• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu nasıl bir program bilen var mı?

Bazı üyelerin bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Sizin esiniz sizi daha önce de aldatmıştı zaten, kendiniz yazdınız bunu.

Şimdi çok şaşırmanız falan nasıl oluyor gerçekten? Hayır buradaki insanlar sizi teselli edecek şeyler yazınca kendinizi kandırmanız daha mı kolay oluyor, anlamadım.
Ben üyeyi tanımıyorum eski konuları da bilmiyorum, eşimin başka bir açığını görmedim dediği için olayı büyütmene gerek yok dedim.

bıldıgınız chat odası gıbı bır program ne olabılır akademık bılgı platformu degıl sonucta hepsı sohbet havasında olduguna gore :)
Sordum dün akşam oyun oynarken bu reklam olarak gelmiş indirdim ne bu diye dedi bakmak için üyelik istemiş üye olmuş sonra sildim dedi gerçekten de ben farketmeden önce silinmiş bir uygulama

Bazı üyelerin bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Sizin esiniz sizi daha önce de aldatmıştı zaten, kendiniz yazdınız bunu.

Şimdi çok şaşırmanız falan nasıl oluyor gerçekten? Hayır buradaki insanlar sizi teselli edecek şeyler yazınca kendinizi kandırmanız daha mı kolay oluyor, anlamadım.
O konuları ben açmadığım için 15 gün engel yemiştim. Eltim hala aldatılıyor var boşanamıyor.
Artık sadece kendim kullanıyorum üyeliğimi asla kimseye şifremi vermiyorum. Kimse kimsenin hayatını bilemez. Aldatılıp yenilip tutulacak şey değil. Ve eşim oyun sırasında çıkan bişeydi öyle yükledim gereksiz olduğu için sildim dedi. Hem ortak kullandığımız mail adresini neden yazsın ben dün bilenler yazar diye konu açtım reklam olarak çıkan bir uygulamadır deniliyor.

Ben üyeyi tanımıyorum eski konuları da bilmiyorum, eşimin başka bir açığını görmedim dediği için olayı büyütmene gerek yok dedim.
Eski konuları ben açmadım engel yedim uyarı aldım konuyu başkası açtı diye dahada şifremi bile vermem.
Başkası kullanmaz mış bilmiyordum evet eltim aldatılıyor ama çok zorluklar yaşıyor kimse bilmez bir evde neler yaşanır.
Kaldıki aldatıldım diye konu açıp bunu sorgulama neyin kafası derim kendime😏😏😏

Şimdi reklamını gördüm öyle normal paylaşım sitesi gibi duruyor üye olurkende sade bir sayfa, üye girişi yapınca öyle kadın resimleri falan çıkıyor
Bende denk geldim bakmak isterken üye olun diyor kayde değer bir uygulama değil

O konuları ben açmadığım için 15 gün engel yemiştim. Eltim hala aldatılıyor var boşanamıyor.
Artık sadece kendim kullanıyorum üyeliğimi asla kimseye şifremi vermiyorum. Kimse kimsenin hayatını bilemez. Aldatılıp yenilip tutulacak şey değil. Ve eşim oyun sırasında çıkan bişeydi öyle yükledim gereksiz olduğu için sildim dedi. Hem ortak kullandığımız mail adresini neden yazsın ben dün bilenler yazar diye konu açtım reklam olarak çıkan bir uygulamadır deniliyor.

Tam olarak ne zaman eltiniz kullanmayı bıraktı hesabı?
Zekamızla oynamayın bence, isterseniz dökeyim bütün eski mesajlarınızı önünüze.
Konuları gizleyince mesajlara ulaşılamıyor değil, bütün eski mesajlarınız görünüyor.
Daha önce de kocam yüzük takmıyor neden acaba diye konu acmistiniz, orada da aldatıldığınız konular ortaya çıkınca ne yapayım ayrilamiyorum filan diyip nick degistirdiniz.
Sizin durum cidden patolojik çok enteresan bir durum. Ayda bir kocam benimle ilgilenmiyor, sevismiyor, yüzük takmıyor diye konu açıyorsunuz ama hepimiz gayet iyi biliyoruz ki eşiniz muhtemelen sizinle ilgilenmiyor çünkü sizi aldatıyor. Neyine şaşırıyorsunuz ki?

Konuları gizleyince mesajlara ulaşılamıyor değil, bütün eski mesajlarınız görünüyor.
Daha önce de kocam yüzük takmıyor neden acaba diye konu acmistiniz, orada da aldatıldığınız konular ortaya çıkınca ne yapayım ayrilamiyorum filan diyip nick degistirdiniz.
Sizin durum cidden patolojik çok enteresan bir durum. Ayda bir kocam benimle ilgilenmiyor, sevismiyor, yüzük takmıyor diye konu açıyorsunuz ama hepimiz gayet iyi biliyoruz ki eşiniz muhtemelen sizinle ilgilenmiyor çünkü sizi aldatıyor. Neyine şaşırıyorsunuz ki?
Ya sen ne diyorsun neye bukadar kinn kimle kimden neden bahsediyorsun????? Günahımı al bakalım

Yorum yap yapma umrumda bile değil ama kimsenin duygularıyla oynamıyorum herkes gerçek burada dimi beni kime ıspatlama çaban var bilmiyorum ama sana açıklama yapmak zorunda değilim ok.

Bu kadar hayranım olduğunuzu bilmiyordum şımardım şu anda bukadar takılmayın bana ya başka konularda var ben yazmadım yasak olduğunu bilmiyordum başkası kullanması tamam sakin ol ya aaaa

Su yorumun üstüne birşey yazmak istemiyorum.

