- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi bendegilim
-
Ayrılmadık. Annesi öğrendi. Ne alaka ?
Ben annemle çok iyi anlaşırım. Herşeyimi anlatırım usülünce. Ama benim annem bi günlük olur bi kağıt olur genede okur. Sadece sorar diretmez. Bende anlatırım susar.Umarım almışsındır akılı...
Bak yukarda yazdım, bu yetişme tarzıyla alakalı. Benim ailem benim özelime saygı duyardı, duyuyor. Ben de ileride çocuğumun özeline saygı duyarım. Yalan değil yani. Sana göre çok ütopik olabilir ama inan böyle aileler, böyle anneler var.
Ayrıcaaa erkek annesi diye sürekli belirtmen çok çirkin. Anneliğin erkeği kızı olmaz. Anne annedir. Önce bunu o güzel kafan sok.
Amin. Sende.Eski konuları okudum geldim, bence de ne alaka. Ayrılmamak için nasıl olsa hiç bir çabadan kaçınmıyormuşssunuz zaten, annesinin öğrenmesi falan bittiğinizin resmi değil, merak etmeyin bir iki saatlik yalvarmaya falan bakar sorunun çözülmesi, mutluluklar. Başka derdiniz olmasın, kendinize iyi bakın.
Var var. Gerçekden çok güzel yorumlamışsın kafam taş düşmüş gibi oldum. Saolasın valla yaSevgilinizin annesi ayıp etmiş ama şu an konu bu değil sonuçta siz gidip "ne hakla benim ona yazdığım mektubu okursun?" diyebilcek bir durumda değilsiniz. Dolayısıyla kadın sizin özelinizi öğrendi. Bu öyle bir olay ki dindar kadın için " bayağı, hafif , dinine uzak, bundan aile kadını olmaz" fikirlerine sebep olabilir. İş sevgilinize düşüyor. Alacak ailesini karşısına alacak ve aşkına sahip çıkacak. Ciddi adım atmadığı hergün sizn aleyhinize. Annesinin gözünde günden güne düşersiniz. Çünkü " kendiyle evlenme niyeti olmayan oğlumu 'kafalamak' için beraber olmuş " imajında olursunuz. Size saygı duymaz. Umarım sevgilinizin evlilik niyeti vardır?
Evet eğer sana özel bir şeyi okuyorsa ne sana güveniyor ne de saygı duyuyor.Ben annemle çok iyi anlaşırım. Herşeyimi anlatırım usülünce. Ama benim annem bi günlük olur bi kağıt olur genede okur. Sadece sorar diretmez. Bende anlatırım susar.
Ee benim annemde böyle. Ozaman benim annem bildiği halde okuduğu için saygısızmı ? Benim özelime saygı duymayıp bana güvenmiyormu ?
Erkek arkadaşımın annesi okuduysa okudu gidiyim kadınımı taşlayım özelimi okudun die. Evet anne annedir ama her anne aynı değildir.
Bak işte annem hakkındaki açıklamama yapılan yoruma ben çıkışırım.Evet eğer sana özel bir şeyi okuyorsa ne sana güveniyor ne de saygı duyuyor.
Her anne bir değildir ama erkek annesi kız annesi diye ayrılmaz. Anlayışlı anne ve anlayışlı olmayan anne, saygılı anne saygılı olmayan anne vb. şekillerde ayrıştırabiliriz. Ama erkek annesi, kız annesi ı ıh olmaz, çok yanlış.
E madem bu kadar basit çözümü neden öldüm bittim diye konu açıyorsun?Bak işte annem hakkındaki açıklamama yapılan yoruma ben çıkışırım.
Okuyo evet. Sakız fallarımıda okuyo. Ama benim gece eve geç gelmeme, sigarama, içkime, erkek arkadaşım olmasınada asla kötü yorum yapmadı. Bende bi hadsizlik yapmadım zaten ona karşı. Klasik ebeveyn sözüdür ama " biz sana güveniyoruzda ortam kötü " dediler hep. Evet haklılardıda.
Hadi kız erkek annesi diye ayırmayım. Kadın anlayışsız şu yaşımızda 50 yaşındaki kadına ders vercek halimiz yok. İş erkek arkadaşımda. Savuncak evlenicez dicek bitcek. Konu neydi ne oldu Allah aşkına ya.
Saflık işte denize düşen sizin gibilere işte :) iyi gecelerrrE madem bu kadar basit çözümü neden öldüm bittim diye konu açıyorsun?
Annene hakaret etmedim bir gerçeği dile getirdim sadece, kaldıtüramayacaksan konu açmayacaksın, bu kadar net.
Aman ben ne lafanlatmaya çalışıyorum. Hadi sana iyi geceler.
Saflık işte denize düşen sizin gibilere işte :) iyi gecelerrr
Ayni sehirdesiniz.telefon var en kotuSözlüyüz ama bu ggenede bilmemesi gereken bişeydi :/
Sephoraa nin yazdığı şeylerde hiçbi hakaret kötü söz yok gayet mantıklı bişey yazmış bu söylediğiniz gerçekten saygısızlık. Bişey yazmiycaktim ama kadının gözünde suan hem evlenmek için birlikte oldu hem evlenmek için kapanicak oldun öyle kalacaksın bunu duzeltemezsin. Konu değil ama kapanicam son kez içtim son kez şunu yaptıM bunu yaptım gibi şeyler bana çok yanlış geliyor niyeti olan insan böyle yapmıyor benim görüşüm.Saflık işte denize düşen sizin gibilere işte :) iyi gecelerrr
Saflık işte denize düşen sizin gibilere işte :) iyi gecelerrr
Bence ayrıl kurtul hem utanç duymaktan hem de zoraki kapatılmaktan hem de hem de baskıcı bir ailedenRezillik tam rezillik
Erkek arkadaşımın annesi aramızda geçen şeyi öğrendi. Aylar önce mektup tarzında bişi yazmıştım. İçindede onlardan bahsetmiştim. Safımda okula gitmeden önce bunu yatağın altına düşürmüş. Anneside bugün bulmuş o kağıdı. Aramış bizimkine saymış sövmüş.
Daha kadınla tanışmıyorum sadece bi kez tlfnda knuşmuştum. Artk yüzüne bakamam zaten. Nasıl gönlünü alırız nasıl anlatırız.
Bide çok dindar bi kadın. Alkol falanda yazıyodu kağıtta. Benden için hani kapanıcaktı demiş. Sizce ne yapmalı nasıl davranmalı ya ??
O kıza nasıl guvenecek ben guvenemem aklımda soru işareti hep olur herkesin olur bence kolay bir şey değil.madem birlikte olmuşsunuz gerçek bir dindar gibi davranısın ve 'o kızı bırakma' desin. dindarlığı özde mi sözde mi görelim.
Birliktelik oldu işte :/ mektuptada kısaca yazmıştım mal gibi
Ya hani evlenince yaşanılcak bişi. Kısaca bahsetmiştim öyle detaylı ayıp sayıp şekilde değil ama kadın anlamış :/
Ben kapanmayı istiorum. O sorun değil zatende. O anladığı konuyla ilgili napılabilir ?
hem namaz kılıyorsun hem de başka şeyler yaşıyorsunBaşkası bulsa sorun olmazdı belki ama annesi bide çok dindar bi kadın. Kızın günahına girdin falan demiş çocuğada :/
Kapanma konusuna gelince ben zaten istiyorum ama henüz hakkını veremem korkusuyla bi adım atamıyorum. Sadece namazım var. Alkolü falanda okuyunca kadın bumu kapancak demiş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?