Kızlar bu işler nasıl olcak ?

Ay yanlış okumuşum 🙈 isteğiniz normal herkes bunu ister ama gerçekçi değil, kim niye sizin peşinizde koşsun? Bu sizin değil herkes için geçerli. Kim neden yolda gördüğü birinin peşinden koşsun üstelik karşı taraftan hiç olumlu bir hamle görmemişken? Size böyle gelmişler ama kendiniz yazmışsınız çok iyi niyetli değillerdi diye. Sizi yolda gören bir insanın hemen sizinle evlenmek istemesi dört dörtlük bir insan olması sizin de hemen içinize sinmesi gerçekleşmesi imkansız bir durum bence. Muhtemelen bunaldığınız için böyle yazdınız ama 2 ayda evlenmek hiç sağlıklı bir durum değil, o yüzden herkes oraya takılmış. Kavun mu bu koklayın anlayın ne olduğunu ki muhtemelen sizin tanımak için yaptığınız eylemler küçük yerde yaşıyorsunuz cafede gündüz oturmak, sinemaya gitmek vb şeylerdir. 2 ay evlilik kararı için çok kısa bir süre.

Yaşadığınız çevreyi değiştirme imkanınız yoksa madem evlenmek niyetindesiniz etrafınızdaki insanların size tanıştırmak istediği kimse yok mu? En azından referansı güvenilir olur, evlenme niyetiyle tanışır içinize sinerse evlenirsiniz
Beni tanıştırmak isteyen kişiler oldu ama amca gibi adamlar çıkardılar karşıma kim bu dayı ya diyordum :)))etrafındaki potansiyel bu malesef yoksa oluru olan kişiler olsa dediğiniz çok mantıklı birde bende şu takıntı var biri bana neden birini bulsunki diyorum çok saçma geliyor sanki ben muhtacim birine lütfen bulun :))) benim istediğim gibi biri gökten düşecek sanki gibi tavirdayim değilmi:) ben sadece sıkılmışım bu işlerden onu anladim

2 bucuk yildir gözümün icine bakan ayni zamanda is arkadaşım olan sevgilimin evlenme teklifini daha yeni kabul ettim
Sizi olağanüstü kilan ne gibi bi özelliğiniz var da elin oğlu hem pesinizde kossun hem 2 ayda evlenme karari alsin? Boyle evlenip de mutlu olanda inanin bana cok az
Bi ceza infaz kurumunda memurum buraya esine darp sebebiyle gelen tum mahkumlarin öyküsü sizin su 2 ayda sevdik evlendik temelli sitcom dizisi tadinda hayallerinizin aynisi.. sonra...sonrasi dayak tabi ne olacak 2 ayda kim neyi tanir
Sosyal medya arkadasligini da abartmayin, istegi kabul ettiniz diye ne karşı taraf sizi yanlis anlar ne de siz bi iliskiye baslamis olursunuz

bu kadar kuralcı yaklaşırsanız kimse ile sağlıklı bir tanışma süreci geçiremezsiniz ki. belki karşınıza gerçekten çok düzgün ve size uygun biri çıkacak ama biraz daha zamana yaymak isteyecek.
ben 35 yaşındayım, biri niyetim ciddi 3 aya evleniriz dese bunun sakladığı ne var da aceleye getiriyor derim.

2 bucuk yildir gözümün icine bakan ayni zamanda is arkadaşım olan sevgilimin evlenme teklifini daha yeni kabul ettim
Sizi olağanüstü kilan ne gibi bi özelliğiniz var da elin oğlu hem pesinizde kossun hem 2 ayda evlenme karari alsin? Boyle evlenip de mutlu olanda inanin bana cok az
Bi ceza infaz kurumunda memurum buraya esine darp sebebiyle gelen tum mahkumlarin öyküsü sizin su 2 ayda sevdik evlendik temelli sitcom dizisi tadinda hayallerinizin aynisi.. sonra...sonrasi dayak tabi ne olacak 2 ayda kim neyi tanir
Sosyal medya arkadasligini da abartmayin, istegi kabul ettiniz diye ne karşı taraf sizi yanlis anlar ne de siz bi iliskiye baslamis olursunuz

kesinlikle katılıyorum. insanlar evliliği dizilerdeki gibi çok yakışıklı ve zengin çocuğun, güzel ve akıllı kıza ilk görüşte aşık olup herşeyi karşısına alıp 1 ayda evlenmesi sanıyor. keşke insanlar hayatın dizilerden farklı olduğunu görebilse.

Ben bu mantığı yanlış buluyorum. Biriyle ciddi düşündüğünüz icin yola çıkarsınız birbirinizi tanirsiniz olursa olur olmazsa olmaz. Kendinizi evliliğe şartlandırmazsınız heleki 2 ayda.

bu kadar kuralcı yaklaşırsanız kimse ile sağlıklı bir tanışma süreci geçiremezsiniz ki. belki karşınıza gerçekten çok düzgün ve size uygun biri çıkacak ama biraz daha zamana yaymak isteyecek.
ben 35 yaşındayım, biri niyetim ciddi 3 aya evleniriz dese bunun sakladığı ne var da aceleye getiriyor derim.
Birisi yaptı bana bunu 1 ayda evlilik istedi bende sizin gibi düşündüm hatta görüşmeyi kestim neden kestim zaten içimede sinmeyen birseyler vardi demek istediklerim biraz derin benim sanırm:))

Ben geneli eklememde sosyal medyada kimseyi o sebepten sanırım. Ya aslında demek istediklerim farkli anlaşıldı sadece birini tanıma süreci cok sıkıcı olsun bitsine getirmiş gibi konustum farkındayım nebileyim belki hayal keşke çok seveceğim biri olsada iyi biri olsq evlensem güzel hayal :))

Back
X