Kızlar biraz akıl vermenize ihtiyacım var

Yok arkadaşlar boşuna tartışmayın,olayın bizimlede bir ilgisi yok aslında.Ben uyarımı yaptım ve geçtim.Bir üye yorumumu alıntıladı,sonra da konu sahibi alıntıladı,konu o şekilde uzadı gitti.
R ratapa aslında KaraBiberim07 arkadaşımız senin o tdk uzmanı mısınız yorumundan bahsediyor galiba.Sanırım o yüzden uzattınız dedi.Bence hiç tartışmayın boş yere,hepimiz birbirimizi anladık sonuçta,sorun yok :)

bu tdk uzmanları deli ediyor beni zaten ,anlatmış kadın dili döndüğünce ,yardım etmek bir yana bir de ben tekme atayım diye uğraşıyor
Evet aynen öyle, ben zaten kendimi insanlara doğru düzgün ifade edemediğim için burda insanlardan yardım istiyorum. ama bazı insanlar çok bencil olabiliyor.

Herkes neden benim derdime değilde imla hatalarıma yorum yapmış hata biri yazım hatalarıda var demiş. Başka? Başka ne var söyleyin söyleyin virgülü nereye koymam gerekiyordu? bu kadar devlet meselesi haline geldiyse bidaha konu açamam. oldumu?
Sağolun çok yardımcı oldunuz.

Arkadaşım bak yine hakarete vardırmayacaksan olayı sana düzgünce anlatayım derdimizi.Amacımız senin kusursuz bir yazı yazman değil.Hepimizde mutlaka imla hataları oluyor zaten.Konunu ilk açtığında öyle bir yazmıştın ki ne bir nokta ne bir virgül vardı.Dümdüz bir yazıydı.Cümlenin nerede bitip,nerede başladığı belli olmadığı için kim kime ne demiş,kaynanan sana ne yapmış,kocan ne demiş birbirine girmişti yazılar.Ortada bir olay var,kaynanan,sen,kocan arasında dönüyor.Ama cümlelerin arasında bir noktalama işareti olmadığı için anlamsızlaşıyor bu durumda anladın mı? Noktalama işaretlerini süs olsun diye kullanın demiyoruz.Bunlar yazılara,cümlelere anlam kazandıran şeylerdir.Ha ufak tefek yazım hataları olabilir ben onlara takılmadım zaten,ne demek istediğini az çok tahmin edebildim.Ama cümle anlaşılmıyordu,konu karışıktı anladın mı? Bu yüzden uyardık seni.Burada çok büyük dertleri olan insanlar vardı,çok çok uzun konularda yazıldı.Ama düzgün yazıldığı için sıkılmadan,anlayarak okuyabildik hepsini.Derdin olabilir,moralin bozuk olabilir buna bir şey diyen yok.Ama biz burdayız,bir yere kaçmıyoruz ki.Elbet okuyup yorum yapacağız sana.Aceleyle yazmaya ne gerek var.O yüzden konu açarken dikkatli bir şekilde yaz.Cümlenin başı sonu belli olsun.Konuyu açmadan önce de son bir kez gözden geçir,bir hata var mı diye,ondan sonra bizde rahatça okuyup yorumlayalım.Şuan bu yazdığım yoruma bak mesela,noktalama işaretlerini nasıl ve nerede kullanmışım.Sen bu yorumumu anlayabiliyorsun değil mi? Konunu aynı bu şekilde yazsan yeterli bize.Biz senden bir yazar edasıyla,akıcı,muhteşem yazılar yazmanı beklemiyoruz ki.Anlaşılır olsun konu bu yeterli.

Pc veya tablette olunca o kadar zor degil ama telefondan girince okunmasi zor oluyor. Bu sekilde konuya yogunlasacagima satir basi satir sonu kelime kovaliyorum. Gözlerimi kisarak okumaya calisiyorum. Eve gidince daha büyük ekrandan okuyup yapacaksam öyle yorum yapacagim. Dilbilgisi gramer diye tutturanlardan degilim ama yazi bölünürse daha anlasilir olmaz mi?

Tam da demek istediğim bu benim de.Kesinlikle katılıyorum size de.Bende hep telefondan giriyorum,elimde olduğu için daha rahat ediyorum telefonla.Bilgisayardan girince yazma ve okuma açısından daha rahat oluyor aslında ama bazen laptobu açmaya üşeniyorum açıkçası.Daha önce konu açarken de telefonumu kullandım,yorum yaparken de kullanıyorum.Telefonla girdiğim halde elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum.Yani bu karşımızda ki insanlara da bir saygıdır aslında.Niye insanlar benim konumu ya da yorumlarımı anlamak için vakit kaybetsin ki.Düzgünce yazayım ki,düzgün iletişim kurabileyim insanlarla.Biraz anlaşılır olması yeter benim için,çok şey beklemiyorum yani kimseden.Ben telefonla bile bu şekilde yazabiliyorsam,bilgisayardan yazan insanların çok daha düzgün yazması gerek aslında.

Canım boşver böylelerini görmezden gel takma kafanı benim öyle insanların yorumlarına ihtiyacım yok senin gibi iyi insanların yorum yapması yeterli
Konu acarken uyari koyun o halde. Su kisiler ve benim gibi düsünenler yorum yapsin digerleri konumu okumasin falan yazin da üyeler ona göre cevaplasin yada cevaplamasin. Herkes kendi yaptigi yorumun iyi oldugunu düsünüyor ki yaziyor. Noktalama yapin lütfen diyen üye cok mu kaba bir üslup kullanmisti? Bence kisiye göre degil konuya göre yorum yapilmali. Bir cok konu basligi var, hakli olana hakli hatali olana da yanlissin deniyor. Iki tarafli bakis acisi mi daha saglikli yoksa benim gibi düsünenler yazsin demek mi daha saglikli? Ben de telefondan yazinizi okuyamadim ama eve gidince okuyup izniniz olursa yorum yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…