- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.190
- 158
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Sohbet uygulaması bu, tinder gibi, onun yan sitesi gibi, yaş ve bölge seçiyorsun eşleşip sohbet ediyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajlaşma beğeni vs görmediğiniz için öyle söyledim, amacı farklı olsa hemen silmezdi bence.İnşallah öyledir yoksa hakkımı helal etmem![]()
Yok herhangi bir beğeni falan yoktu zaten ama okadar kadın var ne diye üye olurki çok üzüldümMesajlaşma beğeni vs görmediğiniz için öyle söyledim, amacı farklı olsa hemen silmezdi bence.
Öyle gibi resimler seçili hepBence Instagram gibi değil de direkt karsi cinsle konuşma amaçlı bir uygulamaya benziyor.
Yinede kızıyor insan beni kendisi o sitede görse ne düşünürdü acaba???kizlar nerede populermis acaba.
uygulamanin amaci gayet de belli.
Yani esinizi bilirsiniz az cok bence.
merak edip yukleyip silmis de olabilir, gunahini almayalim.
Yerinizde olsam oylesine bakinmistir deyip umursamazdim herhalde.
Üye ol falan çıkıyor böyle saçma şeylere asla üye olmam ama çok canım sıkıldıFiesta by Tango diyor. Tango dediği uygulamayı sağlayan şirket veya yazılım. Fiesta app nedir diye aratın.
Şimdi reklamını gördüm öyle normal paylaşım sitesi gibi duruyor üye olurkende sade bir sayfa, üye girişi yapınca öyle kadın resimleri falan çıkıyorYok herhangi bir beğeni falan yoktu zaten ama okadar kadın var ne diye üye olurki çok üzüldüm
Şu İnternet daha neler çıkaracak bakalımSohbet uygulaması bu, tinder gibi, onun yan sitesi gibi, yaş ve bölge seçiyorsun eşleşip sohbet ediyorsun
Yinede kızıyor insan beni kendisi o sitede görse ne düşünürdü acaba???![]()
![]()
Size göre tehlikeli bir şey değilimdir takılmayı silip geçsemmi yani çünkü denk gelmedim daha önce hiçtabi ki, esinize sorun bence akliniza takiliyorsa.
ben mesela esim mesleginden oturu bu tarz bir programi yukleyebilir diye dusundum direk.
Kendim de olur olmadik her yere uye olabiliyorum, hatta bazen kk da konu aciyorlar sizin gibi bu uygulama nedir diyerek, gidip uye oluyorum bossamarastirmaci gazetecilik yapiyorum kendi capimda.
ama tabi siz esinizi bilirsiniz, ne amacla yuklemis olabilir tahmin edebilirsiniz.
Yok öyle bişey görmedim bi arkadaş demiş bu uygulama da mesaj silinmiyor diye öyle biraz içim rahat ettiBence büyütecek bir şey yok ortada, yani mesaj beğeni falan görseydiniz düşünürdüm
Yazıııııkkk. Olayda yeni galiba. Alışkanlıkla evliyi işaretlemişMailden bildirim geldi eşim 3 gün önce buradan kayıt yapmış isim soyadı evli yazıyor ama sonra hemen silmiş yazışma falan da yok sizce sorgulasammı?
Fiesta by Tango insanlarla tanışmayı, videolu sohbet etmeyi ve yakınınızdaki veya dünyadaki insanlarla iletişime geçmeyi sağlayan 320 milyonu aşkın kullanıcısıyla konuma bağlı bir sosyal ağ olup yepyeni bir uygulamadırInstagram gibi yada Facebook gibi bir sosyal medya platformu mu ne bilen var mı acaba?
Açarım açmam size ne????Sen daha buraya çok konu açarsın..
Fiesta by Tango insanlarla tanışmayı, videolu sohbet etmeyi ve yakınınızdaki veya dünyadaki insanlarla iletişime geçmeyi sağlayan 320 milyonu aşkın kullanıcısıyla konuma bağlı bir sosyal ağ olup yepyeni bir uygulamadır
Teşekkür ederimFiesta by Tango insanlarla tanışmayı, videolu sohbet etmeyi ve yakınınızdaki veya dünyadaki insanlarla iletişime geçmeyi sağlayan 320 milyonu aşkın kullanıcısıyla konuma bağlı bir sosyal ağ olup yepyeni bir uygulamadır