kızlar bu nasıl bir vicdan ya

hayırlısı olsun kızlar yınede ALLAH korusun başına bişey gelmesin...sadece birgün anlasın tek istegım bu çok sevmiştim...
allah hepınızın gonlune gore bırını çıkarsın..

biliyomusun ayrılınca benımlede görüşmek isteyen biri oldu ama ben 4 yılıma saygımdan ve hala kalbımde o var dıye gorusmedım.hala daha gorusmem.Çunku ben gercekten sevdim.ben temiz dusundum. onunda oyle oldugunu sanıyordum .hayırlısı olsun.İnşşlh şu acı bir dinse dde rahatlasam...

Canım yaa,günümüzde ilişkiler bu kadar temiz değil ki... Artık her şey köprüyü geçene kadar,hevesini alana kadar... Sonra ne söylenen tatlı sözler kalır ne verilen sözler kalır...

Böyle düşündükçe çok üzülürsün...Artık mesafeli olmak,iyice tanımaya çalışmak ve en önemlisi kendini kaptırmadan yürütebilmek gerek.. Tabi yapabilirsen... Biz kadınlar duygusalız işte,hemen kapılıyoruz..

4yıl emek vermişsin,şimdi yanında olmayan biri için kendini harap etme, artık ona verecek 1 saatin bile olmamalı,zaman hayat çok önemli canım ya...

Artık önemli olan sensin..

haklısın canım bakalım inşşlh atlatırım...gercekten canım çok yanıyor bugun ağlayarak uyandım bunlar keşke olmasaydı... barı bırını buldun az daha sakla da sonra goster herkese ne gerek var ille foto koyup hava atmaya .. insanlık dıye birşey var..ben bunu asla yapmazdım ki zaten yapmadım...Allah içimdekileri biliyor

üzülme dicem ama saçma olucak bak sana kısaca bi hikaye anlatıyım bi arkadaşım var prof futblcu kendisi hayatında bi kız vardı aynı snn gibi kız herşeyiyle ilgilenrdi onun sayesinde buralara geldii derken adam bi gün bi kıza aşık oldm diye salladı bunuu kız perişan olduu eve kapattı kendini agladı zırladıııı kaybetti kendini.. o aşık oldgm dedigi kızla ayrıldılarr..ve geçen gün buluştum ne ddi biliyomusun..hala aklımda o var onun kıymetini bilemedm bn ona hc fırsat vermedmmm bna verdigi degeri göremedm pşmnmm şmdi o dönmek istemıyor dediiii ve çocuk perişandı..bi gün snn degerini anlayp pşmn olucakk ama çk geç olucakkk

canım dediğin gibi anlayacak ama geç olacakkızın neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. öyle sözler veriyolarkı aşırı guvenıyosunuz... ilk oluncada ayrı bir degerı oluyor. gülüşüm hayallerim güvenim gitti. hele başka kızla boyle gormek benı bıtırdi ama çok şey öğrendim. inş toparlanırım...sevgılım uzaktaydı bazen aylar gecerdı ama ne bı gozum dısarda oldu ne bişey .çok isteyenım oldu ama gözüm hörmedi. bilmiyorum ama kendısı zamanında aldatılmış.guven problemı vardı bendede asırı guvenı buldu. ama bak aynısını kendı yaptı.. nıye sen bunu baskasına yapıyosun kı yazık ya valla yazık duzgunce ayrılsa valla lafım yoktu ona ama az saygılı olaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…