• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, biraz dertleşelim mi

hanunum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
65
1
86
Gaziantep
Kızlar esımın aylıgı az oldugu ıcın calısmaya basladım oglum var 1,5 yasında cok akıllı bı cocuk oturup ben annemı ıstıyorum dıye agamasadece yemek yemıyo o problem ve ben saat 17 de evdeyım.bıraz annem bıraz kaynanam bakıyo.annem nıye ben bakıyorum hep ısım cok dıyo kaynanamında belı agrıyo cogu dıkkat cekmek ıcın tabı.oda baktıgı zaman ah oldum vah bıttım ıs yapamadım falan fılan derken butun ıslerını bana yaptırıyo obur gelınler kızlar hıc karısmıyo bıle.cocuklarını yemege cagırıyo pazar gununu beklıyo ben yapcam ya herseyı...herkes mısafır bır ben salak ev sahıbı.daha bıde gorumlerım arkamdan konusuyo annelerı hastaymıs ben cocuk baktırıyomusum.dunya kadar borcum var caısmak zorundayım kahretsın.bu arada kaynanam cocuga hıc bısey yapmıyo kayınbabam ılgılenıor.napacagımı sasırdım.kaynanamın cogu eksıklerını ben alıyorum yınede arkamdan laf oluyo..sızce napıym

Ah be canım cogu gelinin derdi seninkiyle aynı..
ben evin tek geliniyim oğlumda 16 aylık kaynanam bakıo sonra da şikayet edio
ev işlrini bana bırakıo hepsi benim üstümde
e bütün gün çalışıyorum
sonra görümcemler geliyo bize tatil yapmayaa onlara yemek hazırla
tatlı yap gönüllerini hoş tut derken
benim tatilim bitiyor..offff...
ben de bu konularda cok dertliyim seni çok iyi anlıyorum
ha birde büyük görümcem bize gelince bir havalara giriyo benim kaynana görrr
kendine bir güveni geliyo...sebebini bir türlü anlamıyorum
Allah bizim yardımcımız olsun
Yanmışız yanmışız...

cnm çocugunu bir kreşe vermeyi düşünmedin mi hiç
uygun fiyatlı güzel kreşler vardır :::

Arkadaşların kreş fikrine katılıyorum. Oda olmazsa çok çok mecbur kalmadıkça kayınvaliden verme. Annen baksın cnm. Kayınvalide dırdırı çekeceğine annenin şikayetlerini dinlersin. İnsan hiç olmazsa annesine alınmaz.

kızlar oglumun gozu protez kımseye guvenemem baska.cıkabılıyor bıde o var basımda

işin zor gerçekten
ama made çalışmaya mecbursun ve çocuğunuda kreşe veremiyorsun ozaman katlancaksın arkadaşım başka çaren yok galiba
kulaklarını tıkayıp en azından maddi olarak rahatlayana kadar kimseyi duymıcaksın
çünkü ne annen nede kayinvalden bakmak zorunda değil oğluna
yaşlanmışlar artık elbet bakıyorlarsa az çok laf ederler bu çok normal bir yaştan sonra çocuklan uğraşmakta zor artık tam rahat edecez derken birde torun bakmak gerçekten zor bişeydir
bırak konuşssunlar, hata sen ev işlerinde yardm et çocuğun emin ellerde onu düşün ve içini ferah tut

kreşteki görevlilere öğretmenlere bunu söylersin
daha çok ilgileneceklerdir bence
sonuçta ücret ödüyorsun oraya

kızlar oglumun gozu protez kımseye guvenemem baska.cıkabılıyor bıde o var basımda

canım ya oğlunun bu haline üzüldüm inan...:çok üzgünüm:
sende çok yakın olduğun bi tanıdığına bırak çocugunu parayla olmazmı...
başka aklımada bişey gelmiyor...
rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq:

Ah be canım cogu gelinin derdi seninkiyle aynı..
ben evin tek geliniyim oğlumda 16 aylık kaynanam bakıo sonra da şikayet edio
ev işlrini bana bırakıo hepsi benim üstümde
e bütün gün çalışıyorum
sonra görümcemler geliyo bize tatil yapmayaa onlara yemek hazırla
tatlı yap gönüllerini hoş tut derken
benim tatilim bitiyor..offff...
ben de bu konularda cok dertliyim seni çok iyi anlıyorum
ha birde büyük görümcem bize gelince bir havalara giriyo benim kaynana görrr
kendine bir güveni geliyo...sebebini bir türlü anlamıyorum
Allah bizim yardımcımız olsun
Yanmışız yanmışız...

