Kizlar bisey soracagim

Bulanti olmamasi guzel senin istahinin ayni olmasida guzelmis :)

Ay ne bilim herkeste bulanti olunca ben de kendimden suphe ettim daha kalp atisini felan da duymadim da ondan acaba bisey mi oldu bebege diye korkuyorm benim cok nadir bazen oluyo bulanti

Bende ayniym canım 8 hafta içindeyim 3 haftadır böyle ve halsizlik uyku sinir psikolojim bozuldu resmen bide sigarayı bırakınca sanırım tavan yaptı yemek türü görmek yemek kokusunu almak istemiyorum hiç bişimi güzel kokmaz ya

Ay ne bilim herkeste bulanti olunca ben de kendimden suphe ettim daha kalp atisini felan da duymadim da ondan acaba bisey mi oldu bebege diye korkuyorm benim cok nadir bazen oluyo bulanti
Aynen bende henuz gitmedim kalp atisi icin ve bulanmiyorum arada geliyo ama hic kusmadim oyle geciyor normalmis bu durumlar insallah bir sorun yoktur kisiden kisiye degisiyor ya ben yarin doktora gitmeyi dusunuyorum insallah guzel haberler alirim sende insallah guzel haberler alirsin canim

Aynen ya herseymi zor gelir insana ve de lezzetsiz suyun bir tadi varmis megersem ben hamilelikte anladim su bile lezzetsiz en az 8 bardak icmeye calisiyorum dun 6 icebildim yok olmuyo neyseki gecici imis ilk 3 ay sabir :)

Insallah canim senin SAT ne zaman

Aynen ya herseymi zor gelir insana ve de lezzetsiz suyun bir tadi varmis megersem ben hamilelikte anladim su bile lezzetsiz en az 8 bardak icmeye calisiyorum dun 6 icebildim yok olmuyo neyseki gecici imis ilk 3 ay sabir :)
Evet hayirlisiyla bi doldursak 3 ayı rahatlariz bu arada hayırlı olsun sağlıkla sorunsuz kucagina alırsın inşallah bz 4+6 da görmüştük keseyi ve bebegi 6 +1 de de kalp atışıni duyduk ☺

Evet hayirlisiyla bi doldursak 3 ayı rahatlariz bu arada hayırlı olsun sağlıkla sorunsuz kucagina alırsın inşallah bz 4+6 da görmüştük keseyi ve bebegi 6 +1 de de kalp atışıni duyduk ☺
Ne guzeel insallah bizde duyariz en kisa zamanda amin sizede Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin :)

Adet tarihine gore mi 6+1 de duymustunuz . Ben suan 6+1im ama cok tedirginim ya ilk gebeligimde duyamamistm kalp atisini suan gitmeye bile korkuyorum

Ne guzeel insallah bizde duyariz en kisa zamanda amin sizede Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin :)
Amin cnm cumlemize inşallah ... duyarsın inşallah Dr a gidene kadar bi korku oluo ister istemez ama kalp atışlarıni duyduğun an anlatılmaz yaşanması gerek çok güzel çok değişik heyecanlı tuhaf ya duygu seli ...☺ isteyen herkese nasip olsun inşallah

Adet tarihine gore mi 6+1 de duymustunuz . Ben suan 6+1im ama cok tedirginim ya ilk gebeligimde duyamamistm kalp atisini suan gitmeye bile korkuyorum
Yok canım adet tarihine göre deil geç dollenme dedi Dr ultrasona göre inşallah duyarsın cnm iyi düşün iyi olsun kötü şeyler düşünme getirme aklına ☺

Canim migde bulantilari genelde 6 haftadan sonra basliyor ve istahsiz olman cok normal vucut henuz gebelige alismaya calisiyor ilk baslarda tiksinme istahsizlik cok normal ilk 3 ay sonra istesende duramazssin yemege istegin olacak bende ilk 3 ay hic bisey yiyemiyordum sonra istahim acilmisti 50 kiloyla hamile kalmistim 20 kilo aldim doguma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…