Kızlar bişey danışcam

Patron daha gelmedi şöförü de arıyor açmıyormuş. Gece 3 gibide şöförünü aramış adam duymuş açmış efendim abi hayırdır demiş patron bişeyler söylemiş dedikleri anlaşılmıyomuş. Sonra şöförü abi nerdesin gelip alayım seni demiş sonra patron yine he he bişeyler demiş anlamamış. Şoförde bunun kafa uçmuş heralde dedim kapattım telefonu demiş. İçen biriymiş patron sanırım burda çalışan abla dedi.
Gece aramadım sabah görünce aradım zaten. Sanırım sarhoşmuş
Aaa pisliğe bak. :KK57:

patrona karşı dikkatli olun, sağlam bir izlenim oluşturmadı bende.
baksanıza hala ayılamamış.

Aaa pisliğe bak. :KK57:

Kendisini idare edemeyen adamlar nasıl yönetici pozisyonunda olabiliyor, şaşıyorum.

İnşallah problem yaşamazsınız.
Az evvel yine aradı duymamısım geri dönduim biseyler dedi anlamadım. Söförünuuui aramıs geliyorum demis. Sözlüme duruma anlattim kavga etti benimle cıkmanı istiyorum yoksa ben gelicem oraya dedi kezza kayınvalidemde istemiyormus bu ortamda olmamı. Annem biraz daha bak tavirlarına demisti ama sozlun istemiyosa karar senin dedi. Sizce ne yapmalıyım kafam cok karıstı.

çıkın bence bu adam başınızı çok ağrıtır. alkol alan bir adama güven olmaz. baksanıza ayılmış hali bile saçma sapan. uğraşmaya değmez, şimdi çıkmazsanız, huzurunuz kaçacak ve yine çıkacaksınız.

çıkın bence bu adam başınızı çok ağrıtır. alkol alan bir adama güven olmaz. baksanıza ayılmış hali bile saçma sapan. uğraşmaya değmez, şimdi çıkmazsanız, huzurunuz kaçacak ve yine çıkacaksınız.
Doğru söylüyorsunuz aslında 3 gündür bana ters hareketi olmadı ama 5 kere araması sözlümü çok rahatsız etti. Burada bir abla var o anlattı içki içiyor die. Ve çapkınmış biraz ben kendi gözümlede gördüm, hatta ilk gün bana evlenilecek birini bul dedi. Bana karşı kötü niyeti olmasa dahi bu tavırları rahatsız etti sözlümü.

bakın daha orada çok yeni olduğunuz halde, böyle bir olay oldu. eski çalışan bayan da nazikce uyarmış. şöyle düşünün orada biraz daha çalıştınız, ee bu adam daha da sapıtıcak, çünkü alkol alıyor + çapkın.
mutlaka huzurunuzu etkileyecek, bu sefer yine çıkmak isteyeceksiniz ama keyfiniz kaçacak, belki içerde paranız kalacak. vs vs denemeye bile değmez. sarhoş muhabbetiyle mi uğraşacaksınız.
ben böyle düşünüyorum.

bakın daha orada çok yeni olduğunuz halde, böyle bir olay oldu. eski çalışan bayan da nazikce uyarmış. şöyle düşünün orada biraz daha çalıştınız, ee bu adam daha da sapıtıcak, çünkü alkol alıyor + çapkın.
mutlaka huzurunuzu etkileyecek, bu sefer yine çıkmak isteyeceksiniz ama keyfiniz kaçacak, belki içerde paranız kalacak. vs vs denemeye bile değmez. sarhoş muhabbetiyle mi uğraşacaksınız.
ben böyle düşünüyorum.
Doğru söylüyorsunuz. Az çok kafamda bişeyler oturdu. Aslında çok rahat bir ış ortamı çok sevmiştim ve maaşta iyiydi bana göre. Aylar sonra buldum burayı ama huzurumdan kiymetli değil.

Az evvel yine aradı duymamısım geri dönduim biseyler dedi anlamadım. Söförünuuui aramıs geliyorum demis. Sözlüme duruma anlattim kavga etti benimle cıkmanı istiyorum yoksa ben gelicem oraya dedi kezza kayınvalidemde istemiyormus bu ortamda olmamı. Annem biraz daha bak tavirlarına demisti ama sozlun istemiyosa karar senin dedi. Sizce ne yapmalıyım kafam cok karıstı.
2 gündür ordasınız ve huzurunuz bozulmuş, bence de çıkmalısınız. Tekin bir adam değil

kimsesi yok herhalde bi şöforü bide sizi aramış yazık:)

kimsesi yok herhalde bi şöforü bide sizi aramış yazık:)
İlahi :) aslında cok kadın kız varmıs etrafında ama bilemedim şimdi :)
Deminde geldi yanıma aksam seni aramisim haberim yok kafaları cektik arkadaslarla 10 tane mekan gezdik adamda dövdük diyo bende iyi yapmissiniz dedim :) korktum vallahi

İlahi :) aslında cok kadın kız varmıs etrafında ama bilemedim şimdi :)
Deminde geldi yanıma aksam seni aramisim haberim yok kafaları cektik arkadaslarla 10 tane mekan gezdik adamda dövdük diyo bende iyi yapmissiniz dedim :) korktum vallahi
yardım istemiş belliki:)belki şöforü çağıracaktı yanlışlıkla aradı da diyebiliriz .sana zarar vereceğini sanmam

Back
X