• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu nasıl bir program bilen var mı?

Onu geçtim, neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Bu resmi görünen kişiler acaba kadınlar kulübüne üye mi😈

Kocan da bi anlık hevesle indirmiş bakmıştır kafa dengi birini bulamayınca silmiştir. Eğer bir "halt" yiyecek olsa neden senin de erişimini sağlayabileceğin bir mail kullansın ki?

Normal bir sosyal medya olmadigi cok acik degil mi?
Sayfadaki butun kisiler kadin, onlari taniyor mu esiniz sanmiyorum.
Yok populer kizlarla sohbet et, yok fatma tam sohbet havasinda??? Bildigin flort, seks arkadasligi sitesi işte. Ergen olmayan hic kimse meragindan üye olmaz boyle biryere.

Flört sitesi gibi duruyor.
Popüler kızlarla konuşmayı vaat ettiğine göre.
Bence sessiz kalıp takip edin.

Silmiş uygulamayı mesaj beğeni falan yoktu
Biraz daha takipte kalın bence. O uygulamalardan bir sürü vardır, onu beğenmemiştir başkasını da yükleyebilir. Yani eğer niyetine girmemiş olsa niçin kayıt olsun ki? Hadi indirdi telefonda gördüm deseniz tamam da kayıt falan da olmuş. Çok iyi niyetli göremedim ben bu durumu

Biraz daha takipte kalın bence. O uygulamalardan bir sürü vardır, onu beğenmemiştir başkasını da yükleyebilir. Yani eğer niyetine girmemiş olsa niçin kayıt olsun ki? Hadi indirdi telefonda gördüm deseniz tamam da kayıt falan da olmuş. Çok iyi niyetli göremedim ben bu durumu
Facebook gibi bişey mi sandıki

Ben bu erkekleri anlamıyorum abi ya. Valla anlamıyorum. Biz burda masum masum kadın kadına sohbet ederken, onlar nette bile kız peşinde. Cidden anlamıyorum. Bu kaçıncı konu, ne yapmaya çalışıyorlar. Hani o kadar arttı ki bu tür konular.
Hesap sormam telefonuna bakmazdım bu uygulama nedir ya evli barklı adam neyi merak etti😞😞😢😢

Felaket tellalı gibi olmak istemem ama program facebook değil, facebookun uzantısı messenger gibi bir şeye benziyor anlık konuşmak için. Yani bariz sohbet sitesi. Sanmıyorum öyle sanacağını.
İnsan konduramıyor kötülüğü galiba 😞😞

Flört sitesi gibi duruyor, oyun oynarken falan devamlı reklamı çıkıyor böyle sitelerin bence elinizde meraktan tıklamıştır. Tekrar sildiğine göre sitenin nasıl birşey olduğunu anlayıp ne işim var burda diye düşünmüş bence. Yine de takipte olun ama yanlış bir şey yok bence.

Onu geçtim, neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Bu resmi görünen kişiler acaba kadınlar kulübüne üye mi😈

Kocan da bi anlık hevesle indirmiş bakmıştır kafa dengi birini bulamayınca silmiştir. Eğer bir "halt" yiyecek olsa neden senin de erişimini sağlayabileceğin bir mail kullansın ki?
Tesadüfen gördüm zaten bana bi mail gelecekti erişim olmadı araştırma yapıp bulduğum bişey değildi ona kızıyorum o resimler gerçek değil bellidir

Flört sitesi gibi duruyor, oyun oynarken falan devamlı reklamı çıkıyor böyle sitelerin bence elinizde meraktan tıklamıştır. Tekrar sildiğine göre sitenin nasıl birşey olduğunu anlayıp ne işim var burda diye düşünmüş bence. Yine de takipte olun ama yanlış bir şey yok bence.
İnşallah öyledir yoksa hakkımı helal etmem😞😞

Back
X