KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

Bu biraz dengesiz bir mesaj olmadı mı?

yazılarımdan karakterımın' ınsanların özeline karısıyor' anlamını çıkardınız sanıırım...
ben ne tel ne kapı dınleme vs yapmam uygunda bulmam..
zaten mektubu açıp okumasına kadar hak verıorum anneye..
daha sonrasına hak vermıyorum ben bununda altını çizerim

Ben baska konuda birsey demek istiyorum, kapanma konusunda. Siz kendiniz istiyorsaniz bunu yaparsiniz umarim, sevgilinizin annesi istiyor diye degil[/QUOTE]

Yapck biseyyok CNN.zaman...

Sakın yüzgöz olmayın kadınla, bilmiyo gibi davranın erkek arkadaşınızı da tembihleyin...
yüz bulamasın sormaya etmeye, ağır oturaklı davranırsınız tanışınca bir şey ima ederse de cevap vermeyin.
Başka çözümü yok gibi...umursamamak en iyisi
gizli kapaklı bir şeyler yaşıyorsanız neden ortada delil bırakıyorsunuz ki mektup yazmak ne demek
Ama bitmezsiniz bununla bitilecek bir şey değil tabii erkek arkadaşınızın karakter yapısına bağlı bu biraz da

Ben göremedim bir haklılık bu durumda. Davranış hoş değil. İnsan kendine yapılmasından hoşlanmayacağı bir şeyi çocuğu da olsa bir başkasına yapmamalı.
neden benım anlatmak ıstedıgımı anlamıyorsunuz??

ben erkegın yerınde olsam evet ıstemezdım alıp okumasını....

ama yerde tesadüf gooruln bı mektubu hangı anne okumaz?

Baskasinin ozeline burnunu sokup, hesap sormaya kalkanlara sinir oluyor. Benim annemde aynisini yapti.
Kızz anne bu yapmazmı. Ben doğmamıs bebeğimi simdiden kıskanıyorum. Bu annelik içgüdüsü elimde değil. Büyük konuşmak istemiyorum asla heleki evlenmeden bi kızla birsey yapsa kimbilir ne tepki verirdim. Anne sonuçta :) benim fikrim

bu fıkrı anlatama cabasındayım ama karşıt görüşler de başka düşünüyorlar..

Üzgünüm bunu buraya yazmak zorunda kaldim ama yeni konu nasil aciliyor. Bir turlu bulamadim. Bsna yardimci olabilir misiniz ?

Yeni konu aç diye bir kisim var ben mobilden girdiğim için gosteremiyorum ama eminim bilgisayardan giren arkadaşlar resimli yardimda bulunabilir. Bir derdim var a tiklayip oralara bakin "yeni konu aç" olacak

Ben okumam. Ha bu ne diye bakarım ne olduğunu anladığım an bırakırım. Hatta utanırım ben nasıl böyle bir şeyi okudum diye.

Ben kağıdı açıp okumasına bişi diyemem çnkü kızının yatağının altında bulmuş. Ha kaptırıp okumuş onada eyvallah.
Ama kalkıpta oğluna hesap sorması ?
Olay sıcağı sıcağına olduğu için tam kestiremiyodum çok üzüldüğümden.

Ama şimdi söyleyim bende öz düşüncemi. Okuduysan ve fazla meraklıysan bi erkek annesi olarak insan gibi sor konuş. Benden için ' bendegilimmi kapanıcak ' demek oldukça yersiz ki bu benim yaklaşımımdır.
Yetişkin insanlarız çok şükür benim elim ekmek tutuyo onunkide tutacak yakında. Bu şekilde sinirlenmesi patlaması anlık olarak normal ama bunun devamını getirip cepe alırsa esas ozaman sıkıntı.

birden bire mükemmel (!) sevgilisini yetistirenin haklı olabilecegini düsündü,
mustakbel kayınvalidesinin mukemmel anneligi (!) uzerinden savunulması gerektigine kanaat getirdi.

benim gordugum ise; tencere kapak.
Aynen tam tencere kapak. Eski konulara göz gezdirdim azıcık.
Konu istemediği bir yöne gidince de kaçtı sanırım konu sahibi.

Benim ailem.. Yıllarca günlüklerim orada burada gezdi, mektuplar eve geldi salonun orta köşesinde durdu okunsa kan çıkacak olaylar yazardı ama ailem bir kere bile eline almadı. Onlarda kendi özellerinin kurcalanmasını sevmez, kurcalamayıda. Buna güven diyoruz, aile içi güven. 26 yıllık ömrümde ben bunu gördüm, böyle yetiştim. Evet herkeste oku dürtüsü oluşabilir ama önemli olan dur demek, he kişi kendisi tanır evladını, sorunlu bi tipse okur ama ben erişkin bir insanın özelini okuyup ona çemkiremem açıkçası. Anne de olsam sen nasıl bu kızla bunu yaşadın gibi sevgilisini aşağılayan sözler sarfedemem. Hak değil bunlar. Sizi de yargılamıyorum sakın yanlış anlamayın. Hangi anne okumaz dediniz ya ona istinaden söyledim. :)

Ben bu ilişkinin sonucunun evlilikle bitmeyeceğini düşünüyorum. Şuana kadar bu tür hislerimde pek yanılmadığımı da söyleyeyim. Umarım bu defa yanılan ben olurum.
Nerden vardınız bu kanıya ? Bi kağıt parçasının bulunmasındanmı

Böyle bi tartışma olcağını düşünemeden bu kçük detay geç verildi. Hak verilmesi gerekirki burda mağdur benim anca basıyo kafa bazen
Hah kaçmamışsın iyi...m
Küçük detay geç verilmedi cicim, senin bakış açın birden değişti. Konunun başlarında savunduğun şey değil bu.

eleştiriye acıgım ama sızınkı tamamen ıstısnalar arasında...

helekı böyle bır ortamda genel olarak okuyanların sayısı coktur dıye tahmın edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…