kızlar bu nasıl bir vicdan ya

diyar2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
132
0
26
Antalya
4 yıl boyunca elimden geleni yaptım okulunu bitiremıyordu hep destek oldum okulunu bitirdi.zor zamanlarında sabrettım yerı geldi 5 ay gelemedı ama bekledım .durumları kotuydu ama dayandım yaparız dedım.daha ıyı bır hayatımız olsun dıye yuksek lısan ıstedı ben yıne tamam beklerım dedım 2 yıl daha... yuksek lısansa basladı. iş buldu. birazda cevre yapınca 4 yıllık emegımı sıldı attı. ayrıldı. taş oldu adam aradım acmadı benı bı anda sıldı ... şok oldum oyle guvenıyodum kı melek gıbıydı kalbı... bı anda neye uğradığımı şaşrdım... bıraz zaman gectı sosyal paylaşımda gordum adını. meger haberım yokmuş sonra kendı fotosunu koydu sonrada sevgılısıyle fotosunu koydu. çalıştığı yerden miş kız.aradım nasıl yaptın bunu dedım hanı ayrılsak bıle baskasına bakamazdın bana sen benım neyımsın ki dedı sanane dedı ... işte boyle kapadı ... canım oyle yanıyokı .. zorlugunda benı basamak yaptı şimdi havasını atıyor.. erkekler bu kadar kötü nasıl olabılıyor anlayamıyorum .. ahımı aldı.. bılmıyom nolucak...gozumda yaş daha kurumadı

Acını anlıyorum tatlım ama iyilik yaramıyor gerçekten de. Sen hatayı prenses değil nene hatun olarak yapmışsın. Erkeklere bu kadar fedakarlık yapmayacaksın. Sana tavsiyem telefon açıp sürekli mesaj atmak yerine ağır davranıp aynı şekilde yükselmeye bakmak. Senin de onsuz bir hayat kurabildiğini görsün. Şu diğer kız işine gelince merak etme iki gün sonra kıçına tekmeyi basar. Bu arada sakın hata yapıp kızı aramaya kalkma. Çirkef kadın konumuna düşersin. Öyle bir asil ol ki kızın bir şekilde senden haberi olduğunda bu kadından nasıl neden ayrıldı diye şaşırsın ve içine şüphe düşsün.

asla artık mesaj atmam . o kadar kırıldım ki anlatamam.. Hiç beklemezdim .bari birazcık yas tutsaydı.Ben hala atlatamadım ama beyfendi fotoğraflarını koyacak kadar bu durumu atlatmış...İlk sevgilimdi çok sevmiştim ama hataymış..İnşallah bu kapadığı kapıy bir kez çalar o gün bende ona SEN KIMSIN NEYIMSIN KI bunu demek istiyorum... şimdi adam oldu öğretmen oldu parada bulunca ilk benden vazgecti.

bak ne diyorsun ahımı aldı yanına kalmaz elbet pişman olur ama o zaman sen çok daha ıyı yerlerde olursun inşallah...

İnşallah öyle olur terbiyeli bir şekılde ayrılsaydı ınanın lafım yoktu . olabılır ama bu şekılde bir gidişin bana nasıl zarar verecegını bıle bıle sadece kendını dusunerek bunu yapması canımı sıktı...tum arkadaslar nişan haberımızı hayal ederken şimdi onunla profil resmı yapması zor ya. barı azcık daha bekle ...

ne oldum delisi oldu galiba bu bır anda.Allah korumus ya nişan düğün sonrası olsaydı bu hersey de bir hayır varmış demekkı bundada var bır hayır

biliyorum elbet düşüneceksin ama ne kadar az aklına getırırsen o kadar ıyı senın ıcın.hayatına farklılıklar renk katarsın umarım atlatırsın

yinede sağlığına sıhhatıne bişey olmasında tek istediğim yaptığının farkına varması .. sadece butun kapıları suratıma kapadığı gibi tekrar çalması ... o pişmanlığı görmeyi çok istıyorum... çunku gercekten haketmedim...hiçbir kız haketmezkı sen severek beklıyosun yuva kurmak için çalışıyosun ...benım hayatıma zorla gırdı 4 ay sonunda kabul ettım sevemedım ama kıyamadım çok masum davrandı zamanla sevdım .. ama erkekler boyleymış anladım önce sevdırene dek uğrasıyor sonra kız sevınce vazgecıyor.. yazık ya.. emeklere yazık 4 yıla yazık ne bılım.. allah kımsenın basına vermesın.. zor bişeymiş...

gerçekten çok ağır bişey!
ama sabret eminim o günleride görüceksin, ilahi adalete çok inanırım
ne olursa olsun ya o kadar zamanın verilen emeğin yükünü insan biraz omuzlarında hissederde böyle bir kazık atmaz insan..
bazen anlamak gerçekten çok zor oluyor,heleki böylelerini!
bu zamanıda atlatıcaksın canım Allah'ın izniyle
hep bu zamanda bu acıda kalmıcaksın, oda öyle! kimsenin yaptığı yanına kalmıyo

var böyle erkekler.
zor günlerinde yanında sen olursun, düze çıkınca başkasına gider..duyuyoruz..

Herşeyde bir hayır vardır, Allaha havale et, kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme...

çok üzüldum
ben de bikaç ay önce şahsiyetsiz bir ayrılık yaşadım ki,karşımdakinin meğer şahsiyetsizliğindenmiş
ve şimdi aklıma bıle gelmıyo inan çok fazla
emınım kapında yatar kalkar senınkı ve sana çektirdiğini sende ona çektirirsin,4 yıl bu ya az emek vermemişsin
ha sakınnnnnnnnn kendını en kötu,onu en özlediğin anlarda bile sakın arama ya da mesaj atma
dank eder eninde sonunda merak etme...

Allah korusun sizleride böyle insanlardan...Aslında ıyı bır ınsandı ama nasıl boyle degıştı hala şoktayım.. daha acım taze..3 gun oldu fotoğrafı göreli...Şimdi bütün arkadaslarımız gördü..Öyle değişik bir duygudayım ki..aradım hala pişkin pişkin konuşuyor ben çok mutluyum dıyor. bukadar olmaz ya hadı sevgılın oldugumu unuttun da bende insanım bunudamı unuttun. kalbımı paramparca yaptı.. zamanında keske ben bıraksaydım . sevmeden önce ayrılıyordum. annesı aradı oğlum çok sevıyor senı bılmem ne. kıyamadım ya kıyamadım. ama bana ne guzel kıydı adam.. işimi mesleğimi bı anda durdu hayat durdu.. hiç beklemedığm seylerı yasıyrum. ve kımseye acımamayı oğrendım. ben su an bu acıları sırf ona acıdıgımdan cekıyorum... okulunu bıtıremıyordu babası işszdı oyle kotu bı haldeydıkı yanında olayım dedım ama işte rahatı buldugu an gözü açıldı Allah sızlere bunu yasatmasın...

eger o kız olmasaydı ben döner umuduyla beklıyordum .ben çok vicdanlıyım çok acırım ama artık asla onu affetmıcem belkı bı gün hakkımı hellal ederim ama gülüşümü çaldı. şu çektığımı Allah ve kulları bılıyor.

bak canım ne olursa olsun sakın arama, onu araman sana sıkıtnıdan başka bişey vermez

yok canım asla aramam asla... kızı duydugum gun aradım şoktaydım cunku umdum vardı.o son arayışım... daha ayrılmadan bır hafta once sevdıgını soluyordu...resmımızı kutuya susulemış bişeyler getırmıştı... sevıyor sanıyordum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…