KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

Yetişkin bir insanın, 23 yaşında, özel yazışmasından bahsediliyor.

Hangi hakla okuyorsunuz merak ettim gerçekten?
yetıskın olabılır... ama o bır anne.. hadı oglu mektup bırakıp evden kaçtı sandı kadın...ne malummm...

bu zamanda hıc gazete haber fıln bakmıyormusun ne mektuplar bırakıp kaçan çocukları...bır anne ıcın 23 yas hala çocuktur helekı evlenmeyip okula gıdıyorsa???

Bütün konularınızı okudum. Hepsi sözlünüzün hatası nedeniyle açılmış neredeyse ama siz sürekli onu övüyor ve haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Evlenme kararı ve sorumluluğu alma yaşına gelmiş bir insan annesine nasıl sevgilisinin özel mektubu hakkında hesap verebiliyor? Bunu size nasıl yansıtabiliyor? Utanmadan bir insan sizin için nasıl''Bu mu kapanacak?'' diyebiliyor?

Felaket bir ilişki. Özellikle yazıyorum çünkü olumsuzlukları unutmaya meyillisiniz belli ki.

Başka şehirde polislik okuyan 23 yaşında bir insan mı evden kaçıyor?

Haklı çıkmak için absürtleşmeye gerek var mı?

23 yaşında insan evden kaçmaz ayrıca, ayrılır. Hayır bizim toplumda öyle değil kocaya kaçıyor? derseniz de kişi erkek.

İlk satırından belli olur özel bir konuşma olduğu. Okumaya devam eden insan değil anne peygamber de olsa terbiyesizdir.

Özür dilemesi gereken de odur.

Mektup devrinin kapanıp,telefonda mesaj döneminin açıldığını sanıyordum.

Üniversite için başka şehirde olan bir çocuğun evden kaçtığını sanmaz annesi.
Velev ki evi terketti (kaçmak saçma) diyelim yine yetişkin bir birey kendi kararlarını alabilir.

kaçacagı mektubu yatagın altında tozlu bir sekilde mi bırakır?

oyle yapıyorsa bile 1degil 2kez dusunurum, anne olarak nerde hata yaptım diye...

Kimse kırılsın istemiyorum ama ben.

Bisey diycem profilindede sözlü yaziyor burdada sozlun olarak konusuluyor ben mi yanlis anladim annesiyle tanismadan soz nasil oldu ? Telefonda olacak degil heralde
Yoksa kendi aranizda yuzuk mu taktiniz

valla ben ne polıs okulunda okuyanları nede avukat olmuşların evden mektup yazarak ayrıldığını gördüm (gerek haber gerek reelde)

kaçma kelımesınıde cımbızlamana gerek yok ayrıldı dıye duzeltebılrıım..

halada tezımın arkasındayım...

ilk satırdanda bellı olsa okunur...anne bıle olsan okursun...(ıstısnalarda kaıdeyı bozmaz)

Üniversite için başka şehirde olan bir çocuğun evden kaçtığını sanmaz annesi.
Velev ki evi terketti (kaçmak saçma) diyelim yine yetişkin bir birey kendi kararlarını alabilir.
kaçma kelımesını yıne düzeltiyorum ayrıldı farzedelım...

sız benım baktığım ''anne'' acısından bakmıyorsunuz...

evlenince yaşanılcak şeyi mi yaşadınız? bunu mu anlattınız mektupta?

kaçacagı mektubu yatagın altında tozlu bir sekilde mi bırakır?

oyle yapıyorsa bile 1degil 2kez dusunurum, anne olarak nerde hata yaptım diye...
ıkıncı cümlene anlam veremedim...varsayımlarla hareket etmıyoruz

Hanımefendi savunduğunuz şey en basitinden suç. İki kişinin özel yazışmalarını okumak suç.

Anneyse anne. Ona ne oğlunun özel hayatından? Evden ayrılma mektubu olma ihtimali mi var? Kadın oğlundan habersiz mi o sırada, yatağın altına düşen kağıdı veda mektubu sandı? Resmen alakasız bir şeyden bahsediyorsunuz.

Çocuk bonzai çekip çekip eve baygın döndü de, torbacısıyla mesajını mı okuyor?

İlk cümleniz için ise söyleyebileceğim tek şey şu, benim annem de mektuplarımı okusa ben de ayrılırdım. Avukat olmuş bir insanın da evden ayrılması çok normal, ne işi var ailesiyle aynı evde?

Burası Bdv ne diye açıcaktım konularımı ? İyimde akıl almaya ihtiyacım yok sonuçta. Olumsuz şeyler hayatın her halinde olduğu gibi çıkıyo işte karşımıza. Ama ben sadece çıkan olumsuzlukları anlattım nasıl affettirdiğini değil. Lütfen benim emek verdiğim ilişkime laf etmeyin.
Burda konu bambaşka. Eski konular olsaydı derdim onları devam ettirirdim. Ben şimdi başka bişi için akıl istiyorum sadece. En kibarca şekliyle söyleyim; Haddinizi bilin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…