- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi bendegilim
-
pardonda anneye neden kızılıyor okudu dıye?
bende anne olsam alır okurum...
12 yaşında çocuk değl bunlar, yetişkin insanlar.pardonda anneye neden kızılıyor okudu dıye?
bende anne olsam alır okurum...
yetıskın olabılır... ama o bır anne.. hadı oglu mektup bırakıp evden kaçtı sandı kadın...ne malummm...Yetişkin bir insanın, 23 yaşında, özel yazışmasından bahsediliyor.
Hangi hakla okuyorsunuz merak ettim gerçekten?
Benim sözlüm kendisine inandırcak güvendircek bi insan. Adam akıllı dobra dobra konuşurda. Bahaneye falan sığınmaz. Ben dedim acaba üçkağıtmı yapsak diyede olan oldu çocukmuyuz zaten evlenicez bekleyelim yumuşamasını dedi.
demınkı yazım sızın içinde geçerli..sonuna kadarda arkasındayım12 yaşında çocuk değl bunlar, yetişkin insanlar.
yetıskın olabılır... ama o bır anne.. hadı oglu mektup bırakıp evden kaçtı sandı kadın...ne malummm...
bu zamanda hıc gazete haber fıln bakmıyormusun ne mektuplar bırakıp kaçan çocukları...bır anne ıcın 23 yas hala çocuktur helekı evlenmeyip okula gıdıyorsa???
Üniversite için başka şehirde olan bir çocuğun evden kaçtığını sanmaz annesi.yetıskın olabılır... ama o bır anne.. hadı oglu mektup bırakıp evden kaçtı sandı kadın...ne malummm...
bu zamanda hıc gazete haber fıln bakmıyormusun ne mektuplar bırakıp kaçan çocukları...bır anne ıcın 23 yas hala çocuktur helekı evlenmeyip okula gıdıyorsa???
yetıskın olabılır... ama o bır anne.. hadı oglu mektup bırakıp evden kaçtı sandı kadın...ne malummm...
Kimse kırılsın istemiyorum ama ben.ne tuhaf...
aranızda nikah olsaydi bu sefer iki kisinin cinselligine burun sokan, soz soylemeye hak goren insanlar "cocuk yapın" derlerdi.
demek ki yasadıklarınız yetiskin bireyler icin sakıncalı seyler degil.
annesinin saglıklı oglu icin eroinmanmıs gibi verdigi tepki de cok anlamsız.
yapılması gerekenler: siz bu konuyu unutacaksınız,
mustakbel kv.niz ne dusunurse dusunsun.
oglu da annesine bu konuda soz hakkı dusmedigini belirtecek, konuyu kapatacak.
valla ben ne polıs okulunda okuyanları nede avukat olmuşların evden mektup yazarak ayrıldığını gördüm (gerek haber gerek reelde)Başka şehirde polislik okuyan 23 yaşında bir insan mı evden kaçıyor?
Haklı çıkmak için absürtleşmeye gerek var mı?
23 yaşında insan evden kaçmaz ayrıca, ayrılır. Hayır bizim toplumda öyle değil kocaya kaçıyor? derseniz de kişi erkek.
İlk satırından belli olur özel bir konuşma olduğu. Okumaya devam eden insan değil anne peygamber de olsa terbiyesizdir.
Özür dilemesi gereken de odur.
kaçma kelımesını yıne düzeltiyorum ayrıldı farzedelım...Üniversite için başka şehirde olan bir çocuğun evden kaçtığını sanmaz annesi.
Velev ki evi terketti (kaçmak saçma) diyelim yine yetişkin bir birey kendi kararlarını alabilir.
evlenince yaşanılcak şeyi mi yaşadınız? bunu mu anlattınız mektupta?Ya hani evlenince yaşanılcak bişi. Kısaca bahsetmiştim öyle detaylı ayıp sayıp şekilde değil ama kadın anlamış :/
Ben kapanmayı istiorum. O sorun değil zatende. O anladığı konuyla ilgili napılabilir ?
ıkıncı cümlene anlam veremedim...varsayımlarla hareket etmıyoruzkaçacagı mektubu yatagın altında tozlu bir sekilde mi bırakır?
oyle yapıyorsa bile 1degil 2kez dusunurum, anne olarak nerde hata yaptım diye...
valla ben ne polıs okulunda okuyanları nede avukat olmuşların evden mektup yazarak ayrıldığını gördüm (gerek haber gerek reelde)
kaçma kelımesınıde cımbızlamana gerek yok ayrıldı dıye duzeltebılrıım..
halada tezımın arkasındayım...
ilk satırdanda bellı olsa okunur...anne bıle olsan okursun...(ıstısnalarda kaıdeyı bozmaz)
Burası Bdv ne diye açıcaktım konularımı ? İyimde akıl almaya ihtiyacım yok sonuçta. Olumsuz şeyler hayatın her halinde olduğu gibi çıkıyo işte karşımıza. Ama ben sadece çıkan olumsuzlukları anlattım nasıl affettirdiğini değil. Lütfen benim emek verdiğim ilişkime laf etmeyin.Bütün konularınızı okudum. Hepsi sözlünüzün hatası nedeniyle açılmış neredeyse ama siz sürekli onu övüyor ve haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Evlenme kararı ve sorumluluğu alma yaşına gelmiş bir insan annesine nasıl sevgilisinin özel mektubu hakkında hesap verebiliyor? Bunu size nasıl yansıtabiliyor? Utanmadan bir insan sizin için nasıl''Bu mu kapanacak?'' diyebiliyor?
Felaket bir ilişki. Özellikle yazıyorum çünkü olumsuzlukları unutmaya meyillisiniz belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?