Kızlar bu kadar saf olmayalım

Yok eleştiriye kapalı değilim buraya yazıyorsam eleştiriyi elbette göze alarak yazıyorum :) Sadece tecrübemi yazmak istedim. Siz de haklısınız. Farklı açıdan düşünmemi sağladınız. :)

Sorun aslında şu; birçoğumuz ben de dahil dipteyiz. Ve buraya da dipte olanları görmek için geliyoruz.
Dipte olanları gördükçe yalnız olmadığımızı hissetmek istiyoruz. Hani matematik sınavından zayıf alırız, ama her sınavda herkesten daha düşük alan bir öğrenci daha vardır, hep en başarısız odur, biz başarısız olsak bile en başarısızı odur. Aslında koca sınıfa farkında olmadan yardım eder.
Bazen burada da en başarısızları görüyoruz, aslında biz de başarısız olmamıza rağmen her zamanki gibi, geçmişten bugüne kişiliğimizde milim oynama olmadığı için, kendi başarısızlığımızı kabul etmeyip, en başarısızın tepesine indiriyoruz. Böylelikle başarısızlık hissinden burada da kaçınmış oluyoruz.
Ne yani şimdi kayınvaliden eltine bir sürü altın takmış olsa, sana takmasa sen de kudurursun, ama buraya gelince, yok yapmak zorunda değil, tercih meselesi, para onun diye bik bik ötüyoruz. Aldatma konularında, boşanma konularında, asla kendimizin gerçekte gösterdiği davranış biçimlerini ağzımıza almıyoruz, hep mükemmel, olması gerekeni yazıyoruz bilmem farkında mısınız?Halbu ki birçoğumuzun o kişiden farkımız bile yok, bu üzücü aslında, ama gerçek. Ama biz hiç ama hiç samimi değiliz. Neden böyleyiz ki?

Yok eleştiriye kapalı değilim buraya yazıyorsam eleştiriyi elbette göze alarak yazıyorum :) Sadece tecrübemi yazmak istedim. Siz de haklısınız. Farklı açıdan düşünmemi sağladınız. :)
Umarım rahatsız etmez sizi bir daha. Sağlıcakla kalın.

Kendimize objektif olarak bakamıyoruz.Olayların içinde yaşayan kişi kendini görmez.Dışardan gördüklerimize yorum yapıyoruz. Doğru tespit.

Kendimize objektif olarak bakamıyoruz.Olayların içinde yaşayan kişi kendini görmez.Dışardan gördüklerimize yorum yapıyoruz. Doğru tespit.
Dışarıdakilere de objektif değiliz, herkes neden, niçin diyor ama sanki kendisi olsa harikalar yaratacak. Birçoğumuz aynı hataya yüz defa düşeriz belki, ama kabul edemiyoruz...

git gelleri olan adamlardan hiç hazetmiyorum işine gelince severler işine gelince giderler. aradan yıllar geçip arasa bile aa beni unutamamış deyip ilişkiye başlayanlar var.
geçn gün bir konu vardı kadın kocasını aldatmış yıllar sonra hayran olduğu kişiyle karşılaştı diye
ne bileyim sorun kadınlarda mı erkeklerde mi bende anlamadım

Bana göre erkeklerin egolarını şişiren vazgeçilmez gibi hissettiren kadınlarda

Bana göre erkeklerin egolarını şişiren vazgeçilmez gibi hissettiren kadınlarda
katılıyorum
gerek bu forumda gerek çevremde bakıyorum kadınların dünyaları hep erkeklerin çevresinde dönüyor
dayakta yese küfür de işitse kocalarını bırakmayanlar var
hatta kocayıda geçtim sevgilisi okuma çalışma dedi diye okumayan çalışmayan kadınlar var
anneler mesela hep oğullarını poh pohlayarak yetiştiriyor
kız kardeş onun suyunu bile ona getirmek zorunda bizim toplumda
e hal böyleyken erkeklerin kendilerini bir cacık sanması çokta şaşılacak iş değil

Konuyu evlenmeden hamile kalmaya nasıl bağladın anlamadım?

Daha tanımadan bi kaç kez görüşmeden sonra buluşmalar .Burda okuduğumuz konularda görüyoruz kız yazıyor beni çok istiyor buluşursak şöyle böyle diye .Sonra da bana yaklaştı hamilemiyim.. Tabi ben bunların hepsini açık açık yazmadım çok tepki çeker

İyi de sizin yaşadığınız bir ilişki bile yokmuş ki ortada adının ne olduğu belli olmayan şeye tabi ki insanlar bel bağlamamalı benim asıl dikkatimi çeken diyorsunuz ya bu kadar zaman geçti neden benim numaramı silmedi diye peki ya siz gelen mesajın o kişiden geldiğini nasıl anladınız?

Yani sizce bu insanla yüz yüze görüşseydiniz hamile kalabilir miydiniz? Yazdıklarınız ve sonda verdiğiniz mesajı ancak bu şekilde birleştirebildim
Bu da bir erkekle buluşup birşeyler yaşanmanın normal olduğunu düşünenlere tavsiyem olur güzel sözlere,mesajlara ,erkeklerin ikna edici binbir dümenine inanmayın sonunda olabilecekleri önceden düşünün :)

Ama bunu bilemezsiniz belki buluşup yüz yüze görüşseydiniz şimdi onunla evli olacaktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…