- Konu Sahibi bendegilim
-
Sözlüyüz ama bu ggenede bilmemesi gereken bişeydi :/
çok saygısızsınız
işte bu durum "saygı" kavramının size yaşatılmamış, öğretilmemiş olmasından kaynaklanıyor.
Sephoraa nin yazdığı şeylerde hiçbi hakaret kötü söz yok gayet mantıklı bişey yazmış bu söylediğiniz gerçekten saygısızlık. Bişey yazmiycaktim ama kadının gözünde suan hem evlenmek için birlikte oldu hem evlenmek için kapanicak oldun öyle kalacaksın bunu duzeltemezsin. Konu değil ama kapanicam son kez içtim son kez şunu yaptıM bunu yaptım gibi şeyler bana çok yanlış geliyor niyeti olan insan böyle yapmıyor benim görüşüm.
usenmedim tum ama tum yorumlari okudum.
23 yasindaki bir ergen gibi davraniyorsun once davranislarini duzelt..bu nedir yaisine gelen yorumlara hayhay isine gelmeyenlere ates puskur..ozaman konu acmayacaksin..actiysa gelen elestirilere insan gibi cvp vereceksin.
bukadar insan gorus bildirmis.
ayrica bu is olmaz..sen bu isin ustune soguk bi bardak su ic..
aynisi cok yakinimin basina geldi,ki kv adayi dindar filanda degildi.
her yorumu okuduysanız o sözün kendi aramızda olduğunu ve ailelerin bildiğinide atlamamışsınızdır umarım.hani annesi ile 1 defa telde konuşmuştun? nsaıl sözlü oluyorsunu o zaman anlamadım. bilmemesi gereken birşeyse yazmayacaktın o zaman şimdi mecbur sırrını paylaşmış oldun kendi elinle.
1. aynı şehirde değiliz.Ayni sehirdesiniz.telefon var en kotu
Mektup nedir hadi yazdin diyelim..en ozelsirlari necedaret yazipeline verdiniz.
şimdide dinemi bağlıyoruz ?hem namaz kılıyorsun hem de başka şeyler yaşıyorsun
kafanda çelişkiler yok mu? sadecemerak ettiğimden
kınayamam hakkım değil de
cidden bu çelişki yorar yaw
yoo dine bağlamadım sendeki durumu sordumşimdide dinemi bağlıyoruz ?
günahta benim sevapta canım benim. al çelişkine cevap :)
siz hemen egoya bağlamışsınız benceşimdide dinemi bağlıyoruz ?
günahta benim sevapta canım benim. al çelişkine cevap :)
Daha sonraki yorumları okudum ama nasıl sözlü olunup da ailelerin tanışmasını bırak sen onun ailesi ile, o senin ailenle tanışmamış anlamadım. Ciddiyetsiz heves uğruna yürüyen bir ilişki. Olay resmiyete falan dökülmemiş siz kendi çapınızda takılıyorsunuz. Mektubun bulunması da buna tuz biber olmuş. Bence zor bir durum sevgilin ancak bu durumdan seni kurtarıp suçu üstüne alabilir. Bir de kapanmayı düşünüyorum yazmışsınız, başkası için değil kendiniz için bu ibadeti gerçekleştirin, gerçekten örtünmeyi kafasına koyan evlenmeyi falan beklemez zaten başka türlü yaşamaya karşı koyamadığı için o inanca eriştiği zaman zaten örtünür. Kayınvalide adayı da hani kapanacaktı bu kız dememeli. Herkesin kendi yaşamıdır, bu konuda sizden beklentisi bile olmamalı.her yorumu okuduysanız o sözün kendi aramızda olduğunu ve ailelerin bildiğinide atlamamışsınızdır umarım.
yoo dine bağlamadım sendeki durumu sordum
ben çok mu mükemmelim
siz hemen egoya bağlamışsınız bence
neyse kolay gelsin....
yargılamadığımı özellikle belirttim en ilkinde ama anlaşılamamışkimse mükemmel değil. kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.
ve kimsenin böyle bişi yaşamıcağı gibi bi durumda yok.
Kapanmayı dinin adına mı yok ise erkek arkadaşın adına mı istiyorsun?
Annesi görmüş bu ne demiş okumuş ve dindar ki aşırı dindarsa vay haline oğlumu kandırıyorlara gitmiştir durum.
Konuyu asla açmayın ısıtmayın size laf geleceğini direk muhattap olacağını sanmam. Olmamış gibi davranın ha laf ederse tek değildim oğlunda vardı o okudukların da de gitsin benim yapım bu seni bilmem susarmısın
benim ailem tanıyo bunu nerden çıkarttınız ?Daha sonraki yorumları okudum ama nasıl sözlü olunup da ailelerin tanışmasını bırak sen onun ailesi ile, o senin ailenle tanışmamış anlamadım. Ciddiyetsiz heves uğruna yürüyen bir ilişki. Olay resmiyete falan dökülmemiş siz kendi çapınızda takılıyorsunuz. Mektubun bulunması da buna tuz biber olmuş. Bence zor bir durum sevgilin ancak bu durumdan seni kurtarıp suçu üstüne alabilir. Bir de kapanmayı düşünüyorum yazmışsınız, başkası için değil kendiniz için bu ibadeti gerçekleştirin, gerçekten örtünmeyi kafasına koyan evlenmeyi falan beklemez zaten başka türlü yaşamaya karşı koyamadığı için o inanca eriştiği zaman zaten örtünür. Kayınvalide adayı da hani kapanacaktı bu kız dememeli. Herkesin kendi yaşamıdır, bu konuda sizden beklentisi bile olmamalı.
kapanmayı kendi adıma istiyorum. bi başkası için değil.
ama bende ben bişi bilmiomuş gibi yapıcam. bana laf söylersede susmam zaten.
Siz sanırım yeni ergen birisiniz. Erkek arkadaşınız da okula gittiğine göre filan. Konuşmalarınız cevaplarınız bunu gösteriyor. Farklı şehirlerdesiniz, annesiyle bir kere ancak tel de görüştünüz ama sözlüsünüz ya aranızda laf için sözlüyüz dediniz diye sözlüyüz demeyin lütfen söz dediğiniz şey aileler tanışır resmiyet olur yüzükler takılır o zaman söz olur. Ayrıca bir kere telde konuştuğun kişi hakkında mektupta neden birşeyler yazma gereği duydun tanımadığın insanlar hakkında yorum yaptın bir de alkol filan mektupta ne alaka ayrıca artık mektup mu kaldı yahu orası da ayrı saçma mail, mesajlaşma, cep telefonu ne güne duruyor? mantık dışı..
benim ailem tanıyo bunu nerden çıkarttınız ?
ben ailesiyle tanışmadım sadece bu yaza saklamıştık..
kapanma konusunda aklım basıyo merak etmeyin. kimsenin aklıyla yoluyla iş yapmam bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?