- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
- Konu Sahibi milakajunino
-
canım bence hala aklında bıyerde kalmıs.... aradn uzun zaman gecmıs ve sen evlısın artık bosver gecmısı unut kafanatakma hem esıne hem kendıne haksızlık etmıs olursun... gecmıs gecmıste kaldı artık farklı bı hayatın var keşke telefon hattını degıstırseydın bence degıstır hattını bdaha yazmasın mesaj...
Sen genç kızlara mesaj vermeye çalışmışsın da buraya böyle bir konu açman senin hala unutamadığına örnek
evet genç kızlarabu ancak şöyle örnek olur birini tam unutmadan başka biriyle olmayın ...
bak bir tek ben değil herkes böyle anlayacak..Şimdiden benim gibi düşünen yorumlar geliyor..:) ama canım ben 1 yıl tamamen kimseyle görüşmeden evlendim belkide haklısın mesajım yanlış olmuştur. okuyan anlar zaten .
evlenmeden hamilelik ne alaka?
çorabıma boşaldı hamilemiyim mesajları çıplak fotolarım konularını gördüm de yazasım geldi
Bu konuda ki açma amacınız nedir? O adam bak mesaj atmış, sizi unutamamış, aslında sizi sevmiş dememizi bekliyorsunuz ? Ben bu konu genç kızlara yönelik yazdığınızı düşünmüyorum, ortada bir yaşanmışlık bile yokken, siz tek bi mesajıyla ona olan karşılıksız sevginiz depreşmiş ve kafanız karışık. Madem evlisiniz ne gereksiz bir konu olmuş, rahatsız edersede numaranızı değiştrin gerekirse eşinize söylersiniz.
Kadınların ülkemizde korunmadığını, hor görüldüldüğünü biliyoruz da, sizi bu kadar içlendiren şey tek bir mesaj mı oldu? Yada sizi kullandı mı? Ben ilk ve son yazdıklarınız arasında ki bağlantıyı yakalayamadım.kadınlar çok rahat harcanabiliyor.
evet bir kamu spotuyla daha karşı karşıyayız
gereken mjs alınmıştır umarım gençler[/QUOT
sadece insanların birşeyleri yaşayıp pişman olacağina
Kadınların ülkemizde korunmadığını, hor görüldüldüğünü biliyoruz da, sizi bu kadar içlendiren şey tek bir mesaj mı oldu? Yada sizi kullandı mı? Ben ilk ve son yazdıklarınız arasında ki bağlantıyı yakalayamadım.
Ben olanı yazdım, sen kendin bunları kabullenemişken yazdıklarımı kabul etmen beklenemezdi zaten. Kötü bişi demiyorum ki, sen konu açtın benim de fikrim bu. Bunu bir tek ben söylemiyorum, birçok kişiyle aynı taraftan baktığımıza göre eleştiren biz değil bizim fikrimizi sen eleştieleştirip önyargılı davranıyorsun.neden bu kadar eleştirdiniz şaşırdım doğrusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?