Kızlar bu kadar saf olmayalım

Size o yanlis gelen mesajin ondan geldigini nasil anladiniz?
Numarasini silmemismiydiniz????

Yada silmistiniz de numara ezberinizde kalmis???

Ikisi birbirinden kotuuuuu!!

Yillar sonra 2 kelime msj gelcek sen de sak diye bilcen kimden gelmis?? Hem de evlisin

Yuh canım ya numara tabi kalabilir aklımda hergün biriyle görüşen bi kadın değildim

Bende bunu merak ettim.

Numara kısmına takıldım ben de. Neden hala kayıtlı, ya da neden hala ezberinde? Böyle bir şey yaşasam numaramı bile değiştiririm birdaha canı sıkıldığında benim huzurumu bozmasın diye. Ne diyelim illaki herkesin vardır bir bildiği, umarım evliliğiniz hep mutlu mesut gider.

Evliyseniz neden böyle bir konu açma gereği duyuyorsunuz ki demek ki hala unutamamışsınız ve hala neden yaptı diye kendi kendinize soruyorsunuz hatta mesaj yazsa rahatsız etmeyin yazardım diyorsunuz yazmıyor ki zaten. Aranızdakine siz ilişki mi diyordunuz süslü laflara mesajlara öylesine vakit geçirmesine sadece siz ilişki adını koymuşsunuz. Yüz yüze görüşme yok, paylaşılan özel bir an yok, sevgilim aşkım dese bile seven insan görüşür özler değil mi o kadar zaman nesini yürüttünüz siz inanmaya hazırmışsınız gelmeyen görüşmeyen birine aşık olmuşsunuz yazmasa bırakmasa hala öyle devam edecekmişsiniz. Yani buradakilere akıl vermenize de gerek yok her mantıklı insan ortada bir ilişki olmadığını anlar bence bunlara kafa yormak yerine geçmişi arkada bırakın. Hal numarası kayıtlı yazsa da bende rahatsız etme yazsam diyorsunuz kaç sene geçmiş umrunda olduğunu sanmam

yok canım kayıtlı değildi.dedğim gibi kimseyle görüşmüyordum zaten.bir de başka kimse olmadığından tlfon değiştirme gereği duymadım.genelde nişanlanan kızlar ilk telefon nosunu değiştirir.ben yapmadım. ayrıca sayısal olarak numaraları çok fazla tutabiliyorum.tlfonu hatırlamanın garip birşey olduğunuda düşünmedim hiç. 15 yıl geçti ilk okul numaramı ,babamın ilk telefonunu ve çoğu numara ezberimdedir hala

canım okuduğunu kavrama ve paragrafta anlatılmak istenen düşüncede kötüsün sanıyorum :))

Ilkokul numarasini bilmek ayri bisey cnm karistirma.
Tlf numaralari tlfda isimle birlikte kayitli degil mi? Evet. Sen birisini aradiginda yada arandiginda numarayi gornezsin ki ismi gorursun, yillarca da kayitli kalsa numarayi ezberlemezssin ki?
Neyse banane de yani bana ilginc geldi

Yuh canım ya numara tabi kalabilir aklımda hergün biriyle görüşen bi kadın değildim

kaç sene geçiyor ve numara aklınızda hem de cep telefonu kullanıp direkt telden ararken eskisi gibi numarayı yazıp aramıyorken nasıl kalıyor aklınızda. Yazdığınız konu tipik bir eski aşkımı unutamadım konusu ne kadar inkar ederseniz edin sonra da yok görüşüp hamile kalanlar var yok şu bu ya ne alakası var bu adam sizinle görüştü mü hayrır, bir şey yaşadınız mı hayırr ee o zaman ne tecrübesi ortada oynama yok adam bir kere bile sizinle görüşmemi ne umuyordunuz. Eğer burada kendisiyle görüşmediği buluşmadığı halde bu kadar bağlanan evlendiği halde o kadar seneden sonra düşünen varsa sadece aptallık olur bunun adı ortada hiçbirşey yok ki flört bile yok. Kimse de aaa bunları yaşamışlr aman hiçbir erkeğin eli elime değmesin öpmesin maazallah demez yani yaşanacak ola yaşanır anlattıklarınızın anlamı yok yani.

sayfada geri butonu tıkladığınzda benim konumdan çıkabiliryorsunuz isteyen mesajını alır gider çok durdunuz burda ilginizi çekti heralde.siz bildiğiniz gibi yaparsınız olur biter sıkmayın güzel canınızı

yok canım bizim zamanımızda telefon kayıtlı olmazdı çevirir arardık herseferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…