• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu nasıl bir program bilen var mı?

Sohbet uygulaması bu, tinder gibi, onun yan sitesi gibi, yaş ve bölge seçiyorsun eşleşip sohbet ediyorsun

kizlar nerede populermis acaba.

uygulamanin amaci gayet de belli.

Yani esinizi bilirsiniz az cok bence.
merak edip yukleyip silmis de olabilir, gunahini almayalim.

Yerinizde olsam oylesine bakinmistir deyip umursamazdim herhalde.
Yinede kızıyor insan beni kendisi o sitede görse ne düşünürdü acaba??? 😢 😩

Yok herhangi bir beğeni falan yoktu zaten ama okadar kadın var ne diye üye olurki çok üzüldüm
Şimdi reklamını gördüm öyle normal paylaşım sitesi gibi duruyor üye olurkende sade bir sayfa, üye girişi yapınca öyle kadın resimleri falan çıkıyor

Yinede kızıyor insan beni kendisi o sitede görse ne düşünürdü acaba??? 😢 😩

tabi ki, esinize sorun bence akliniza takiliyorsa.

ben mesela esim mesleginden oturu bu tarz bir programi yukleyebilir diye dusundum direk.
Kendim de olur olmadik her yere uye olabiliyorum, hatta bazen kk da konu aciyorlar sizin gibi bu uygulama nedir diyerek, gidip uye oluyorum bossam :olamaz: arastirmaci gazetecilik yapiyorum kendi capimda.

ama tabi siz esinizi bilirsiniz, ne amacla yuklemis olabilir tahmin edebilirsiniz.

Bence büyütecek bir şey yok ortada, yani mesaj beğeni falan görseydiniz düşünürdüm

tabi ki, esinize sorun bence akliniza takiliyorsa.

ben mesela esim mesleginden oturu bu tarz bir programi yukleyebilir diye dusundum direk.
Kendim de olur olmadik her yere uye olabiliyorum, hatta bazen kk da konu aciyorlar sizin gibi bu uygulama nedir diyerek, gidip uye oluyorum bossam :olamaz: arastirmaci gazetecilik yapiyorum kendi capimda.

ama tabi siz esinizi bilirsiniz, ne amacla yuklemis olabilir tahmin edebilirsiniz.
Size göre tehlikeli bir şey değilimdir takılmayı silip geçsemmi yani çünkü denk gelmedim daha önce hiç

Bazı üyelerin bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Sizin esiniz sizi daha önce de aldatmıştı zaten, kendiniz yazdınız bunu.

Şimdi çok şaşırmanız falan nasıl oluyor gerçekten? Hayır buradaki insanlar sizi teselli edecek şeyler yazınca kendinizi kandırmanız daha mı kolay oluyor, anlamadım.

Instagram gibi yada Facebook gibi bir sosyal medya platformu mu ne bilen var mı acaba?
Fiesta by Tango insanlarla tanışmayı, videolu sohbet etmeyi ve yakınınızdaki veya dünyadaki insanlarla iletişime geçmeyi sağlayan 320 milyonu aşkın kullanıcısıyla konuma bağlı bir sosyal ağ olup yepyeni bir uygulamadır

Fiesta by Tango insanlarla tanışmayı, videolu sohbet etmeyi ve yakınınızdaki veya dünyadaki insanlarla iletişime geçmeyi sağlayan 320 milyonu aşkın kullanıcısıyla konuma bağlı bir sosyal ağ olup yepyeni bir uygulamadır
Teşekkür ederim

bıldıgınız chat odası gıbı bır program ne olabılır akademık bılgı platformu degıl sonucta hepsı sohbet havasında olduguna gore :)

Back
X