• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim instagramdan kız eklemeye başladı.

Boşanma yoluna girdiyseniz artık ne haltlar karıştırıdığına odaklanmayın. Bu sizi yıpratır bırakmak zaman alacak bunlarla meşgul olmamak zaman alıcak evet pat diye bırakamazsın. Ama sana olan saygısı bitmiş ve kafasına bunu sokmuş bekar hayatı istiyor salı vereceksin. Elinden sabun gibi kayıp gittiğini şuan anlamıyor çoook sular akıp gidecek de iş işten geçecek sen kendini kurtarmaya bak. Kendine odaklan.

Evlilik adamı değil, saygısı yok. Özür dilemekten bile gocunan birine yeterince zaman harcamışşsın. Elinden geleni yapıp sabır göstermişsin. Bunları unutma ve sakın geri adım atma mutsuz olursun. Tek taraflı ilişji yaşar durursun. Bilincindesin zaten.

Kendine yep yeni hayat kur en önemlisi lütfen çalış elin ekmek tutsun. Çocuk varmı bilmiyorum yoksa büyük şans senin için. Hiç bir bağ olmayacak aranızda sizi bağlayan bişey olmayacak en azından.

Çook daha güzel geleceğin olcağını hissediyorum. Hatta ilerde sevmekten çok sevileceksin. Hayat böyledir şimartıp başına çıkardığın, g*tünü kaldırdığın herkes ama herkes terk edip gider. Bu tüm ilişkilerde öyle fazlasını verdiğin hiç biyerde değerin kalmıyor. Biraz ulaşılmaz bir inci gibi olmak iyidir bende çok geç öğrendim.
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim bu kadar yorum içerisinde bana en iyi gelen bu oldu. Çocuk yok ben 2-3aya buradaki üniversitemden mezun oluyorum sonra Türkiye’ye döneceğim zaten

Ne kadarına izin veriyorsak insanlar bize o kadarını yapar .Bu hepimiz için geçerli bu hayatta hak ettim etmedim yok .Biriyle mutsuz olduk diye ikinci evlilik yada ilişki yurumeyecek diye bişey de yok.Oda çok mutlu olabilir başka bir kadınla sizde çok mutlu olabilirsiniz başka bir adamla .Anladım kirginsiniz kolay değil bir evliliği bitirmek fakat denk gelmek dengimizi bulmak önemli bu işlerde.Ne kadar çok ondan odaginizi çeker ve hayatınıza odaklanirsaniz o kadar iyi .İlk iyilesen yol alıyor.Kimse vazgeçilmez değil kimseyle dogmadik.O kafasında gönlünde bitirmiş sizi eşi saymıyor kanun saysada gönül birliği bitince karar net olunca kafada gerisi formalite oluyor

Sosyal medyadan engelleyin böylece ne yaptığını görmezsiniz en azından her gün girip bakıp kafanı meşgul etmezsin Az bir zaman kalmış kocanla şöyleydi böyleydi diye meşgul olmak yerine yeni hayatınızla düzeninizle ilgili plan program ve çalışmalara başlayın.

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim bu kadar yorum içerisinde bana en iyi gelen bu oldu. Çocuk yok ben 2-3aya buradaki üniversitemden mezun oluyorum sonra Türkiye’ye döneceğim zaten
Ayy mezun olcağına aşırı sevindim lütfen sonuna kadar git hangi ülkedesin bilmiyorum ama yurtdışında da güzel hayat kurabilirsin belki iş şansın daha yüksek olur ilerisi için. Yorumum iyi gelmesine de çok sevindim herşey yoluna girecek inanıyorum🌸 kadınlar günün de kutlu olsun kız güçlü kadın🤗

yeni bir iş düşünüyor o yüzden network yapmaya çalışıyorum artık kızlarla takipleşebilirim felan dedi ve birden kız eklemeye başladı
kılıfını hazırlamiş kalmış minareyi çalmak

