2 yıl cocuk istedım tedavı ıle olunca şikayetmış gibi geliyor uzuluyorum. Ama fazlasıyla kötuledımevet çoook hemde çoook normal.
günde 18 saat uyuduğumu bilirim
Bır sorun olmasın da razıyım. Cok ıyı beslenemıyorum daBenim de düşük tansiyonlu bol bulantılı ve yarı baygın halde geçmişti gebeliğim.. çok zordu ama normal bi süreç yani.. her bünye farklı.. hatta aynı annede 1.gebelikle 2.gebelik de çok farklı olabiliyo.. o yüzden tedirgin olmayın.. tam bol bol uyuyup dinlenme zamanlarınız
Normaldede tansıyonum 9/5 - 9/4 tur. Bızde aılecek dusuk tansıyon var. Ayran falan içince rahatlıyorum demekli tansıyon benı gucsuz dusuruyor.Gayet normal endişelenme tansiyon düşüklüğün olabilir eğer çok rahatsız ediyorsa bu durum doktoruna gidip serum taktırabilirsin sorun olmaz.
:) cok zorlanıyorum hep bır baygınlık hıssı..Çok normal evet ilk 3 ay sürekli uyudum son 3 ay uykuya hasret kaldım
2 yıl cocuk istedım tedavı ıle olunca şikayetmış gibi geliyor uzuluyorum. Ama fazlasıyla kötuledımne kadar surmuştu acaba
Kesinlikle hele hamilelikte mahvediyor düşük tansiyon insanı başı kalkmıyor yastıktan. Korkmanı gerektirecek hiç bişey yok cnm ama dediğim gibi Dr işe görüşüp beslenemediğini çok halsiz olduounu dile getirirsen en azı dan bulantıların geçene kadar takviye alıp bu süreci biraz daha rahat atlatabilirsinNormaldede tansıyonum 9/5 - 9/4 tur. Bızde aılecek dusuk tansıyon var. Ayran falan içince rahatlıyorum demekli tansıyon benı gucsuz dusuruyor.
Olacak o kadar Allah şükür bebek sahibi oldun bunlar geçecek serüven yeni başlıyor kalp atısı aldım almadım, kasılma var, bebek hareket etmedi, gece tekmeledi uyuyamadım 7. Ayda göbek çıkıyor reflü mide yanması, nefes almakta zorluk, hareket edemiyorum derken bebegine kavuşuyorsun Allahın izniyle sonra hepsini unutuyorsun sanki hiç hamile degilmis gibi:) cok zorlanıyorum hep bır baygınlık hıssı..
Daha kabuslar başlamadı kızlar hapşurup öksürürken altınıza çişinizi kaçıracaksınız . Sonra bir gaz belası var ki sormayın gitsin. Benim gibi son günlerde ağrılardan uykusuz kalacaksınız hamilelik hiç kolay değil elbette şikayet edeceksiniz. Hatta bol boş edin sırtınıza belinize masaj yaptırın hergün, eşiniz yıkasın sıcakta tansiyonu düşüyor banyoda yalnız kalmayın valla başkası yıkayınca çok rahat oluyoryaaa öyle düşündüğün için üzülme hiç, ben daha açıkçası hamileliğin öyle mükemmel kısmını göremedim
böğürtüler, kusmalar, paso uyumalar... Kokudan tiksinme.
Keşke bebeği kapıdan bize verselermiş bile diyorum.
Zaten şu ona şikayet etme, buna söylenme kısmını da hiç anlamadım. Hamileyim yaaa, naz niyaz edip söylenmeyeceksem ne anladım. uyuyabildiğin kadar uyu diyor valla tecrübeliler, ilerleyen zamanlarda bu uykuyu çok arayacakmışız.
:) cok heyecanlıyımmmmmyaaa öyle düşündüğün için üzülme hiç, ben daha açıkçası hamileliğin öyle mükemmel kısmını göremedim
böğürtüler, kusmalar, paso uyumalar... Kokudan tiksinme.
Keşke bebeği kapıdan bize verselermiş bile diyorum.
Zaten şu ona şikayet etme, buna söylenme kısmını da hiç anlamadım. Hamileyim yaaa, naz niyaz edip söylenmeyeceksem ne anladım. uyuyabildiğin kadar uyu diyor valla tecrübeliler, ilerleyen zamanlarda bu uykuyu çok arayacakmışız.
Hergun masaj yapıyor esım bebe yagı ıle uykuya hazırlıyor zaten cok yoruluyor garıbım. Hıc sıkayet etmıyor:) ama gece uykularım bıttı resmen bu sızde olmuşmuyduDaha kabuslar başlamadı kızlar hapşurup öksürürken altınıza çişinizi kaçıracaksınız . Sonra bir gaz belası var ki sormayın gitsin. Benim gibi son günlerde ağrılardan uykusuz kalacaksınız hamilelik hiç kolay değil elbette şikayet edeceksiniz. Hatta bol boş edin sırtınıza belinize masaj yaptırın hergün, eşiniz yıkasın sıcakta tansiyonu düşüyor banyoda yalnız kalmayın valla başkası yıkayınca çok rahat oluyorhamileyiz biz çocuk yapıyoruz boru mu bu
Kv ile aran nasıl bilmiyorum ama destek alayım derken sinir hastası olup çıkma malum gebelik hormonları insana çok garip şeyler düşündürebiliyor:) cok heyecanlıyımmmmm
Hayatta babam dısında kımsem yok ne kardesım nede annecıgım.. evladım olsun cok istıyorum. Utanıyorum ama kv destegı alsammı acaba .
Ahhhh ahhhh anne olmak zor azızım..Olacak o kadar Allah şükür bebek sahibi oldun bunlar geçecek serüven yeni başlıyor kalp atısı aldım almadım, kasılma var, bebek hareket etmedi, gece tekmeledi uyuyamadım 7. Ayda göbek çıkıyor reflü mide yanması, nefes almakta zorluk, hareket edemiyorum derken bebegine kavuşuyorsun Allahın izniyle sonra hepsini unutuyorsun sanki hiç hamile degilmis gibi
İyi düşün iyi olsunAhhhh ahhhh anne olmak zor azızım..
keseyı gorduk bu hafta kalp atısı için gıdıcez acaba ıyı mı dıye dusunup duruyorum
Kendı annem gıbı degıl tabıkı ama bır anne netıcede ben onu anlamaya calışıyorum . Sevıyorum ıyısıyle kötusuyle bende o kadarıda yok :)Kv ile aran nasıl bilmiyorum ama destek alayım derken sinir hastası olup çıkma malum gebelik hormonları insana çok garip şeyler düşündürebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?