kızlar birde benim kocamın facebookta yaptığına bakın lütfen...

Valla boşanmayı bilmem ama bu konuşma benim evliliğimde büyük olaylara gebe olur. Ne demek geceyarısı önce kocam mesaj atacak, bir kadın için ki taaa lise arkadaşıymış zamanında şarkı paylaşacak vs vs...

Boşanır mıyım bilmem ama güven ürkek bir kuştur bir uçtu mu bir daha gelmez.

yani ilk okuduğumda yazdıklarını eşinizin ilk aklıma şu geldi tabi bu benim şahsi fikrim kimseye akıl vermek yada fikir bulandırmak istemem

sanırım önceden eşinizin bu kişiyle bir beraberliği olmuş sevgililermiş açıkca ve ikisi arasında paaylaştıkları bir şarkıyı şimdi tekrar ona hediye etmiş

şimdi istanbulda olmak vardı demesi açık beyan kanıtı

Hem koruyosunuz eşinizi hem de diyorsunuz bana bir akıl verin....

bende esinin biraz asildigini hissettim ozel sarkilar falan orda olsaydim falan ayip ya

bence eşiniz o bayanla görüşüyor olsa nerede yaşadığını bilirdi yada o bayanla gerçekten görüşme gereği duysaydı şimdiye kadar çoktaan onu bulup görüşürdü,ayrıca eşiniz sizi aldatmaya meyilli olsa size facesinin şifresini vermezdi...yani o niyetli bir erkek facesini eşiyle kesinlikle paylaşmak istemez.eşiniz kötü bişey yaptığını düşünse o kadar rahat mesajlaşamazdı.bence siz bu konuyu kafanızda çok büyütüyorsunuz bence çok fazla takmayın düşündükçe sinirleriniz bozulur.benim anladığım kadarıyla eşiniz sizi aldatmadı sadece yanlış bişey yaptı. belki yaptığının farkında bile değil. bi süre tavır takının evli bir erkeğin başka kadınlarla görüşmemesi gerektiğini bilsin en azından. boşanmayı gerektirecek bir durum yok bence....

zaten liseden arkadaşıymış belki o zamanlar samimi arkadaşlardı ve bu bayan o şarkıyı çok seviyordu. onu bildiği için belkide bu şarkıyı bayanla paylaşmıştır. neden olmasın arkadaşlar ya. sonuçta hiç tanımadığı bir insan değilmiş...

Allahtan kadın kaşar değilmişte sadece teşekkür etmiş ve susmuş.. Sen suçu eşinde ara canım.

1- Eşiniz eskiden bu kadını sevıyormuş
2- Sizinle kavga edince ve kadınla facebookta karşılaşınca eski aşkı depreşmiş..
3- Eğer kadın kocanız gb laubali olsaydı asıl sorun o zaman başlayacaktı ..

Ve bence en önemlisi 3.şık..
Kadın edepliymiş / mjda hemen aıle ve cocuklar nasıl dıye soruyor geçiştiriyor eşinizi..
Ama eşiniz ısrarcı ..
yüz bulsaydı neolcaktı aldatılacaktınız açık ve net..
Kadınlar kulubunden sonra erkeklerden nefret eder hale geldım..
Bu nasıl maymun iştahlılıktır ya ayak ustu aşk başlatıyor adamlar.. en vahım olanıysa olaylara Basit ve yüzsüzce yaklaşmaları ..

çok üzgünüm ama haklısın ben olsam bende aynı şeyi düşünürdüm offffffff bu erkekler niye böyle yaaa

Dediğim gibi, sizin yerinizde olsam bende ilk başta ''hey ne oluyor '' derim, öfkelenirim.. Aklımdan bin tilki geçer.

Ama şimdi dışarıdan madem dışarıdan gören gözler var, buda sizin yararınıza.

Sadece ısrarla güveni yerle bir eden bir olay değil, hele hele boşanma gerekçesi, evi terk etme gerekçesi yok demek istedim.

