Ayni evde durmak bunlara yol açmaz bence, biz eşimle coook fazla durduk dipdibe hatta tatillerimiz, arkadas buluşmalarimiz bile hep birliktedir yani ayri yapmayiz. Eşim evden de calisti ve ben de calismiyordum devamli birlikteydik en güzel zamanlarimizdi.

Amma AYNI evde AYRI vakit gecirmeyi bilmek lazim. Insanlar kendilerine vakit ayirmak icin illa esini evden gondermeye calisiyor mesela forumda cok gordum. Bizde o yok. Esim evdeyken de oyunumu oynarim yapmak istedigim baska seyleri yaparim kendi basima, eşim de saatlerce kod yazar bazen gidip birbirimizin başina ekşimeyiz. Arada laf atariz gecerken öperiz budur rahatsiz etmeyiz.
Burda bile bir ara şey vardi eşinle ilgilenmek yerine forumdasin demek ki mutsuzsun diye millet birbirine laf giydiriyodu. Eş evdeyken başka biseyle ugrasmak mutsuzluk alameti saniliyor cogu kadin tarafindan illa agzinin içine girmeli evde olunca. Sonra da yok nefes almak icin ayri tatil lazim, yok kafe arkadas...
Zaten herkes evde birbirine alan açsa kimse bogulup kendini nefes almaya disari atmaz veya esini evden göndermeye calişmaz.