- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi milakajunino
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hicbirseyime.751349/
Eylül de bu şiiri paylaşıp da şimdi yok ben kızlarımıza öğüt olsun diye yazdım, yok inanmasınlar diye yazdım, yok hemen birşeyler yaşamasınlar geçin bunları yani yazdığınız şiir herşeyi anlatıyor. Unutulamayan eski aşk.. peki eşiniz bir sitede eski aşkına bunları yazsa siz de görseniz ne hissederdiniz bir düşünün eşiniz hala eski aşkını düşünüyor, numarasını ezbere biliyor, mesajı onun yazdığını hemen farkediyor sonra da rüyalarıma giriyorsun filan diye şiir yazıyor. Ben delirirdim resmen eşim yapsa. Yaptığınız çok yanlış o zamanda bir şey yaşanmamış ki zaten nasıl bu kadar bağlandınız adam sizinle görüşmemiş bile. Bu düşünce olarak bile olsa bir aldatmadır farkında mısınız madem unutamadınız evlenmeseydiniz bari.
canım okuduğunu kavrama ve paragrafta anlatılmak istenen düşüncede kötüsün sanıyorum :))
araştırmacı ruhunuzz var :))
yok canım bizim zamanımızda telefon kayıtlı olmazdı çevirir arardık herseferinde
Alla alla, 2008-2013 den bahsediyosun??
Taş devrinden bahsetmiyosun ki
Cep tlf ilk ciktigindan beri rehber var cnm ya komik olma
Nie kaydeymiyon ki yaw ?öyle değil be telefonu jaydetmezdik anlamında
Gorusulmeyen adama nasil bir baglanma bu? Saplantı yapmışsınız gibi geldi. Hic bir zaman onunla bir baginiz olmamiski telefon görüşmeleri nedir bosuna kendinizi yillarca avutmussunuz..
Nie kaydeymiyon ki yaw ?
Neden Allah im nedennn
Simdi sana katiliyorum "kizlar bu kadar saf olmayin " ;
rehberi olan tlf varsa isimle kaydedin her seferinde numara cevirmeyin
öyle değil be telefonu jaydetmezdik anlamında
Benim siirden haberim yok yeniden duzenlenip silinmis galiba okumak isterdim de olmadi. Gorusmediginoz bir adami fazla onemsemissiniz. Ve kizlara tavsiye şu olabilirdi telefon arkadasligini ciddiye almayin diyebilirdiniz.cevaplar acımasızca sadece tavsiyeler vardı.damdan atblayın demedim.hemen hakaret masum kız ayakları benzetmesi ben masumum demedim ki .yazdığım şiiri gören arkadaş elbette her yazdığımın burda olduğunu okunabilceğini biliyorum tutarsızlıkla suçlamışsın yazılan her şiir yaşanmışlıkmıdır
ya sabır ya selamet şu konu içeriğini neden silersiniz..
sayfada geri butonu tıkladığınzda benim konumdan çıkabiliryorsunuz isteyen mesajını alır gider çok durdunuz burda ilginizi çekti heralde.siz bildiğiniz gibi yaparsınız olur biter sıkmayın güzel canınızı
Konunuz geri gelecek..dejavu diye arkadaş çileden çıktı daha fazla kızdırıp soru işareti bırakmayalım diye canım :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?