Yaptığı ayıp birşey eşinizin..
Bunu kendiside, sizin yerine koyarsa aklını kalbini anlar.

Siz yapsaydınız ne hissederdi acaba ?

YA DA O KARŞIDAKİ BAYANIN YERİNDE SİZ OLSAYDINIZ.Yani başka bir erkek arkadaşınız sizinle böyle bir konuşma yapsa ne düşünürdü o adam hakkında ?

Bu aldatma değil saygısızlıktır..

İşte bunlar üzerinde yoğunlaşın eşinizle konuştuğunuzda.

Diğer konulara hiç girmeyin.

Ama hafifletici durumlar var ortada.Mesela şifrenin sizde oluşunu bilmesi ve msj.ları silmemesi..

Mazeret değil ama bizim bilmediğimiz bir kavga olmuş ortamda. Hepimizde duygu karmaşası yaşatır.

Allah huzurunuzu daim etsin.

kadında sıkıntı yok, benimde facede evli arkadaşlarım var hiçbiride benimle şarkı falan paylaşmıyo, gevşek gevşek konuşmuyolar, kocan seni bilerek sinirlendirmeye çalışmış olabilir hesabını açacağını tahmin etmiştir

lisedeki o arkadaşıyla ortak sevdiği bir şarkı olabilir yada eşiniz o şarkıyı dinleyerek o bayanı düşünmüş olabilir lisedeyken. ben böyle hissettim açıkcası.ama iş işten geçmiş ikiside evlenmiş kadının pekte umrunda değil zaten

yani okuduğum kadarıyla eşiniz kadını yoklamış gibi görünüyor. umarım yalnış yorumlamamışımdır ama bana pek masum gelmedi. sizi iyice ikna edene kadar işi boşanmaya götüreceğinizi belirtin. tepkilerine bakın napıyor bazen de insanın basireti bağlanır yalnış yapacağı tutar. o gün kavga etmiştik demişsiniz belki o anlık öfkeyle yaptı. belli mi olur? naparsanız yapın ama bu yaptığına pişman edin onu.

benim ilk aklıma gelen sizim faceyı acıp bu mesajı okumanızı ıstemıs gıbı geldi kötü bir niyetle yazmadıgını anımsadım.eşinize sordunuzmu pekı

eşin coşmadı her erkek aynıdır bı kadın gorsun yada konusmaya baslasın hemen bı erkeklıklerı tutar dunyayı gozu gormez sadece bıraz sacmalamıs hem tartısmıstık o konusmadan once demıssın sadece kendısıyle konusacak bırılerını aramıs takma kafana

Ben aşırı kıskanç biri olarak kıyameti koparırdım heralde.
Gecenin bir yarısı taa liseden bir bayanla.. Hiç hoş değil.

resmen yazmış nihale..aklınca zarf atmış..
amacında kullanılmayınca facebookunda suyunu çıkardılar hee..
çok sinirlendim evli biri olarakkkkk

belki su an bosanma karari aldigimdandir, ama benim kocam olacak adamin da evlenmeden once bu tarz muhabbetlerini gorurdum. evlendikten sonra cok daha ayan beyan olanlarini da yakaladim malesef. bana oyle geliyor ki, kocaniz henuz birdey yapmadiysa bile, niyeti bozmus ve eninde sonunda yapacak. bir daha hic mi kavga etmeyeceksiniz, hic mi size cani sikilmayacak. nasil bir cozum yolunu tercih ettiginin gostergesidir bu.
siz kavga edince kocaniz sizi uzunce baska erkeklere gozunuz kayiyor mu, faceden birilerine zarf atiyor musunuz? hayir. neden? cunku siz kocanizla olan sorunu bir sekilde yanlis yola girmeden cozmek istersiniz.
onlarsa basiretsizliklerinin bahanesi olarak sizinle olan sikintilari one surerler. hatta bir de karsidaki kadin da zavalli, saf, masumdur, kadinin da gunahini aliyorsun diye suclayip uste cikarlar, vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…