Kızlar bu kadar saf olmayalım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hicbirseyime.751349/

Eylül de bu şiiri paylaşıp da şimdi yok ben kızlarımıza öğüt olsun diye yazdım, yok inanmasınlar diye yazdım, yok hemen birşeyler yaşamasınlar geçin bunları yani yazdığınız şiir herşeyi anlatıyor. Unutulamayan eski aşk.. peki eşiniz bir sitede eski aşkına bunları yazsa siz de görseniz ne hissederdiniz bir düşünün eşiniz hala eski aşkını düşünüyor, numarasını ezbere biliyor, mesajı onun yazdığını hemen farkediyor sonra da rüyalarıma giriyorsun filan diye şiir yazıyor. Ben delirirdim resmen eşim yapsa. Yaptığınız çok yanlış o zamanda bir şey yaşanmamış ki zaten nasıl bu kadar bağlandınız adam sizinle görüşmemiş bile. Bu düşünce olarak bile olsa bir aldatmadır farkında mısınız madem unutamadınız evlenmeseydiniz bari.

araştırmacı ruhunuzz var :))

canım okuduğunu kavrama ve paragrafta anlatılmak istenen düşüncede kötüsün sanıyorum :))

yaa evet o yüzden üniversite mezunuyum dimi. Bal gibi de unutamamışsın işte bu tamamen eski aşkımı unutamadım konusu kızlara ayar vermeye çalışma yani. Eylül de yazdığın şiiri de paylaştım şimdi orada bir şey yok ki ben ona mutluluk diledim, eşimi sevdiğimi yazdım dersiniz ama yemezler canım. Hem şiir hem bu konu hiç masum değil unutulmayan numaralar, yanlışlıkla mesaj attı diye kendine pay çıkarmalar. Tepki alacağını bildiğin içinde çevirmeler. Umarım eşin böyle şeyler yapmaz.

araştırmacı ruhunuzz var :))

Aynen öyleee ve bunun masum bir kızları uyarma konusu olmadığını gösteren bir ispat :) yazık eşinize rüyalarına hala başka bir erkeğin girdiğini, ona sarılmanın hayalini kurduğunuzu, hala onu düşündüğünüzü, numarasını bile unutmadığınızı, burada şiirler yazdığınızı bilse ne hissederdi acaba hatta bir kadın olarak tam tersi eşinizin bunları yaptığını öğrenseniz siz ne hissederdiniz.

Gorusulmeyen adama nasil bir baglanma bu? Saplantı yapmışsınız gibi geldi. Hic bir zaman onunla bir baginiz olmamiski telefon görüşmeleri nedir bosuna kendinizi yillarca avutmussunuz..

Gorusulmeyen adama nasil bir baglanma bu? Saplantı yapmışsınız gibi geldi. Hic bir zaman onunla bir baginiz olmamiski telefon görüşmeleri nedir bosuna kendinizi yillarca avutmussunuz..

cevaplar acımasızca sadece tavsiyeler vardı.damdan atlayın demedim.hemen hakaret masum kız ayakları benzetmesi ben masumum demedim ki .yazdığım şiiri gören arkadaş elbette her yazdığımın burda olduğunu okunabilceğini biliyorum tutarsızlıkla suçlamışsın yazılan her şiir yaşanmışlıkmıdır

öyle değil be telefonu jaydetmezdik anlamında

Sürekli mesajlaştığın adamın telefonunu her mesajlaşma da tekrar tekrar yazıyordun yani telefonda kaydetme özelliği olmasına rağmen yaa yaa öyle de aklında kalmış yaa daha neyi savunuyorsunuz siz adama resmen ilanı aşk şiiri yazmışsınız ya eylül de unutamadım edemedim rüyamda sarılıyorum bilmem ne cevap da veremiyorsunuz burada ama kocam bana bunu yaptı dersiniz aynısını kocanız yapsa eski aşkını unutamamış diye. Bu da size olsun o zaman sana yapılmasını istemediğini sende kocana yapma..

Bu yargılayan, eleştirenler çok mu temizler acaba merak ettim doğrusu.

Çok tuhaf bir yer burası ve de insanlar...

Benim siirden haberim yok yeniden duzenlenip silinmis galiba okumak isterdim de olmadi. Gorusmediginoz bir adami fazla onemsemissiniz. Ve kizlara tavsiye şu olabilirdi telefon arkadasligini ciddiye almayin diyebilirdiniz.

Arkadaşlar konuma yorum cevap fikirlerini yazanlara teşekkür ederim. Sadece yazmak istedim yazdıklarımdan çok temizim gibi bir anlam çıkarılması amacım yok. Sizin görüşlerinize göre yaşamıyorum. Ve burda her gördüğümü de uygulamıyorum.Sadece okuduğum konulardan ibret almaya çalışıyorum. Belki biri okumuştur da işine yarar bu yazdıklarım. Öbür arkadaşlar da yazdığımı küçük bir hikaye gibi algılayın.Doğrularım yanlışlarımla yaşamaya devam ediyorum :)

eskiden yurtdisindan mektup arkadaslari edinirdik,
biraz dil bilmemek ve kelime dagarcigimizin kisitligindan, biraz da ergenlikten iki satir sonra konuyu "i love you" ya baglardik...

Birbirimizin sadece fotografini gordugmuz, hakkinda dogru duzgun bilgimiz olmayan kisilere asik oldugumuzu sanar,
aklimizdaki tum dusunceleri idealize ettigmiz seyleri ona atfederdik.

Bunu hem arkadaslar arasinda yuzyilin askiymis gibi konusur hem de ne demek oldugunu kavrayamadigmiz sevgililigi arkadasliktan da net olarak ayiramazdik.

Bu da benden bir tecrube olsun...
Belki yasadiklarinizi anlamlandirmaya yardimi dokunur.

Ne oldu cevap veremeyince konumu terkedin ayaklarımı mı yapmaya başladınız istediğim konuya istediğim kadar yorum yaparım bu hakkı bana yönetim veriyor. İlgimi çekmedi sadece bir kadının evliyken başak erkekten hem de ortada yaşanan hiçbirşey yok nasıl hoşlanabildiğini, rüyalarında görüp sarılmanın onunla olmanın hayalini kurabildiğini hayretle okuyorum ama cevap bile veremiyorsunuz eylülde yazdığınız şiirler ilgili yaşanmışlık diyorsunuz hanımefendi orada geçmişte yaşadığınıız birşeyi yazmamışsınız ki; evli olduğunuz halde hala onun yanınızda olma hayalini kurduğunuzu yazmışsınız doğru mu doğru.

Size bir şey sordum ama cevabımı alamadım bir kere daha soruyorum ama sadece bu soruma cevap verin evirip çevirmeyin. Aynı şeyi eşiniz yapsa, birinden mesaj gelse arasanız bir bayan olduğunu öğrenseniz, ayrıca bir sitede işte rüyalarımda görüyorum, sarıldığımın hayalini kuruyorum diye yazdığını görseniz, yine bu konuda olduğu gibi işte mesaj atmış da filan da numarası aklımdaydı yazdığını görseniz kim ki bu hala unutamadın rüyalarına giriyor, hayalini kuruyorsun nosunu bile unutmamışsın demez misiniz, bir kadın olarak kendinizi kötü hissetmez misiniz. Ya da bir kadın konu açmış olsaydı burada eşim eski aşkını unutamamış numarası hala aklında, şiirler yazmış ne yapayım dese aman olabilir mi derdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…