yinede sağlığına sıhhatıne bişey olmasında tek istediğim yaptığının farkına varması .. sadece butun kapıları suratıma kapadığı gibi tekrar çalması ... o pişmanlığı görmeyi çok istıyorum... çunku gercekten haketmedim...hiçbir kız haketmezkı sen severek beklıyosun yuva kurmak için çalışıyosun ...benım hayatıma zorla gırdı 4 ay sonunda kabul ettım sevemedım ama kıyamadım çok masum davrandı zamanla sevdım .. ama erkekler boyleymış anladım önce sevdırene dek uğrasıyor sonra kız sevınce vazgecıyor.. yazık ya.. emeklere yazık 4 yıla yazık ne bılım.. allah kımsenın basına vermesın.. zor bişeymiş...
Allah korusun sizleride böyle insanlardan...Aslında ıyı bır ınsandı ama nasıl boyle degıştı hala şoktayım.. daha acım taze..3 gun oldu fotoğrafı göreli...Şimdi bütün arkadaslarımız gördü..Öyle değişik bir duygudayım ki..aradım hala pişkin pişkin konuşuyor ben çok mutluyum dıyor. bukadar olmaz ya hadı sevgılın oldugumu unuttun da bende insanım bunudamı unuttun. kalbımı paramparca yaptı.. zamanında keske ben bıraksaydım . sevmeden önce ayrılıyordum. annesı aradı oğlum çok sevıyor senı bılmem ne. kıyamadım ya kıyamadım. ama bana ne guzel kıydı adam.. işimi mesleğimi bı anda durdu hayat durdu.. hiç beklemedığm seylerı yasıyrum. ve kımseye acımamayı oğrendım. ben su an bu acıları sırf ona acıdıgımdan cekıyorum... okulunu bıtıremıyordu babası işszdı oyle kotu bı haldeydıkı yanında olayım dedım ama işte rahatı buldugu an gözü açıldıAllah sızlere bunu yasatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?