Yazın eşimle büyük bir kavga yaşadık ve beni çok kırdı hatta olay aileme felan da sıçradı kendisi her kavga ettiğimizde ailemi arayıp beni şikayet eder ailem hem aramızı bulmaya yapıcı olmaya çalışır fakat bu olayda artık dayanamadılar onun bana yaşattıklarına ve biletimi aldılar hemen türkiyeye ailemin yanına gittim 2 ay Türkiye’de kaldım ne özür diledi ne bir pişmanlık aksine hala kendisini haklı beni suçlu görüyor neyse tatilimizi 3 ay önceden planlamıştık ve Türkiye’ye geldi yeni bir iş düşünüyor o yüzden network yapmaya çalışıyorum artık kızlarla takipleşebilirim felan dedi ve birden kız eklemeye başladı neyse dedim sonra eve geri döndükten 3 ay kadar sonra aramızda büyük bir tartışma çıktı ve ayrılmaya karar verdik fakat resmiyette bazı sebeplerden ötürü 2-3 ay sonra bitereceğiz ve kendisi sürekli instagramdan kız ekliyor gerçekten hiç yakıştıramıyorum bugüne kadar 1 kez bile benim gönlümü almadı defalarca kalbimi kırdı yokmuş gibi davrandı böyle bir insandan kurtulacağım için seviniyorum ama bir insan 5 sene içerisinde bir kez bile mi özür dilemez veya gönül almaya çalışmaz gerçekten boşa giden 5 sene çok yazık
Olgunluk, artık şaşırmamaktır.Herkes herşeyi yapabilir Allah sizi seviyormuş, devam edin yolunuza.

Ayy mezun olcağına aşırı sevindim lütfen sonuna kadar git hangi ülkedesin bilmiyorum ama yurtdışında da güzel hayat kurabilirsin belki iş şansın daha yüksek olur ilerisi için. Yorumum iyi gelmesine de çok sevindim herşey yoluna girecek inanıyorum🌸 kadınlar günün de kutlu olsun kız güçlü kadın🤗
Hiç bilmediğim bir ülkeye yanımdaki insana güvenerek geldim yanımdaki de adam çıkmayınca kendimi epey yalnız hissettim bir de üzerine uzaktayken Türkiye’de bırakıp özlediğin insanların kaybı gelince pişmanlığım daha çok arttı bu sebeple Türkiye’ye dönmek istiyorum bir başkası için zaten hali hazırda gayet memnun olduğun hayatını çevreni değiştirmek herşeyin yerine tek bir insanı koymaya çalışmak koca bir aptallıkmış neyseki genç yaşımda tecrübe edindim yaşandı bitti yeniden başlıyacak kadar genç ve umut doluyum hala. Kadınlar günümüz kutlu olsun biz birbirimize destek oldukça daha güçlüyüz 🫂💖

Network yapmak için kadın eklemek ki...
Malın bahanesine kendi gibi

Network yapmak için kadın eklemek ki...
Malın bahanesine kendi gibi
Ne diyebilirsin ki böyle birine zaten eminim bir şey deseydim tartışma çıkarıp olayı büyütüp kendini haklı beni haksız ve sorunlu çıkarmak için elinden geleni yapacaktı o kadar yoruldum ki

Allah ından bulsun pislikk. Kurtulduğuna sevin bacım. Daha 50 yılın gidebilirdi

Yazın eşimle büyük bir kavga yaşadık ve beni çok kırdı hatta olay aileme felan da sıçradı kendisi her kavga ettiğimizde ailemi arayıp beni şikayet eder ailem hem aramızı bulmaya yapıcı olmaya çalışır fakat bu olayda artık dayanamadılar onun bana yaşattıklarına ve biletimi aldılar hemen türkiyeye ailemin yanına gittim 2 ay Türkiye’de kaldım ne özür diledi ne bir pişmanlık aksine hala kendisini haklı beni suçlu görüyor neyse tatilimizi 3 ay önceden planlamıştık ve Türkiye’ye geldi yeni bir iş düşünüyor o yüzden network yapmaya çalışıyorum artık kızlarla takipleşebilirim felan dedi ve birden kız eklemeye başladı neyse dedim sonra eve geri döndükten 3 ay kadar sonra aramızda büyük bir tartışma çıktı ve ayrılmaya karar verdik fakat resmiyette bazı sebeplerden ötürü 2-3 ay sonra bitereceğiz ve kendisi sürekli instagramdan kız ekliyor gerçekten hiç yakıştıramıyorum bugüne kadar 1 kez bile benim gönlümü almadı defalarca kalbimi kırdı yokmuş gibi davrandı böyle bir insandan kurtulacağım için seviniyorum ama bir insan 5 sene içerisinde bir kez bile mi özür dilemez veya gönül almaya çalışmaz gerçekten boşa giden 5 sene çok yazık
Aynen aynen sadece network…

