KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

kaçma kelımesını yıne düzeltiyorum ayrıldı farzedelım...

sız benım baktığım ''anne'' acısından bakmıyorsunuz...
Kimin açısında bakasanız bakın ortada bir yanlış var ve bu yanlışı yapan bir anne.
Ne olursa olsun yetişkin bir erkeğin mektubu okunmaz, okunmamalı. Hadi okudun diyelim açık açık söylenmemeli. Hadi söyledi diyelim o oğlan da annesine gekeni söyleyebilmeli. Onda da hata var.

bu mu kapanacak sözü gerçekten aşağılayıcı bir söz , 'bu ' nedir ya , evlenirsen felaket kaynanan var diyim yani işin zor
Ben gene iyi niyetli düşünüp sinirle söylemiş diyorum. Felaketsede estiği yerden gürler nede olsa uzak olucam :)

sızın verdıgınız polıs ornegıne ıstınaden avukat ornegını verdım.'.mektup olarak'

soyleıklerınıze katılmıyorum hıcbır sekılde..

bende mektup görsem açar okurum bu ney dıye...

kadında benım gıbı dusunmus ve yapmış...anneysen okursun...tabıkı kadında tesadüf sonucu açmış okumuş...

kaçma kelımesını yıne düzeltiyorum ayrıldı farzedelım...

sız benım baktığım ''anne'' acısından bakmıyorsunuz...

anne açısından ilk cumleden anlasılsa dahi detayları merakla takip ettiginiz yazısmanın cocuklarda etkisini bile egitimini almıs birinin agzından okumanızı bir "anne" icin tavsiye ederim...

ıkıncı cümlene anlam veremedim...varsayımlarla hareket etmıyoruz

sizin evden kacacagı varsayımınız gayet yerinde
ancak ne hikmetse "unutulmus" kagıt icin yazılanlar anlamsız.

haklı oldugunuzu varsayalım,
yine de yetiskin bir birey evden ayrılırken bıraktıgı veya intihar etmeyi dusunerek yazdıgı yazı ile sevgilisinden/bir kadından gelen mektup ile arasındaki farkı anlayamıyor iseniz; yerinizde olsam bu sefer 3kez dusunurum hatam nerede diye...

ben zaten oğluna soyledıgıne lafım yok okudu madem demeseymıs oğluna...

ama benım savunduğum o mektubu görmüş ve anne olarak merak edıp okuması...zaman kötü belkı o kadında benım gıbı dusunmustur..

Kendinizi koyun yerine. Sizin için çok özel ve çok mahrem olan bir şeyi anneniz okusaydı ne hissederiniz?

Ablalarım benim kağıdı bulduğu yer kızının odası. Erkek arkadaşım kız kardeşinin odasında yatıyo geldiğinde. Kadınında bulup okuması normal. Aklına büyük oğlu gelmemiştir bile bulduğunda. Kağıttada kocaman x kişiye aittir yazmadığı için okumuştur. Yetişkin aklı başında bi çocukda olsa anne annedir.

ben o farkı anlayacak kadar akıllıyım cok şükür..

ama bır kere acınca okur ınsan bende olsam bende okurum(kadının yerınde)

tabı oğluna soylemesınıde bende tasvıp etmedim..

Hanımefendi haddimi size aman da sevgilin ne kadar harikaymış, umarım çok mutlu olursunuz yazınca mı bilmiş olacağım?

Ben size ileride mutsuz olacağınız uyarısını yaptım, siz de yazdığım şeyleri ispatlar nitelikte bir mesaj yazdınız.

İyi akşamlar dilerim

Kendinizi koyun yerine. Sizin için çok özel ve çok mahrem olan bir şeyi anneniz okusaydı ne hissederiniz?
erkegın yerıne koyduğumda elbeettekı haklı bende ıstemem okusun annem....

ama kadının acısından bakarsak ben o anneyı haklı gördüm...

Anne olmak insana, çocuğu üzerinde her hakkı vermez.

Bugün yerdeki mektubu okuyan anne, yarın masanın üstünde unutulan telefondan mesajları da okur, hafif yüksek sesle konuşulan odanın kapısını da dinler.

İşte o zaman evdeki bireyi! evden ayrılmaya zorlarsınız.

Anneliği bu kadar abartmaya gerek yok, en nihayetinde herkes kendi çizdiği yoldan yürüyo..

Bisey diycem profilindede sözlü yaziyor burdada sozlun olarak konusuluyor ben mi yanlis anladim annesiyle tanismadan soz nasil oldu ? Telefonda olacak degil heralde
Yoksa kendi aranizda yuzuk mu taktiniz
Cnm sephorada aynı şeyi sormuştu. Ona yazdığım cvba bak. Herşeyi didiklersiniz esas cvbı atlarsınız pes

benım anlatmak ıstedıgımı bı sen anladın canım yaaa cok sagol....

O halde neden özel yazışma okunamaz, anne hatalı yazan mesajları beğendiniz? Bir de sadece bu tespit yazıyor mesajlarda. Aksini yazanları ise beğenmemişsiniz.

Dediğim gibi eleştiriler sevgilinize kayınca 180 derece döndünüz bence.

Esenlikler diliyorum size.

abartttıgım fılan yok...

yıne dıyorum kendını bılen anne ne masa ustundekı telı okur nede kapı dınler...

ama yerde görülen mektubu açar okur...cunku yerde görülmüş..

Saygılarımı sunarım Efemm

ben o farkı anlayacak kadar akıllıyım cok şükür..

ama bır kere acınca okur ınsan bende olsam bende okurum(kadının yerınde)

tabı oğluna soylemesınıde bende tasvıp etmedim..

karakter farkı...

kimisi hic eline almaz,
endiseleniyorsa once bir arar oglunun/kızının sesini duyar.
bir bagımlılık soz konusuysa bu kagıttan ogrenilmez, ilgili ebeveyn cocugunun hal ve hareketlerinden anlar.

kimisi yine de emin olmak ister,
acıp baktıgında "özel" bir yazısma oldugunu hatırlayıp devamını getirmeden mektubu bırakır.

kimisi de sizin yaptıgınız yapar.

ogluna soylenmesi ile sucu ortbas etme ihtiyacı duyup duymamakla alakalı bence.
yoksa yaptıgının dogru olduguna inanan bir annenin ogluyla konusması, kendi dusunceleri cercevesinde tutarlı bir davranıs olur, keza tepkileri de.

Sağlıcakla Efemm

erkegın yerıne koyduğumda elbeettekı haklı bende ıstemem okusun annem....

ama kadının acısından bakarsak ben o anneyı haklı gördüm...
Ben göremedim bir haklılık bu durumda. Davranış hoş değil. İnsan kendine yapılmasından hoşlanmayacağı bir şeyi çocuğu da olsa bir başkasına yapmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…