana yaşattıklarına ve biletimi aldılar hemen türkiyeye ailemin yanına gittim 2 ay Türkiye’de kaldım ne özür diledi ne bir pişmanlık aksine hala kendisini haklı beni suçlu görüyor neyse tatilimizi 3 ay önceden planlamıştık ve Türkiye’ye geldi yeni bir iş düşünüyor o yüzden network yapmaya çalışıyorum artık kızlarla takipleşebilirim felan dedi ve birden kız eklemeye başladı neyse dedim sonra eve geri döndükten 3 ay kadar sonra aramızda büyük bir tartışma çıktı ve ayrılmaya karar verdik fakat resmiyette bazı sebeplerden ötürü 2-3 ay sonra bitereceğiz ve kendisi sürekli instagramdan kız ekliyor gerçekten hiç yakıştıramıyorum bugüne kadar 1 kez bile benim gönlümü almadı defalarca kalbimi kırdı yokmuş gibi davrandı böyle bir insandan kurtulacağım için seviniyorum ama bir insan 5 sene içerisinde bir kez bile mi özür dilemez veya gönül almaya çalışmaz gerçekten boşa giden 5 sene çok yazık