Kızlar bu kadar saf olmayalım

canım bence hala aklında bıyerde kalmıs.... aradn uzun zaman gecmıs ve sen evlısın artık bosver gecmısı unut kafanatakma hem esıne hem kendıne haksızlık etmıs olursun... gecmıs gecmıste kaldı artık farklı bı hayatın var keşke telefon hattını degıstırseydın bence degıstır hattını bdaha yazmasın mesaj...

yok canım 2013 te yazmıştı.tabi insan yaşadığını unutmaz da geçmişi düşündükçe eşimin farklılığını bana nasıl davrandığını düşünüyorum ayrıca eşimle görücü usulü evlendik sonradan aşık oldum :)

Duygusuz erkekler için ne kadar kolay bu tarz şeyler.
Rabbim kimseyi doğrudan şaşırtmasın. hatanın eşiğinden döndürsün.
her acı biz bayanlarda bine katlanıyor.

Yani ben sunu anladim bir iki gun arasa sizi galiba hesap bile sorarsin neden boyle yaptin diye
Cunku aklinda belli sorularinda kalmis hesap sormak istiyorsun
Genc kizlarimuzin cogu yanlis oldugunu bile bile yapiyorlar mantik devre disi duygular yol aliyor

:) ama canım ben 1 yıl tamamen kimseyle görüşmeden evlendim belkide haklısın mesajım yanlış olmuştur. okuyan anlar zaten .

Bu konuda ki açma amacınız nedir? O adam bak mesaj atmış, sizi unutamamış, aslında sizi sevmiş dememizi bekliyorsunuz ? Ben bu konu genç kızlara yönelik yazdığınızı düşünmüyorum, ortada bir yaşanmışlık bile yokken, siz tek bi mesajıyla ona olan karşılıksız sevginiz depreşmiş ve kafanız karışık. Madem evlisiniz ne gereksiz bir konu olmuş, rahatsız edersede numaranızı değiştrin gerekirse eşinize söylersiniz.

çorabıma boşaldı hamilemiyim mesajları çıplak fotolarım konularını gördüm de yazasım geldi

gerekli doğum kontrol bilgisini verirseniz bu tarz konular da açılmaz ancak hamilelik bireyseldir evlilik öncesi sonrası olmaz. devlet bu konuda destek sağlamalıdır danışmanlık vermelidir. sen o işi yapma demekle çözülmüyor bakın yıllardır yasaklı bizim ülkemizde bu şeyler ama neyi engelliyor? tacizler tecavüzler gırla.
demek ki başka bir anlayış gerek.

kadınlar çok rahat harcanabiliyor.

kadınlar çok rahat harcanabiliyor.
Kadınların ülkemizde korunmadığını, hor görüldüldüğünü biliyoruz da, sizi bu kadar içlendiren şey tek bir mesaj mı oldu? Yada sizi kullandı mı? Ben ilk ve son yazdıklarınız arasında ki bağlantıyı yakalayamadım.

Kizcagiz paylasmak istemis. Anlatmak istemis. Kadinlar cok kolay harcaniyo demis hakli.Fena yorumlarla alasagi ediliyp kolayca... Her seye dalga malzemesi olarak da bakilmaz ki kardesim

O değil de kk kadınları size de yaranılmaz he.
Hayır öğüt verseler saldırırsınız, yanlışlarla dolu hayatını anlatsa yine saldırırsınız.
Bir durun ya, tamam konseptimiz linç ama, anlamadan etmeden de dalga geçmeyelim, bakın kadın kocasını aldatmamış ya da entrika falan yok, öyle tespit yapmış kendi kendine burada da paylaşmış, bunda heyecan verici bir şey yok.
Ondan saldıracağınız konuları iyi tespit edin, yoksa dışarıdan komik görünüyor. Saldırmaya yer arar gibi yani... Hani şu Esra Erol'a çıkan talibini görmeden, bu adam evlenmeye gelmemiş diyen tuhaf yarışmacı gibi...

Yorumlarınız çok acımasızca
Mesaja cevap verse '' Naptın sennn !! Cevap vermicektin..!!!
Cevap vermese ''Unutamamışsında konu açmışsın!'''
Bi ortası yok...
Napılsa beğenilmiyor..
Napılsa pis kakaa..
Evli olduğu için eşini sevdiği için cevap vermemiş
Destek olucağınıza köstek oluyosunuz..
Evli olsada cevap verse yine köstek olucaksınız..
Bu ne böyle ALLAH aşkına!!
Unutamamış olsa cevap verirdi..
Sadece içinde belli bi kaç soru var ve bunların cevabı yok..
Çok garipsin KK gerçekten

evet bir kamu spotuyla daha karşı karşıyayız

gereken mjs alınmıştır umarım gençler[/QUOT

sadece insanların birşeyleri yaşayıp pişman olacağina

neden bu kadar eleştirdiniz şaşırdım doğrusu :)

Be
neden bu kadar eleştirdiniz şaşırdım doğrusu :)
Ben olanı yazdım, sen kendin bunları kabullenemişken yazdıklarımı kabul etmen beklenemezdi zaten. Kötü bişi demiyorum ki, sen konu açtın benim de fikrim bu. Bunu bir tek ben söylemiyorum, birçok kişiyle aynı taraftan baktığımıza göre eleştiren biz değil bizim fikrimizi sen eleştieleştirip önyargılı davranıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…