kızlar birde benim kocamın facebookta yaptığına bakın lütfen...

basta hakikaten hersey normal gibide ama kız yüz vermemiş senninki ciddi ciddi asılmış kadın mesafelii ama gene de boşanmayı düşünecek kadar büyük bir olay degill çocukların var

yanlış okumuşsunuz şarap muhabbetini açan koca, kadın değil. kadın tşk deyip gitmiş.

aynen öyle. kadın düzgün biri çıkmış Allah tan.

Aynen ben de İstanbul kısmına değil de şarkının ortak gecmisleriyle alakalı olduğu hissini uyandırdı.

Anlamlı olmaya devam ediyor'un anlamı bu.

Bence boşanma cok uç bir nokta, biraz pişman edin derim ben neticede bir duygu yoğunluğu yaşanmış.

Bu arada hangi şarkı cok merak ettim, sanat müziği ile ilgilenirim.

eşim diyorki senin yanındada yazardım ne varki diyor

yüzyüze konuşmadan bahsediyorum diyelim kadın ve eşi sizin arkadaşınız olsun, hani yakın bile değillermiş bunlar ama diyelim ki yakın aile dostunuz olsun, size yemeğe gelsinler, kadının kocasının gözü önünde ve sizin gözünüz önünde bu şarkıyı senin için paylaşıyorum nihal, benim için anlamı devam ediyor. bunu da ilk seninle paylaşıyorum.. eşiniz herkesin duyabileceği diyebilir miydi bunlari?

vallahi harp çıkardı harp. kadının kocası patlatırdı bir tane.

evet bu kısmını sordum eşimde diyorki bana napıyorsun dedi bende şarkı dinliyorum paylaşıyorum (facebook kullananlar bilir paylaş kısmı var) onu söyledim diyor. hadi orayıda geçtim ama ilk kes sana söylüyorum demesine ben taktım hiç hoş değil.

canım boşanmak için için hıc bı sebeb yok evet bız kadınlar eşlerimizi tabiri caizse dişi sinekten bile kıskanırız kimseylede paylaşamayız ama kızmakta cok haklısın ama kendini cezalandırıcagına eşini cezalandır kavga bile etmicektin bana düşmez ama sadece mesajı acıp göstercektin bu ne hayatım e konusma felan dicekti hiç cevap vermeden oturcaktın yerine nasılsa kendini suçlu his edip kendisi döktürecekti herşeyi sen sordukca o senı sınır edecek kelimeler kullanmıştır hiç canını sıkma sorma bile sadece mutsuz durup sürekli sana hesap vermesini sağla derim ...

yanlış okumuşsunuz şarap muhabbetini açan koca, kadın değil. kadın tşk deyip gitmiş.

teşekkür ederim arkadaşım,şimdi tekrar baktım evet yanlış okumuşum.
Bu durumda kadın doğru olanı yapmış.
Tşk dedikten sonra konuşma uzamadıysa,orda kapandıysa çok yerinde davranmış.

haklısın aslında öyle yapacaktım ama o kadar sinirlendimki birde eşim bana o kadar normalmiş gibi konuştuki o zaman dahada tepem attı . yani şuna çok kızıyorum en son 16 sene önce gördüğün biriyle bu ne samimiyet bu arada da hiç görüşmediklerini bizzat kadından öğrenmiş oldum tabi:) en fazla merhabalaşılır çoluk çocuk konuşulur his falan nerden çıktı buda bana eşimin o yıllarda ona karşı hissi olduğunu düşündürüyor. o sıradada coştu demekki.

anlattığım gibi konu eşimin ona karşı hisleri ve sanki samimiyet kurma cabası var. tamam eşim çok düşünüp taşınıp konuşan biri değildir bazen saçmalar bu yüzden ama böyle birşey ilk kez başıma geliyor ve biz aynı yerdede çalıştığımız için 7/24 biraradaydık o yüzdende çok güvenirdim ama şimdi hepsi boş bunu sindiremiyorum. ama sizlerle konuşmak çok iyi geldi kızgılığım geçmesede sakinleştim oldukça.

senin için bir parça paylaştım. dinle
bu müzik benim hayatımda en anlamlı ve en şaheser bir parça olmaya devam ediyor....
ve bunu ilk senle paylaştım.
yani bu parçanın bendeki hissini demek istedim.

Şu cümle olmasaydı hiç bir sorun yoktu bence..
Ama demiş ya bendeki hissi diye ve seninle paylaşıyorum diye felaket bir cümle ya ..
Belki boşanma olmayabilir ama iyi bir küslük kararlı bir tavır koymalısınız ortaya ona iki çocuk babası olduğunu farkettirmelisiniz ..

yağlı ilmek nerede ?

evet benimde takıldığım yer orası,birde gerçekten o sırada ilk ona söylese yine kızılır ama bütün herkes biliyor o şarkıyı sevdiğini yani o lafa ne gerek var birde samimi bir kız arkadaşta değil en son lisede gördüğün birine neden ilk konuşmada onu söylüyorsun o yüzden eşimi masum bulamam. demek o gün aramız bozuktu diye döktürmüş.

Merhaba ilk mesajın saatini öğrenebilirmiyim ?

Ben de eşinizin aldattiginizi düşünmüyorum ve bu olayi bosanma nedeni olarak görmüyorum.

Ben diğer kadına daha cok üzüldüm, kendimi onun yerine koydum ve slm verdigim bir arkadasım bana bu sekilde seyler söylese bana asıldığını düşündürdüm ve bir daha onunla konuşmazdim Facebook'ta özellikle. Ancak kadın eşinizin hislerinden haberdar ise onceden, o zaman hoşgörü ile karşılamış olabilir durumu.. Yazık kadına okusa eşi kimdiler neler cikarir..

O kadar yazdım bu son yazışım ; haksızlık yapıyorsunuz hem kendinize hem eşinize.

Hele hele eşinizle bu konuyu konuşmanıza rağmen hala o kadınla facede konuşarak yazık ettiniz.

Dedim yine diyorum fevri davranıyorsunuz.. Bence artık kapatın konuyu.Üzmeyin kendinizi..
Sizi anlamayadan konuşmuyorum, hislerinizi anlıyorum; ama bu düşüncelerinizi hayır.

HELE HELE BURADAKİ YORUMLARI HİÇ ANLAYAMIYORUM..

Son düzenleme:

Dediğiniz gibi aranızın bozuk olmasını dayank bilip de belki söylemiş de olabilir. Sorduğunuz zaman şöyle yapsaydın sana söylerdim ibi bir şey de diyebilir. Ve haklısınız masum değil.. Ama boşanma sebebi olacak kadar büyük de bir şey değil derim..

arkadaşlar çok geç oldu çıkmam lazım zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim sakinleştim sayenizde ..yazdıklarınızı yarın sakin kafayla tekrar okuyacağım, artık ne olur bundan sonra şu an kestiremiyorum son bir konuşma yapacam eşimle geldiğinde. ama şunu birkez daha anladım kimseye güven yok. bu kadar sene içinde antalyadayız plajda dahi birine dikkatli baktığını görmedim. en ufak birşeyine rastlamadım ama demekki erkeklerin evlilik kurumuna saygıları yok kendilerine hakim olamıyorlar.

sizde usanmadan bana cevap yazdınız çok sağolun içim biraz daha rahatladı gibi .. dedim ya çok üzgünüm ve kafam çok karışık şu anda yarın özellikle başta sizin yazdıklarını okuyacam sonra hepsini tekrar tekrar. ayrıca size mesajda atabilirim çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…