- Emoji Skoru
- -53
- Puanlar
- 28
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim bu kadar yorum içerisinde bana en iyi gelen bu oldu. Çocuk yok ben 2-3aya buradaki üniversitemden mezun oluyorum sonra Türkiye’ye döneceğim zatenBoşanma yoluna girdiyseniz artık ne haltlar karıştırıdığına odaklanmayın. Bu sizi yıpratır bırakmak zaman alacak bunlarla meşgul olmamak zaman alıcak evet pat diye bırakamazsın. Ama sana olan saygısı bitmiş ve kafasına bunu sokmuş bekar hayatı istiyor salı vereceksin. Elinden sabun gibi kayıp gittiğini şuan anlamıyor çoook sular akıp gidecek de iş işten geçecek sen kendini kurtarmaya bak. Kendine odaklan.
Evlilik adamı değil, saygısı yok. Özür dilemekten bile gocunan birine yeterince zaman harcamışşsın. Elinden geleni yapıp sabır göstermişsin. Bunları unutma ve sakın geri adım atma mutsuz olursun. Tek taraflı ilişji yaşar durursun. Bilincindesin zaten.
Kendine yep yeni hayat kur en önemlisi lütfen çalış elin ekmek tutsun. Çocuk varmı bilmiyorum yoksa büyük şans senin için. Hiç bir bağ olmayacak aranızda sizi bağlayan bişey olmayacak en azından.
Çook daha güzel geleceğin olcağını hissediyorum. Hatta ilerde sevmekten çok sevileceksin. Hayat böyledir şimartıp başına çıkardığın, g*tünü kaldırdığın herkes ama herkes terk edip gider. Bu tüm ilişkilerde öyle fazlasını verdiğin hiç biyerde değerin kalmıyor. Biraz ulaşılmaz bir inci gibi olmak iyidir bende çok geç öğrendim.