Kizlar bisey soracagim

Minipanda

Ponçik kızlarına kavuştu👩‍👧‍👧😍
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
1.659
1.666
83
6 haftalik hamileyim henuz keseyi gormeyede gitmedim kalp atsinida birlikte duyayim diye. Benim sorum su benim midem bulanmiyor cok sukur ama istahimda olmuyo yiyesim gelmiyo mecburen zorluyorum kendimi hersey tatsiz suyun tadi bile bir tuhaf sizce normal mi boyle olan var mi? Iyice kafami kurcalamaya basladi

Canim ben de öyleydim.. şükür hic bulanti kusmam olmadi ama herseyden tiksinmistim.. en sevdigim sey cikolatayi bile 3 ay yiyemedim. Ilk 3 ay sadece makarna ve mandalina yedim. Kilo almak şöyle dursun üstüne 4 kilo verdim ilk 3 ayda.. sonrasinda hic bi sikintim kalmadi ama.elhamdullilah.. 3 aydan sonra hersey yoluna girdi..

Evet bende cok seviyordum cikolatayi da yemek istemiyorum diger hamilelerden farkli hissettim kendimi bende niye boyle diye tesekkur ederim insallah benim de oyle olur hayirlisi ile Allah saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin :)

Hayırlı olsun bebisin cnm ilk trimeserde istahsizlik normal sana yada bebeğe zararı yok aşırı değilse tabi elinden geldiğince yemeni aksatma ınş güzel bi gebelik yaşarsın ve sağlıkla gelir bebisin

Hayırlı olsun bebisin cnm ilk trimeserde istahsizlik normal sana yada bebeğe zararı yok aşırı değilse tabi elinden geldiğince yemeni aksatma ınş güzel bi gebelik yaşarsın ve sağlıkla gelir bebisin
Amin amin cok tesekkur ederim Allah sizide bebeginize kavustursun insallah:) anladim normal olmasi sevindirici yinede yemeye zorluyorum kendimi

Çok normal canım bende öyleydim 12+5 olduk yeni yeni açılıyo iştahım daha tam yok ama önceye göre daha iyi yiyebilyorm, benm bulantı kusmamda oldu 7 haftalıkken başladı yenice bitti, Allah hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin canım sağsalim kucağna alırsın yavrunu İnsaAllah

Yani gayet norml canim. Bnde iki ay adam gibi heslenmedm sonradan basladim beslenmeye falan

Anladim insallah rahatladim bu hususta cok tesekkur ederim cevabiniz ve dualariniz icin Allah sizide yavrunuza kavustursun insallah saglikli sihhatli

Yani gayet norml canim. Bnde iki ay adam gibi heslenmedm sonradan basladim beslenmeye falan
Bulanmamak guzelde yiyememek cok kotu birde sorumlu hissediyorum kendimi zorliyorum ama anladim buda hamilelikte olagan birseymis tesekkur ederim

Çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım.kimisi yiyeceklere aşerir.kimide tam tersi iştahsız kalır.cpk normal. Canım.hersey yolunda merak etme...

Çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım.kimisi yiyeceklere aşerir.kimide tam tersi iştahsız kalır.cpk normal. Canım.hersey yolunda merak etme...
Insallah tesekkur ederim inanin rahatladim kafami kemirip duruyordu ben niye boyle oluyorum diye

Canım ben 11 hafalık gebeyim bende bulantı hiç yok ama aynı senin gibiyim aynı şeyleri yaşıyoruz 2 kile verdim bu durumdan dolayı

Ya bende de hic bulanti felan yok istahim da ayni eskisi gibi acaba bende mi bi sorun var.

Canim canini hic sikma cok normal kendini de sucmalama çünkü bebek ilk 3 ay annenin depolarından yiyor yani sen yemesen de depolarindan besleniyor bana midem bulan tim olunca doktor demişti ki sen bi nohut bile yesen o alacağını alıyor merak etme diye. Bugünler geçici sonra bi iştahın açılacak ki kendini durdurmak icin ugrasacaksin inşallah

Bu cok iyi depolardan gitmesi ve sonra vucut ihtiyac duyuyor istah aciliyor insallah bu surecin normal olmasi beni rahatlatti cunku insan bir can tasiyor ve kendini her hususta sorumlu hissediyor. Bunun bir sorun olmamasi guzel demekki her insan bulanmiyor ve her insan istahli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…