KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

Sürecin hızlanması çok zor. Okuluna 1 sene var çnkü. Ama ben hiçbişi demiyim ya annesinin gönlünü kendi alsın :/ bende kadınla istemede tanışırım artk
Ya ailene falan söylerse kadın o zamanda..ne biliyim birden aklıma geliverdi..

Çok haklısınız okunmaz ama bi kağıt parçası oğluda kaç aydır evde yok. Bulunca tak die anlamış bize ait olduğunu tek büyük oğlu o çnkü. Ama ben şimdi kadının karşısına çıkıpta bizim özelimiz diyemem işte. Gerçi yorumlara göre ben çıkmıcam karşısına artk ama nblim. Kendi annem bulmuş gibi üzüldüm ya

Ya benim aklim niye hep üçkağıtçılığa çalışıyor. Acaba sevgiliniz sizle yalandan ayrilsa da sonradan 1 yil sonra annesine "yeni birini buldum cok seviyorum cok iyi kiz" diye sizi tanıştirsa nasilsa yuz yuze görüşülmemiş isminizi bile unutur kadin 1 yilda yeniden tanisirsiniz iste nolcak

Ben boyle bi insan degildim şartlar mecbur birakti

Sabah işe gidicekken gecenin bu saatinde senaryo yazıcak değilim. Olduki paylaşıorum ister istemezde çekiniyorum ve haliyle akıl istiyorum.

Senaryo yazdin demedim .. boyle bisey varsa dedim panik gereksiz
Kaç yasindasiniz bilmiyorum ama sozlum dedigin cocugun 15 yasinda ,annesine yaramazlik yaparken yakalanmiş veletten bir farki yok .. olayi bukadar dallandirip ,buyutup ,hesap vermeler , sana kadar yetistirmeler .. 15 yasinda cocugun yapacagi seyler belkide yapmayacagi
Yakalanmak hoş bisey olmamis ama olgun bir erkek olsa işine bu kadar mudahale ettirmez ,hesap vermeye ugrasmazdi yada sana bu derece yansitmadan kendi halleder konuyu buyutmeden kapatmaya calisirdi ...

yapcak bişey yok bunun da vardır bi nedeni. neticede onca kağıt arasından o düşüyor ve görmesi gereken neredeyse son kişi görüyor.. tesadüfler tesadüfü değildir.

siz bilmiyor gibi yapın, yav he he modunda olun bundan sonra, zor ama takılmamaya calısın

senin sözlün nasıl bir karakter, önemli olan tek şey bu.
ailesiyle bir süre görüşmemeye çalış ve asla bu konu hakkında konuşma, sonra her sey unutulur
Benim sözlüm kendisine inandırcak güvendircek bi insan. Adam akıllı dobra dobra konuşurda. Bahaneye falan sığınmaz. Ben dedim acaba üçkağıtmı yapsak diyede olan oldu çocukmuyuz zaten evlenicez bekleyelim yumuşamasını dedi.

Kadın ve erkek arasında tabii ki çok özel konular geçebilir bu çok doğaldır.. Siz sevgilisiniz cinsellik konuşmanız abes değil. Kimseden utanmana gerek yok.. Asıl ayıp o kadının yaptığı. Baktı özel bir mektup hemen okumayı bırakmalıydı. Bide utanmadan oğlunu arayıp bağırmış.

23 yaşındayız belirtiyim. Bugün kötü bi gün yaşadık oda birden annemi aradınmı die sorunca ben direttim noldu noldu die. Anlattı haliyle. Tek başına adım atması olmazdı heralde bana yetiştircek beraber adım atcaz. O ne söylemesi gerektiğinide bilio. Ama ben napcağımı bilmiorum sıkıntı orda.

Olay sadece haber vermesi degil konu detaylarida dikkatimi cekti oyuzden boyle bir kanıya vardım rahatlikla .. senin bileceğin iş tabiii

O kağıda ne yazdığımı tam hatırlamıyorum ama hiçte zorlanılmış gibide yazılmadı galiba. Ama diğer söylediklerin çok mantıklı saol cnm valla. Ben kafamda şimdi şimdi topluyorum.

Yok beee tamam yüzyüze görmedi ama resmini gördü. Valla çok hain bi plan aslında olası bişi. Du ben bunu bi düşünüyüm :) olurmu kız öyle kadın oğlunu parçalar nasıl bıraktın die bu seferde

İçeriği evlenince yaşanılcak bişi işte canım
İş erkek arkadaşınıza düşüyor. O sizin arkanızda durursa, dik bir duruş sergilerse ailesinin karşısında bir şeycik olmaz. Neyse düşünmemeye çalışın. Siz de müstakbel kayınvalidenize karşı saygılı ama mağrur davranın derim.
Şunu unutmayın okuması onun ayıbı. Problemi yaratan, hatalı siz değilsiniz o.

Erkek arkadaşım durur dururda yazık ya onun tek başına bişi yapmasını gönlüm El vermio ya. Gerçi ben atılırsam ben kötü olurum gibi. Ne berbat bi durum ya :/

Ailesini tanımadan nasıl sözlendiniz? Annesi sizi hiç görmemiş.
Bu konularda biraz cahilim ama bu söz dediğimiz şey kız istemeden sonra olmuyor muydu?
Aile arası bi söz değil kendi aramızda ama onunda benimde ailem bilio ve benim ailem tanıo. Hatta Annesi nişanı şöyle yapalım bunu çağırıcam die yol gösterio.

ne tuhaf...
aranızda nikah olsaydi bu sefer iki kisinin cinselligine burun sokan, soz soylemeye hak goren insanlar "cocuk yapın" derlerdi.
demek ki yasadıklarınız yetiskin bireyler icin sakıncalı seyler degil.
annesinin saglıklı oglu icin eroinmanmıs gibi verdigi tepki de cok anlamsız.

yapılması gerekenler: siz bu konuyu unutacaksınız,
mustakbel kv.niz ne dusunurse dusunsun.
oglu da annesine bu konuda soz hakkı dusmedigini belirtecek, konuyu kapatacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…