• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu elbiseyle hangisini giyimm

ayy en rahat benim galiba işsizim öğlen kalkıyorum istediğim gibi geziyorum :52::52:
neyse canım konuyu fazla dağıtmayalım özelden konuşalım biz bunu :52::52:

Hahah :52: Bencede canım şimdi konu sahibi arkadaş terliği popişimize yapıştırıp kovalayacak bizi :4::22:

Eki Görüntüle 1094651 Eki Görüntüle 1094652

peki bu elbiselerden hangisi ayy çok kararsızım :D:D:D:

İkinci Hanım Hanımcık kuzum, aksesuarlar ile elbiseyi patlatabilirsin. Elbise Kendini gösterir.
İlk elbise ise çok iddialı bence gözler üzerinde olur :1: Güzel kıyafet.
Bence almadan önce erkek arkadaşına söyle, şahsen benim ki ilkini giymeme asla izin vermezdi sonrada şok olmasın sana :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci Hanım Hanımcık kuzum, aksesuarlar ile elbiseyi patlatabilirsin. Kendin gösterir.
İlk elbise ise çok iddialı bence gözler üzerinde olur :1: Güzel kıyafet.
Bence almadan önce erkek arkadaşına söyle, şahsen benim ki ilkini giymeme asla izin vermezdi sonrada şok olmasın sana :1:

birlikte gidip aldık cnmm :D:D hatta ben daha kısa istedimde şansını zorlama dedi bana :D:D:D:

birlikte gidip aldık cnmm :D:D hatta ben daha kısa istedimde şansını zorlama dedi bana :D:D:D:

Şansını zorlamamakla iyi etmişsin Tatlım :1: Daha kısası fazla Seksi olurdu zannımca. Çocuğu orada katil edip dönerdin :)) hehe

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahahahah diyene bak sanki kendisi 40'lık hanım abla :52: Topu topu 1 yaş var aranızda. Neen var senin Kuzum? :30: :33:

kız hiç sorma son günlerde stresten dolayı psikopata bağladım iyice :27::27:
gençken gezer tozardım şimdi kabuğuma çekildim heralde onunda etkisi var :31::31:
ahh siz gençler yok mu az değilsiniz heee :9::9:

kız hiç sorma son günlerde stresten dolayı psikopata bağladım iyice :27::27:
gençken gezer tozardım şimdi kabuğuma çekildim heralde onunda etkisi var :31::31:
ahh siz gençler yok mu az değilsiniz heee :9::9:

Ahahah :52: Büyük düşünürüm, Ünlü Filazofum, Saygıdeğer sosyoloğum .. Evde kendine ilham alacak ortamlar yarat beybitom bak bi çok meslektaşlarının yıllar sonra fikirlerini düşüncelerini Felsefe kitaplarında okuyabiliyoruz ben sende bu ışığı görüyorum bi Karl Marks , MAX WEBER vb olabilirsin :32::46:

Ahahah :52: Büyük düşünürüm, Ünlü Filazofum, Saygıdeğer sosyoloğum .. Evde kendine ilham alacak ortamlar yarat beybitom bak bi çok meslektaşlarının yıllar sonra fikirlerini düşüncelerini Felsefe kitaplarında okuyabiliyoruz ben sende bu ışığı görüyorum bi Karl Marks , MAX WEBER vb olabilirsin :32::46:

okumaktan kafayı yedim çok zor iş şu okumak yavv hepsi ayrı dert zaten :27::27:
aslında dıradışı fikirlerim vardır ama şu an kafayı yeme noktasında olduğumdan dolayı hayata geçiremiyorum :10::10:
benim ki saldım çayıra mevlam kayıra hesabı oldu biraz :60::60:

Back
X