Kızlar bu durum normal mı??

ben sonuna kadar kullanıyorum hamileliğimi. Adamlar bir grip olsa yeri göğü inletiyordu da.
bugün bi özendim, hamile kıyafetlerine bakayım dedim. Göbek daha çıkmadı sayılır, çıksın diye sabırsızlanıyorum.
tövbeler olsunnnn, Allahım o ne çirkin şeyler!!!!!
eşofmanla yaşıcam sanırım. Oysa hayallerimde tini mini bakımlı hamileydim.
kusmaktan makyaj da yapamıyorum :/

Hergun masaj yapıyor esım bebe yagı ıle uykuya hazırlıyor zaten cok yoruluyor garıbım. Hıc sıkayet etmıyor:) ama gece uykularım bıttı resmen bu sızde olmuşmuydu
Evet olmaz mı benim aylardır gece uykularım yok. Bi de kızım saolsun gündüz hiç hareket etmez gece sabaha kadar karnımda horon tepiyor resmen uyumak mümkün değil. Ama İnan herşeye değer başlarda bulantılardan halsizlikten hiç bişey anlamıyor insan ama zamanla hareketlerini hissedince onca kasılma ağrı sancı koymuyor insana ağrılar bile evlattan deyip Mutlu oluyorsun. Sende öyle olacaksın emin ol.

Hamileliğimde kusma bulantı vs yaşamadım ama 6.-11. Hafta arasını uyuyarak geçirdim :) ben psikolojik olduğunu düşünmüştüm.. baygınlık hissi falan demişsiniz Dr. En doğru yorumu yapar..

Agladımokurken.. offff rabbım nasıp ettı ya ben herseye razıyım :)

Bende hep bakımlı hareketli bi hamile olmak istiyordum ama şimdi evde kocamın en büyük eşofmanını ve tişörtünü giyip kafada bir topuz sürekli geriye doğru kaykılıp oturan ve göbeğini kaşıyan sürekli çişim geldi diyen bi hamileyim

Hamileliğimde kusma bulantı vs yaşamadım ama 6.-11. Hafta arasını uyuyarak geçirdim :) ben psikolojik olduğunu düşünmüştüm.. baygınlık hissi falan demişsiniz Dr. En doğru yorumu yapar..
Psikolojık olmadıgına emınım fızıksel olarak dibine kadar hıssedıyorum

Hahaha gozumde canlandı :)

Bır sorun olmasın da razıyım. Cok ıyı beslenemıyorum da serum takvıyesı alsammı acaba ??
Ben meyveyle özellikle de havuçla yaşamıştım doğuma kadar :)) serum bağladıklarında daha çok uykum geliyodu daha fazla uyuyodum haliyle :)

Bi de sadece bulantı olunca fena oluyo gerçekten.. afedersiniz insan kusunca rahatlıyo ama sabahtan akşama kuru kuru öğürmekten helak oluyodum.. yanımda bi top kağıt havlu şakır şakır akan ağzımın suyunu siler dururdum..

Bu zorluklar anneliği kutsal yapan şey değil mi zaten.. bol bol dua edin hem kendinize hem bebeğinize.. dualarınız kabul olur sizin

Bu haline alışsan iyi olur dogumdan sonra birde buna kusmuk ve kaka ekleniyor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin cnm. Benim kızımda mucize bebek :) o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Ahh ne umutlar ne hayal kırıklıkları.. aylarca .. zordu ama guzeldı. Dılerım bu surecın sonuda oyle olacak . Ah bır kalp atısını duysam

Bu haline alışsan iyi olur dogumdan sonra birde buna kusmuk ve kaka ekleniyor
ohhhhhh üstüne pasta cila oluyordur bu adamlar bizi yanlışlıkla çöp diye atmasa bari hayaller hayatlar dedikleri bu olsa gerek

Etmezmıyım.. her ne olursa olsun ucunda ölüm yok ya dıyorum ama kalp atısını duymadıgım bırsuru endişemın korkumun oldugu su donemde gozumde buyuyor

İnstagramda socialmom diye bir kız var. Hamile kalmadan önce, kesin öyle olurum diye düşünüyordum
tiril tiril kız..
daha 3. ayımda kızı engelledim, sinirlerimi bozuyor diye. saçımızı bile boyatamıyoruz :/

Etmezmıyım.. her ne olursa olsun ucunda ölüm yok ya dıyorum ama kalp atısını duymadıgım bırsuru endişemın korkumun oldugu su donemde gozumde buyuyor
Artık duyulcak kıvama gelmiş.. sağlıkla ve huzurla kucağınıza da alırsınız inşallah.. ilk o kalp atışını duyduğunuzda gözyaşları sel olucak.. sonra hareketlerini hissediceksiniz.. ve sabırsızlanıcaksınız bi doğsa diye.. hatta azıcık sevip koklayıp tekrar yerine koyma imkanım olsa keşke diyceksiniz :))

Bende izlemiyorum artık hiç bu kadınsa ben neyim diye kendimi sorgulatıyorlar bana. Hiç gerek yok psikoloji bozmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…