Hiç bilmediğim bir ülkeye yanımdaki insana güvenerek geldim yanımdaki de adam çıkmayınca kendimi epey yalnız hissettim bir de üzerine uzaktayken Türkiye’de bırakıp özlediğin insanların kaybı gelince pişmanlığım daha çok arttı bu sebeple Türkiye’ye dönmek istiyorum bir başkası için zaten hali hazırda gayet memnun olduğun hayatını çevreni değiştirmek herşeyin yerine tek bir insanı koymaya çalışmak koca bir aptallıkmış neyseki genç yaşımda tecrübe edindim yaşandı bitti yeniden başlıyacak kadar genç ve umut doluyum hala. Kadınlar günümüz kutlu olsun biz birbirimize destek oldukça daha güçlüyüz 🫂💖
Anladım canım yaşadın bir talihsizlik bitcek inşallah. Ne istediğini bilmen çok güzel bence herşey rayına oturcak 👌 .. umut dolu olman da ayrı güzel🍀 inşallah hep destek oluruz birbirmize tüm kadınlar günü kutlu olsun 🌸

Peki bi insan 5 sene içinde bir kez mi gurur yapmaz kendi kendine affetmeyi bırakmaz ?
sizi her konu altında görüyorum ve farketttim ki konu ne olursa olsun kadınları aşağılama derdindesiniz. hiçbir zaman teselli edip erkeklere yüklenmiyorsunuz hep kadına hakaret :)kadının kadına bunu yapması da muazzam. bence kadınlarla bir derdiniz var. konu sahibine sesleniyorum bu kişinin yorumunu kafaya takmayın her yorumda görüyorum bu tarz hakaretlerinii yani size özel değil.!!!!

sizi her konu altında görüyorum ve farketttim ki konu ne olursa olsun kadınları aşağılama derdindesiniz. hiçbir zaman teselli edip erkeklere yüklenmiyorsunuz hep kadına hakaret :)kadının kadına bunu yapması da muazzam. bence kadınlarla bir derdiniz var. konu sahibine sesleniyorum bu kişinin yorumunu kafaya takmayın her yorumda görüyorum bu tarz hakaretlerinii yani size özel değil.!!!!
Her yorumda görüyorum = açık aradım bulamadım yorumlarına sardım hdhdhdhhd
Senin çok aklın varsa kendine kullan millete verme sonra kalanıyla devam edemiyosun

yine şaşırtmadınız bu yorumla. içiniz çürümüş...
Ya madem şaşırtmadım ne peşime takılıyosun sürekli bir şeylere takıntılısın sen farkında mısın bu hasta ruhla yaşamak çok kolay olmaz git kendine acilen bi hayat edin

Sen bes senede bir özür bekliyecegine ben bes senemi neden bu Tibet ayvanina harcadim de neden bu gurursuzluk yahu

Özür dilerse kimlik kişilik değişecek herşey düzelecek mi?

Niye tek erkek suclu olsun o herifin ne halt oldugunu bile bile bes sene harcamis kendi akli yok mu iradesi yok mu neden dönmüs mesela nerde gurur bana göster bakalim

Herif sevmiyor zira hadi bosanmayalim bir sans daha dese konu sahibi kabul modun da

Hem cinslerinin bu kadar saftirik olmasina katlanamiyor olabilir Dimi

Ha ivit Ben avukatiyim 🥸

Evliliğiniz zaten çoktan bitmiş. Siz görmek istemiyorsunuz. Bu saatten sonra önünüze bakın. Kimi eklemiş kimi engellemiş size ne. Bitiremeyen taraf sizsiniz halen bence

Back
X