- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Aynen canım bizEn iyisi hic evlenmemek yemin ediyorum
Sen noktaya virgüle takılacagına orada kadının anlattıklarını oku onca şey yaşamış ve şuan yazıya döküyor yine kendini ifade edebilmiş o durumda senden başka kaç kişinin aklıma nokta virgül gelir .-'":;, al onun yerine hepsini ben yazdım sen uygun yere yerleştir yaptığın yorumda birtane yardımcı olmak adına tek kelime yer almazken kalkmış nokta virgül derdine düşmüşsün ya sabah sabah neyse gül476 bacım allah yardımcın olsun ne desek boş yaşayan çeken sensin hakkında hayırlısıLütfen,bakın lütfen diyorum.Şu yazılarınıza bir nokta, bir virgül koyun.
Arkanızdan biri mi kovalıyor yazarken ben anlamıyorum,cidden anlamıyorum.Hepimiz burdayız kaçmıyoruz bir yere,elbet yorum yaparız.Şu yazıları sakince,noktalama işaretlerine dikkat ederek,karşınızda ki insanın rahat okuyabileceği bir şekilde yazsanız çok mu zor? İblis,iblis,iblis başka hiçbir şey anlamadım konudan.Cümlenin ne başlangıcı belli,ne bitişi belli.Biraz özen gösterin ya.
Ne yaşamış olursa olsun farketmez.Burada bir sürü insanın derdi var ama düzgünce kendini ifade edebiliyor insanlar.Dümdüz bir yazı,cümlenin başı sonu belli değil.Okuduğunu anlayamıyor insan.Noktalama işareti koyunca derdi ikiye mi katlanıyor? Niye bu kadar zor bu kurallara dikkat etmek? Ayrıca benimle senli benli konuşmayın,ben sizin arkadaşınız değilim,haddinizi bilin.Benden de alıntı yapmayın bir daha,benim yorumum beni ilgilendirir.Ben konu sahibine yazdım,sizi ilgilendiren bir durum yok ortada,kendi işinize bakın.Sen noktaya virgüle takılacagına orada kadının anlattıklarını oku onca şey yaşamış ve şuan yazıya döküyor yine kendini ifade edebilmiş o durumda senden başka kaç kişinin aklıma nokta virgül gelir .-'":;, al onun yerine hepsini ben yazdım sen uygun yere yerleştir yaptığın yorumda birtane yardımcı olmak adına tek kelime yer almazken kalkmış nokta virgül derdine düşmüşsün ya sabah sabah neyse gül476 bacım allah yardımcın olsun ne desek boş yaşayan çeken sensin hakkında hayırlısı
Bana haddimi öğretecek son kişi bile değilsiniz sizinle senli konuştum diye kendinizi arakadaşım sınıfına dahil etmeniz çok komik çevremde sizin gibi ukala insanlara asla yer vermem yazısı rahatsız ettiyse yorum yazma sadece noktası virgülü için yazmış olmak için yeraldıgın için kapasitenin göstergesi haydeeeee kızııımmmm kaybol beni saygı sınırlarımın dışına çıkmaya zorlama al bu nokta benden sana gelsin ...........Ne yaşamış olursa olsun farketmez.Burada bir sürü insanın derdi var ama düzgünce kendini ifade edebiliyor insanlar.Dümdüz bir yazı,cümlenin başı sonu belli değil.Okuduğunu anlayamıyor insan.Noktalama işareti koyunca derdi ikiye mi katlanıyor? Niye bu kadar zor bu kurallara dikkat etmek? Ayrıca benimle senli benli konuşmayın,ben sizin arkadaşınız değilim,haddinizi bilin.Benden de alıntı yapmayın bir daha,benim yorumum beni ilgilendirir.Ben konu sahibine yazdım,sizi ilgilendiren bir durum yok ortada,kendi işinize bakın.
Ben size çok güzel cevabınızı verirdim ama dua edin polemik yasak ne yazık ki,site kuralları böyle.Yeni üye olmuşsunuz zaten sizin yüzünüzden ceza almak istemiyorum.Üslubunuz da belli,buna değecek biri değilsiniz.O yüzdenBana haddimi öğretecek son kişi bile değilsiniz sizinle senli konuştum diye kendinizi arakadaşım sınıfına dahil etmeniz çok komik çevremde sizin gibi ukala insanlara asla yer vermem yazısı rahatsız ettiyse yorum yazma sadece noktası virgülü için yazmış olmak için yeraldıgın için kapasitenin göstergesi haydeeeee kızııımmmm kaybol beni saygı sınırlarımın dışına çıkmaya zorlama al bu nokta benden sana gelsin ...........
Sen yazıyı okuyamayacak kadar kıtsan ben ne yapayım. ukala, senin başına okuyup cevap ver diye silahmı dayadık? okumak zorunda değilsin tamamı. ayrıca virgül ve noktanın olmamasından şikayetçiysen fikrini belirtip güzel bir şekilde söyleyebilirsin bencil.Lütfen,bakın lütfen diyorum.Şu yazılarınıza bir nokta, bir virgül koyun.
Arkanızdan biri mi kovalıyor yazarken ben anlamıyorum,cidden anlamıyorum.Hepimiz burdayız kaçmıyoruz bir yere,elbet yorum yaparız.Şu yazıları sakince,noktalama işaretlerine dikkat ederek,karşınızda ki insanın rahat okuyabileceği bir şekilde yazsanız çok mu zor? İblis,iblis,iblis başka hiçbir şey anlamadım konudan.Cümlenin ne başlangıcı belli,ne bitişi belli.Biraz özen gösterin ya.