Aldatan erkeklerin ben mesajları yazmadım arkadaşım yazmış demesi gibi saçma bir açıklama eltim açmıştı konuları demek. Sadece konu da değil diğer üyelerin konularında da aldatılma ile ilgili yorumları var.

Bizi kandırmasi yaşadığı şeyleri de değiştirse keşke.

Yorum yap yapma umrumda bile değil ama kimsenin duygularıyla oynamıyorum herkes gerçek burada dimi beni kime ıspatlama çaban var bilmiyorum ama sana açıklama yapmak zorunda değilim ok.

Kininiz ne diye sormuşsun ya kinim seni bu hale getiren kocana. Keşke sen de biraz kin duysan seni aldatıp duran, bekar gibi yaşayan kocana. Eğer böyle üstünü kapatıp nick değiştirip avatar değiştirip başka bir hayat yaşadığına inanıyorsan mutlu oluyorsan mesele yok. Senin için üzülüyorum. Umarım aklını başına toplarsın arkadaşım. Bandan yeni döndüm uzatmayacağım, ama profilini gizleyince eski mesajlar yok olmuyor onu bil istedim.

Kininiz ne diye sormuşsun ya kinim seni bu hale getiren kocana. Keşke sen de biraz kin duysan seni aldatıp duran, bekar gibi yaşayan kocana. Eğer böyle üstünü kapatıp nick değiştirip avatar değiştirip başka bir hayat yaşadığına inanıyorsan mutlu oluyorsan mesele yok. Senin için üzülüyorum. Umarım aklını başına toplarsın arkadaşım. Bandan yeni döndüm uzatmayacağım, ama profilini gizleyince eski mesajlar yok olmuyor onu bil istedim.
Bişey yok olsun çabam yok biliyorum neyin gizliliğini merak ettin anladım. İstediğim kadar avatar değiştirme hakkım var bunu kimseye açıklamak zorunda değilim. Şimdi De değiştirdim siz bana takmışsınız bariz belli tamam anlatıyorum anlamıyorsunuz yorum yapmak zorunda değilsiniz yok gizlisini yok eski konular yok ismin değişmiş sizene gerçekten???

Bişey yok olsun çabam yok biliyorum neyin gizliliğini merak ettin anladım. İstediğim kadar avatar değiştirme hakkım var bunu kimseye açıklamak zorunda değilim. Şimdi De değiştirdim siz bana takmışsınız bariz belli tamam anlatıyorum anlamıyorsunuz yorum yapmak zorunda değilsiniz yok gizlisini yok eski konular yok ismin değişmiş sizene gerçekten???

Ay haklısın banane, kolay gelsin

Yav he he.
Su yorumun üstüne birşey yazmak istemiyorum.

Aldatan erkeklerin ben mesajları yazmadım arkadaşım yazmış demesi gibi saçma bir açıklama eltim açmıştı konuları demek. Sadece konu da değil diğer üyelerin konularında da aldatılma ile ilgili yorumları var.

Bizi kandırmasi yaşadığı şeyleri de değiştirse keşke.
Benim hesabı benden iyi takip edenler var Yav HE He...

Ok. Sizene aynen bukadar takip etmeyin herkesin hayatını ben bile bilmiyorum bi bakayım eskiiiiiii mesajlara sizin gibi

Öncelikle Herkese merhaba evliliğim ile ilgili daha önce konu açmıştım Ama herkes her konuyu Okumuş değildir yine özetlemek istiyorum durumu Ben Yaklaşık 4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var çok da güzel evliliğim vardı ya da ben öyle sanmışım ben o evliliğin güzel gittiğini zannederken eşimin aldattığını öğrendim Ona karşı hiçbir Güven problem olmadığı için ama sigortası yok benim sigortam var diye 7 8 ay önce 40 milyar kredi çektim Avukat bir arkadaşım var onunla görüştüm elinde delil olması gerekiyor diyor benim elimde hiçbir delil yok kızımla beraber 15 20 gündür Annemin deyiz asla adama geri dönmek gibi bir niyetim yok ama zamanında ben buna borcumuz var diye takılırımı verdim üzerimde 40 bin TL Kredi var evimizin eksik birkaç eşyası vardı hepsini taksit senetlerini Ben imzaladım sigortam var diye Şimdi ben ne yapacağım Nasıl bu kadar borçla başa çıkacağım bana diyor ki benden Boşanma!!! düzelteceğim Sana kendimi affettirebilirim aldatılmayı nasıl affedebilir ki bir kadın affedemem bana bir yol gösterin ne yapacağım çevremdeki herkes işimi o kadar Efendi o kadar mükemmel bilirdi ki evine çocuğuna bana bağlı ama bana bu kalleşliği nasıl yaptı bedelini ödeyecek başına böyle bir şey gelen var mı Ben şimdi bu kadar borçla ne yapmam gerekiyor Fikir verin bana😥😥🤐🤐🤐

Bak en basiti bu, daha bir sürü bir sürü mesajın var. Aldatıldığına dair. Daha geçen ay açtığın boşanmak için ne yapılması gerek diye konuların var, orada da yazmıştın nasıl aldatıldığını.
Eltinle aynı ay evlenip aynı ay çocuk yaptıysan çok büyük tesadüf. Çünkü başka konularda da çocuğunla ve evliliğinle ilgili gayet detaylı bilgiler vermişsin. Insanlarla dalga geçme bence.
Hepsini tek tek alıntılamama gerek yok, sen gayet iyi biliyorsun ne yaşadığını. Bu saldırganlığını yaşadığın sorunlara veriyorum.
Tekrar kolay gelsin, artık beni alıntılama bence

Back
X