yanlış okumuşsunuz şarap muhabbetini açan koca, kadın değil. kadın tşk deyip gitmiş.Ben de ortalığı ateşe verecek bir yorum yapmadım.
İlk yorumumda da söylediğim gibi,açık açık bir aldatma olayı yok.
Evet hoş değil,aksine çok rahatsız edici bir durum fakat konu sahibi arkadaşın,hafta içi avukata başvuracağı,
boşanmayı düşünebileceği kadar büyük bir olay değil.
Fakat %100 masumane,sıradan bir durummuş gibi de aksedilmesine şaşırdım.
Kadını masum gören yorumlar tuhafıma gitti.
Kadının ahlaksızlığını sorgulamıyoruz ki,bize düşmez.
Belki de çok ahlaklı,çok düzgün bir kadındır:44:
Ben davranışının gereksizliğinden bahsettim.
Yanlış anlaşılmaya çok müsait bir duruma zemin hazırlamaktan söz ettim.
Evet yanlış!Yazılı olmayan kurallar vardır.
Bunları her kadın bilir,her ne kadar medeni olursak olalım.
Bir başkasının eşi ile,yıllar öncesinden arkadaşımız bile olsa,
gece geç bir saatte msjlaşmak bana göre yanlış.
Evet çocuklarını da sormuş fakat,arkadaşın eşinin şarkı konusunda ki zarfına,
şarap içilecek bir şarkı tarzında cevap vermiş.
Bu konu uzayabilirdi de,ucu açık çünkü.
Tekrar belirtiyorum aldatma olmamış burdan bakınca fakat zemin oluşturulabilecek bir durum.
Bana normal gelmedi,hı normal kime göre neye göre derseniz;
bu da benim bakış açım;
kadın o durum da''x kusura bakma çocuk ağlıyor ya da eşim sesleniyor''bahanesi ile,
sohbeti nazik bir biçimde kesmeliydi.
Hepimizin farklı görüşleri olabilir tabi.
valla yakın arkadaşımsa uzun uzun anlatabilirim derdimi paylaşabilirim, ama yıllardır görüşmediğim bir arkadaşımsa kestirir atarım. hele ki bir evliliğim varken, karşı cins birine eh işte yaşamaya çalışıyorum asla demem herhalde, eğer gerçekten mutsuz depresyonda bıkmış vb değilsem.
gerçi konu sahibinin kocası edebi laflar etmeyi seviyor belli ki ondan iyiyim kötüyüm diyeceğine allayıp pullamış olabilir ama yine de dediği hoş değil. gereksiz bilgi. paylaştığı şarkı da gereksiz bilgi. şarkının hissettirdiklerini anlatması, ilk kez ona anlatması falan da gereksiz bilgi. sadece naber iyi senden muhabbeti değil, uzatmaya çalışmış ama kadın cevap vermemiş, konu orada kalmış. kadın da tşk ederim deyip gitmek yerine, evet dinledim şimdi, bana da bir kadeh şarap içme isteği doğurdu açıkçası vb deseydi arkasından neler gelecekti sizce?.
cevaplarınız için çok teşekkürler bana karşı bir soğukluğu yoktu o yüzden şok oldum. birde istanbulda olmak vardı kısmını ben pek önemsemedim çünkü istanbulda okumuş orda yaşamış ve istanbulu çok sevdiğini hepsöyler ben öyle yorumladım ama şimdi bende şüphelendim:)) şarkıda öyle çok aşk şarkısı değil çok eski sanat müziği gibi bişey yani anlamak için edebiyatçı olmak lazım:)) ama tabi içinde edebi sevgi aşk lafları geçiyor. birde benim şüphelendiğim sanki çok eskidende ona o şarkıyı söylemiş gibi çünkü ''bu şarkı benim için anlamlı olmaya devam ediyor demiş''. birde bu hissimi ilk senle paylaşıyorum yazıyor. ne demek bu niye paylaşıyorsun?
bir de şunu düşünmek lazım bu konuyu mesela sizin ve kadının eşinin gözleri önünde yapabilirler miydi?
bu parçayı senin için çalıyorum nihal... diyor mesela eşiniz.
kadının eşi ve siz de öylece bakıyorsunuz. olacak iş mi allah aşkına?[/QUO
eşim diyorki senin yanındada yazardım ne varki diyor
eşim diyorki senin yanındada yazardım ne varki diyor
yüzyüze konuşmadan bahsediyorum diyelim kadın ve eşi sizin arkadaşınız olsun, hani yakın bile değillermiş bunlar ama diyelim ki yakın aile dostunuz olsun, size yemeğe gelsinler, kadının kocasının gözü önünde ve sizin gözünüz önünde bu şarkıyı senin için paylaşıyorum nihal, benim için anlamı devam ediyor. bunu da ilk seninle paylaşıyorum.. eşiniz herkesin duyabileceği diyebilir miydi bunlari?
vallahi harp çıkardı harp. kadının kocası patlatırdı bir tane.
yanlış okumuşsunuz şarap muhabbetini açan koca, kadın değil. kadın tşk deyip gitmiş.
canım boşanmak için için hıc bı sebeb yok evet bız kadınlar eşlerimizi tabiri caizse dişi sinekten bile kıskanırız kimseylede paylaşamayız ama kızmakta cok haklısın ama kendini cezalandırıcagına eşini cezalandır kavga bile etmicektin bana düşmez ama sadece mesajı acıp göstercektin bu ne hayatım e konusma felan dicekti hiç cevap vermeden oturcaktın yerine nasılsa kendini suçlu his edip kendisi döktürecekti herşeyi sen sordukca o senı sınır edecek kelimeler kullanmıştır hiç canını sıkma sorma bile sadece mutsuz durup sürekli sana hesap vermesini sağla derim ...
senin için bir parça paylaştım. dinle
bu müzik benim hayatımda en anlamlı ve en şaheser bir parça olmaya devam ediyor....
ve bunu ilk senle paylaştım.
yani bu parçanın bendeki hissini demek istedim.
Şu cümle olmasaydı hiç bir sorun yoktu bence..
Ama demiş ya bendeki hissi diye ve seninle paylaşıyorum diye felaket bir cümle ya ..
Belki boşanma olmayabilir ama iyi bir küslük kararlı bir tavır koymalısınız ortaya ona iki çocuk babası olduğunu farkettirmelisiniz ..
evet benimde takıldığım yer orası,birde gerçekten o sırada ilk ona söylese yine kızılır ama bütün herkes biliyor o şarkıyı sevdiğini yani o lafa ne gerek var birde samimi bir kız arkadaşta değil en son lisede gördüğün birine neden ilk konuşmada onu söylüyorsun o yüzden eşimi masum bulamam. demek o gün aramız bozuktu diye döktürmüş.
O kadar yazdım bu son yazışım ; haksızlık yapıyorsunuz hem kendinize hem eşinize.
Hele hele eşinizle bu konuyu konuşmanıza rağmen hala o kadınla facede konuşarak yazık ettiniz.
Dedim yine diyorum fevri davranıyorsunuz.. Bence artık kapatın konuyu.Üzmeyin kendinizi..
Sizi anlamayadan konuşmuyorum, hislerinizi anlıyorum; ama bu düşüncelerinizi hayır.
HELE HELE BURADAKİ YORUMLARI HİÇ ANLAYAMIYORUM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?