Bunu baştan yapacaktınız,ayrıca benim için değil tüm üyeler için yapın ki insanlar rahatça okuyabilsin,o yorumumu beğenen insanlar var,demek ki onlarda anlayamamış ki yazıyı yorumu beğenmiş.Sizin de üslubunuz belli,cevap vermeye değmezsiniz.Sizin için deSen yazıyı okuyamayacak kadar kıtsan ben ne yapayım. ukala, senin başına okuyup cevap ver diye silahmı dayadık? okumak zorunda değilsin tamamı. ayrıca virgül ve noktanın olmamasından şikayetçiysen fikrini belirtip güzel bir şekilde söyleyebilirsin bencil.
(Okuyabilmen için noktalama işaretlerini koydum bak)
Canım boşver böylelerini görmezden gel takma kafanı benim öyle insanların yorumlarına ihtiyacım yok senin gibi iyi insanların yorum yapması yeterliSen noktaya virgüle takılacagına orada kadının anlattıklarını oku onca şey yaşamış ve şuan yazıya döküyor yine kendini ifade edebilmiş o durumda senden başka kaç kişinin aklıma nokta virgül gelir .-'":;, al onun yerine hepsini ben yazdım sen uygun yere yerleştir yaptığın yorumda birtane yardımcı olmak adına tek kelime yer almazken kalkmış nokta virgül derdine düşmüşsün ya sabah sabah neyse gül476 bacım allah yardımcın olsun ne desek boş yaşayan çeken sensin hakkında hayırlısı
Sonuç ne oldu canımMerhaba canımlar, öncelikle bu sitedeki çoğu insanı çok seviyorum hiç
Tanımadığım halde hepiniz o kadar iyi
İnsanlasınızki yorumlarınızı bir abla yakın bir dost gibi yapıyorsunuz bunun için size çok teşekkür ederim
Gelelim benim konuma, daha önce eşimle kavga edip eve gelmiştim konuda açmıştım buraya, hala annemlerin evindeyim kayın validem ve oğlunun (kocamiblis demek istiyorum adına izninizle) attığı iftiralar canıma tak etti artık. iblisin annesi orda burda anneme sürekli iftiralar atıyor; bugün annem teyzemle konuşurken söylüyordu garibim ben üzülmüyüm diye bana da bahsetmiyor tesadüfen duydum iblisin annesi halama demiş hep kızıyla size küfürler ediyorlar? (6halam var büyüğüne söylemiş) size iftiralar atıyorlar, o annesi çok sert kafalı kızıda ona çekmiş daha çok şey söyledi halamda anneme demiş söyleyemem, halamda az değil yani kızlar inanmış. aklınca halamla annemi düşman edecek. ablamın nişanlısının annesini aramış demiş kocasını birgün karılık yapmamış (karılık yapamadıysam bu çocuk nerden geldi o zaman) evi hep kirlidir ki yemin ederim hergün temizliğimi yapardım. iblis ve iblisin annesi laf etmesin diye, ibliste temizlik hastası ve simetri hastalığı var, o yüzden sürekli temizlik yapıyordum. çok dikkat ediyordum. hamileliğimin son haftasında evimin yanında bomba patladı camlarım patladı, kapımın kilidi kırıldı, heryer cam kırıkları olmuştu, görümcem ve kaynanam aşağıdaydı, koltuklarımı ordan oraya sürükledim süpürdüm sildim lavaboları banyoyu yıkadım heryeri temizledim biri demedi bu ses nerden geliyor ne yapıyorsun. iblis evde olunca annesi arıyor diyor ah kızım benim niye temizlik yapıyorsun kaç
Defa yapma dedim sanayani kızlar vallahi ölecek olsamda onların korkusundan kalkıp temizliğimi yapıyordum. ondan sonra yengem iblisle konuşmuş iblise demiş; niye birgün olsun evinde oturmuyorsun her akşam dışardasın. ibliste demiş karım beni evde tutabilsin kadın isterse kocasını evde tutar. inanın kızlar iblisi o kadar çok seviyırdumki kirpiklerinin üstündeki küçük benine kadar aşıktım saatlerce yanında oturup bakıyordum, playstation oynadığım bile var onunla. doğum yaptığımın üçüncü günü gittim yanına oturdum, kahve yaptım ona çekirdek götürdüm sarıldım öptüm ya vallahi ben ona tapıyordum resmen. ah beyinsiz ben. kızlar derdimi söylemeye kalksam sayfalarca yazı tutar. ayrıca iblisin beni aldattığını da duydum. elimde ekran resmi çekilmiş fotoğraflar, mesajlar var. babası babamı aramış bugünlerde gelmek için ailemde çok saf insalara hemen inanıyorlar kızlar ve iblisin aileside çok iyi konuşmasını biliyor hele iblisin çenesi 20 kadın gücünde kuyumcu olmanın dezavantajı heralde sabahtan akşam kadr kadınlarla konuşmakt. pnlar buraya geldiklerinde söyleyeceğim bir şeyler olsun güzel konuşabileyim kendimi güzelce savunabileyim yardım edin kızlar
Hayır yorum yapsın ama önce senin konuna yorum yapsın daha sonra desinki yazarken noktalama işaretlerini kullanmış olsaydın daha rahat olur ve anlardık hiş biz o haliyle de anladık ama neyae o senin noktalama yapmaman rahatsız etmiş beni de onun yorumu rahatsız ettiCanım boşver böylelerini görmezden gel takma kafanı benim öyle insanların yorumlarına ihtiyacım yok senin gibi iyi insanların yorum yapması yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?