canım hastalıgı ıle ılgılı doktor felan ne varsa arastırdım herseyı yapıyorum ya yemın ederımkı anlatsam bıtmez ben anneme oyle davramıyorum kendıme bayramlık almadım ona aldım yınede bı sımarıklık derdı olmayan hastalıga yakalanmıs hep ınlıyo bayramda bı tuhaftı kı koltuk rahatsız edıyomus ozel sandalyede oturdu kımıldamadan

hadi kayınvaliden rahatsızmış.annen neden bakmıyor ben onu anlamadım?
çok işim var demiş, annen de mi çalışıyor?

işin zor gerçekten
ama made çalışmaya mecbursun ve çocuğunuda kreşe veremiyorsun ozaman katlancaksın arkadaşım başka çaren yok galiba
kulaklarını tıkayıp en azından maddi olarak rahatlayana kadar kimseyi duymıcaksın
çünkü ne annen nede kayinvalden bakmak zorunda değil oğluna
yaşlanmışlar artık elbet bakıyorlarsa az çok laf ederler bu çok normal bir yaştan sonra çocuklan uğraşmakta zor artık tam rahat edecez derken birde torun bakmak gerçekten zor bişeydir
bırak konuşssunlar, hata sen ev işlerinde yardm et çocuğun emin ellerde onu düşün ve içini ferah tut

Arkadaş çok doğru söylemiş..

Çocuğun emin ellerde ...Çalışmak zorundasın belki ama kendin için çalışıyorsun sonuçta, kayınvaliden için değil..

Benim de kayınvalidem ve kendi annem 2,5 sene baktılar oğluma birlikte..
Arada yakınmalar oluyordu ama olması gerekiyordu, ben hiç kızmıyordum onlara, aksine hep ''haklısınız vallabenneyaptımki'' derdim, napayım tam hareketli zamanıydı çocuğun.
Tam gezecekleri zamanda eve kapandılar benim oğlum için mecbur olmadıkları halde..

Ama 2,5 sene sonra artık gerçekten kayınvalideme ve anneme kıyamayıp, oğlumu kreşe verdim..Allah razı olsun diyorum hep yine..Çocuğun en zor zamanlarını onlar çekti..

Dayan biraz sonuçta evladın var ucunda...Olacak o kadar..:teselli:

bıraz buyusun dusunuyorum zaten bıde ben 500ytl ıle calısıyorum hangı parayı vercem bakıcıya katlanacagım mecbur

canım bencede kreşe verebilirsen ver sonucda para ödüyorsun cocuğuna bakarlar bu kadarına katlanmaktan iyidir

cnm öncelikle genelde kaynanaları savunmam ama belli bir yaştan sonra küçük bir çocuğa bakmak sürekli birde çokda kolay olmasa gerek.kendi annen içinde bu geçerli.ben hep şunu savunurum.maddi durumlar düzelmeden çocuk dünyaya getirmeyin.sonra kime emanet edip baktıralım büyük sorun oluyor.kreşe ver diycem.ne kadar kazanıcaksınki artı masraf olsun.yada kaprislerini çekeceksin.başka çare yok.sonuçta çocuk sizin.yaşlı insanlar için 1,5 yaşındaki bir çocukla ilgilenmek kolay değil.ha okul çağında olur.birçok ihtiyacını kendi giderir eyvallah.ama yavrunuz ele avuca sığmaz bir yaşta.zor bir durum

canım öncelikle allah yardımcn olsun
ama annenede kayınvalidene de minnet etme bence
uygun fıyatlı bır kres bul ya da komsulardan falan az bir fiyata
bakacak olan varsa öyle bir çözüm bulabılırsın yoksa onların dırdırı
çekilmezz

bıraz buyusun dusunuyorum zaten bıde ben 500ytl ıle calısıyorum hangı parayı vercem bakıcıya katlanacagım mecbur

canım ozman kulaklarını tıkıcaksın
bir kaç sene bu şekilde idare ediceksin
sonucta o onların torunu baksınlar işleri ne:kızgın:

Back
X